topBanner
Pasta Stroganoff

Pasta Stroganoff

med svampe, spinat & persille

Prøv denne klassiker med et twist i aften! Vores vegetariske Stroganoff laver du med creme fraiche, rødvinssauce og lækker, smørstegt portobello. Smagen hæves med persille og hvidløg, og sammen med pasta har du en rigtig god hverdagsret at sætte tænderne i.

Tags:Vegetarisk
Allergener:glutensojamælksellerisulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener.

Forberedelsestid25 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

250 g

Penne

(Indeholdergluten, soja)

200 g

Brune champignon

2 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Rødløg

150 g

Fraiche

(Indeholdermælk)

1 pose

Bredbladet persille

60 g

Spinat

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholderselleri)

150 g

Portobello

½ pakke

Balsamico

(Indeholdersulfitter)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

Smør*

(Indeholdermælk)

¼ tsk

Salt*

½ tsk

Sukker*

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)2636 kJ
Kalorier (kcal)630 kcal
Fedt11 g
Mættet fedt5 g
Kulhydrat103 g
Sukker13 g
Protein25 g
Salt4 g
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
1

Bring en gryde med letsaltet vand i kog. Skær portobello og champignon i tynde skiver. Skær rødløg i tynde skiver. Pres eller hak hvidløg fint. Hak persille groft.

2

Kog pasta i 9-10 min, eller indtil ‘al dente’. Gem en smule pastavand [1/2 dl, 2 pers. | 1 dl, 4 pers.]. Si vand fra. Hæld pasta tilbage i gryden. Tilsæt en smule olivenolie.

3

Opvarm en smule olivenolie og en klat smør i en stegepande ved middelhøj varme. Tilsæt svampe, rødløg og et nip salt. Steg i 4-5 min.

4

Tilsæt hvidløg. Steg videre i 1 min. Tilsæt balsamico. Steg i 1 min. Tilsæt fraiche, pastavand, grøntsagsbouillon, sukker og salt. Steg i 1-2 min. Tilsæt en stor klat smør. Rør rundt.

5

Tilsæt spinat og ½ persille. Smag til med salt og peber. Vend pasta i saucen.

6

Anret pasta i dybe tallerkener. Top med resterende persille.