HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconSpaghetti
topBanner
Spaghetti

Spaghetti

med græsk salatost, broccoli, spinat & valnødscrumble

Vores kok Sophie har været kreativ i køkkenet og giver dig her en spændende pastaopskrift, som du vender sammen på kun 25 minutter. Nyd smagen af hvidløg og timianstegte grøntsager med salatost og friskkogt spaghetti. Top med ristet valnødscrumble og pres lidt citronsaft over, og du har en aromatisk og velsmagende middag at stikke gaflen i. Hurtig enkel aftensmad, frygtelig god, og let at lave.

Tags:HurtigVegetarisk
Allergener:glutenmælknødderselleri

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid25 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

20 g

Spaghetti

(IndeholderglutenKan indeholdesoja)

15 g

Rødløg

4 g

Broccoli

efter behov

Græsk salatost

(Indeholdermælk)

Hvidløgsfed

Timian

Citron

Valnødder

(IndeholdernødderKan indeholdesesam, jordnødder)

Panko

(Indeholdergluten)

Spinat

Grøntsagsbouillon

(Indeholderselleri)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

Smør*

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)103.83 kcal
Energi (kJ)434.4247 kJ
Fedt7.1835 g
Mættet fedt0.7 g
Kulhydrat6.585 g
Sukker0.5 g
Protein2.615 g
Salt1 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Forvarm ovn til 220°C/200°C varmluft. Bring en gryde med letsaltet vand* i kog. Hak hvidløg fint. Hak timian fint. Skær citron i både. Hak valnødder groft. Bland panko, valnødder og et stort skvæt olivenolie* med et nip salt* og peber* i en skål. Fordel på en bageplade med bagepapir. Bag i ovnen i 5-6 min.

2

Kog spaghetti i 7-8 min, eller indtil ‘al dente’. Gem en smule pastavand [11/2 dl, 2 pers. | 3 dl, 4 pers.]. Si vand* fra. Hæld spaghetti tilbage i gryden.

3

Skær rødløg i tynde, halve skiver. Skær broccoli i små buketter. Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg rødløg og broccoli med et skvæt vand* i 4-5 min. Tilsæt hvidløg og timian. Steg i 1 min.

4

Bland salatost (gem lidt til anretning) og 1 dl pastavand i en lille skål. Tilsæt til panden. Tilsæt grøntsagsbouillon, spinat og citronsaft [2 spsk, 2 pers. | 4 spsk, 4 pers.].

5

Hæld sauce i gryden med spaghetti. Tilsæt resterende pastavand og en klat smør*. Vend sammen. Smag til med salt* og peber*.

6

Anret spaghetti i dybe tallerkener. Top med valnødscrumble og resterende salatost. Server med resterende citronbåde.