topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Gnocchi

Gnocchi

med spinat, cherrytomater og hvidløgspangrattato

Kartofler eller pasta? I aften skal du ikke vælge, vi skal nemlig have gnocchi, der regnes for at være en type pasta, men som faktisk indeholder kartofler! Her tilbyder vi en spændende opskrift med gnocchi, der steges i stedet for at koges! Når gnocchi er stegt blander vi den med en lækker sauce med cherrytomater, zucchini, basilikum, creme fraiche og spinat. Vi topper saucen med sprød hvidløgspangrattato. En fantastisk kombination, som hele familien kommer at elske!

Tags:
<650 kcal 2P-baseret
One Pan
Vegetarisk
Allergener:
Gluten
Hvede
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

60 g

Spinat

(Kan indeholde Selleri)

4 g

Grøntsagsbouillon

2 stk

Hvidløgsfed

15 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

350 g

Gnocchi

(Indeholder Hvede, Gluten Kan indeholde Soja, Sennep)

250 g

Cherrytomater

1 stk

Zucchini

½ stk

Rødløg

1 pose

Basilikum

½ pakke

Crème fraiche

(Indeholder Mælk)

4 g

Middelhavsdrøm

1 g

Chiliflager

20 g

Finrevet ost

Ikke inkluderet i din måltidskasse

efter behov

Smør (trin 1)

½ dl

Vand (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)463 kcal
Energi (kJ)1936 kJ
Fedt13.03 g
Mættet fedt7.5 g
Kulhydrat70.69 g
Sukker6.6 g
Protein13.42 g
Salt3.5 g

Redskaber

Stegepande

Fremgangsmåde

Lav hvidløgspangrattato
1

Pres eller hak hvidløg fint. Smelt en klat smør* med en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg halvdelen af hvidløg i 1 min. Tilsæt panko [1/2 pose, 2P], og steg under omrøring i 2-3 min, eller indtil gylden og sprød. Krydr med et nip salt* og peber*, og overfør til en tallerken. 

Steg gnocchi
2

Opvarm en smule olivenolie' i en samme stegepande (skyl af først) på middelhøj varme. Steg gnocchi i 6-8 min, eller indtil gyldne. Krydr med et nip salt* og peber*, og overfør til en tallerken. OBS: Gnocchien skal ikke koges inden den steges. TIP: Tilsæt mere olivenolie, hvis gnocchien sidder fast i panden. 

Forbered grøntsager
3

Halver cherrytomater. Skær zucchini i kvarte skiver. Skær rødløg [1/2 stk, 2P] i tynde, halve skiver. Hak basilikum groft. Skyl spinat under koldt vand* i et dørslag.

Steg grøntsager
4

Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande på middelhøj varme. Steg rødløg og zucchini i 3-4 min. Tilsæt cherrytomater, Middelhavsdrøm og resterende hvidløg, og steg i 3-4 min.

Lav sauce
5

Skru ned til middel varme. Tilsæt basilikum, creme fraiche [1/2 pakke, 2P], vand* [1/2 dl | 1 dl], grøntsagsbouillon og et nip chiliflager, og lad simre under omrøring i 1-2 min. Smag til med salt* og peber*. Tilsæt gnocchi og spinat, og vend sammen. 

Server
6

Anret gnocchi i dybe tallerkener. Top med revet ost og hvidløgspangrattato. Drys med et nip chiliflager.