HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconPasta Stroganoff
topBanner
Pasta Stroganoff

Pasta Stroganoff

med svampe, spinat & persille

Prøv denne klassiker med et twist i aften! Vores vegetariske Stroganoff laver du med creme fraiche, rødvinssauce og lækker, smørstegt portobello. Smagen hæves med persille og hvidløg, og sammen med pasta har du en rigtig god hverdagsret at sætte tænderne i.

Tags:Vegetarisk
Allergener:glutensojamælksellerisulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid25 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

4 g

Penne

(Indeholdergluten, soja)

7.5 ml

Brune champignon

½ tsk

Hvidløgsfed

¼ tsk

Rødløg

efter behov

Fraiche

(Indeholdermælk)

Bredbladet persille

Spinat

Grøntsagsbouillon

(Indeholderselleri)

Portobello

Balsamico

(Indeholdersulfitter)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

Sukker*

Salt*

Smør* efter behov

(Indeholdermælk)
Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)51.9024 kJ
Kalorier (kcal)12.405 kcal
Fedt0.156 g
Mættet fedt0 g
Kulhydrat2.29 g
Sukker1.4 g
Protein0.1287 g
Salt1.6 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Bring en gryde med letsaltet vand* i kog. Skær portobello og champignon i tynde skiver. Skær rødløg i tynde skiver. Pres eller hak hvidløg fint. Hak persille groft.

2

Kog pasta i 9-10 min, eller indtil ‘al dente’. Gem en smule pastavand [1/2 dl, 2 pers. | 1 dl, 4 pers.]. Si vand* fra. Hæld pasta tilbage i gryden. Tilsæt en smule olivenolie*.

3

Opvarm en smule olivenolie* og en klat smør* i en stegepande ved middelhøj varme. Tilsæt svampe, rødløg og et nip salt*. Steg i 4-5 min.

4

Tilsæt hvidløg. Steg videre i 1 min. Tilsæt rødvinssauce og pastavand. Rør rundt. Tilsæt fraiche, grøntsagsbouillon og salt*. Lad simre i 1-2 min.

5

Tilsæt spinat og ½ persille. Smag til med salt* og peber*. Vend pasta i saucen.

6

Anret pasta i dybe tallerkener. Top med resterende persille.