topBanner
Gnocchi

Gnocchi

med spinat, cherrytomater og hvidløgspangrattato

Kartofler eller pasta? I aften skal du ikke vælge, vi skal nemlig have gnocchi, der regnes for at være en type pasta, men som faktisk indeholder kartofler! Her tilbyder vi en spændende opskrift med gnocchi, der steges i stedet for at koges! Når gnocchi er stegt blander vi den med en lækker sauce med cherrytomater, zucchini, basilikum, creme fraiche og spinat. Vi topper saucen med sprød hvidløgspangrattato. En fantastisk kombination, som hele familien kommer at elske!

Tags:VegetariskOne PanUnder 600 kcal
Allergener:selleriglutenmælkæg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener.

Forberedelsestid30 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

60 g

Spinat

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholderselleri)

2 stk

Hvidløgsfed

15 g

Panko

(Indeholdergluten)

350 g

Gnocchi

(Indeholdergluten)

250 g

Cherrytomater

1 stk

Zucchini

½ stk

Rødløg

1 pose

Basilikum

75 g

Crème fraiche

(Indeholdermælk)

4 g

Middelhavsdrøm

1 g

Chiliflager

20 g

Finrevet ost

(Indeholdermælk, æg)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

Smør* (trin 1) efter behov

(Indeholdermælk)

½ dl

Vand* (trin 5)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)2131 kJ
Kalorier (kcal)509 kcal
Fedt16 g
Mættet fedt9 g
Kulhydrat72 g
Sukker8 g
Protein18 g
Salt4 g
arrow down iconarrow down icon
Stegepande
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
1

Pres eller hak hvidløg fint. Smelt en klat smør* med en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg halvdelen af hvidløg i 1 min. Tilsæt panko [1/2 pose, 2P], og steg under omrøring i 2-3 min, eller indtil gylden og sprød. Krydr med et nip salt* og peber*, og overfør til en tallerken.

2

Opvarm en smule olivenolie' i en samme stegepande (skyl af først) på middelhøj varme. Steg gnocchi i 6-8 min, eller indtil gyldne. Krydr med et nip salt* og peber*, og overfør til en tallerken. OBS: Gnocchien skal ikke koges inden den steges. TIP: Tilsæt mere olivenolie, hvis gnocchien sidder fast i panden.

3

Halver cherrytomater. Skær zucchini i kvarte skiver. Skær rødløg [1/2 stk, 2P] i tynde, halve skiver. Hak basilikum groft. Skyl spinat under koldt vand* i et dørslag.

4

Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande på middelhøj varme. Steg rødløg og zucchini i 3-4 min. Tilsæt cherrytomater, Middelhavsdrøm og resterende hvidløg, og steg i 3-4 min.

5

Skru ned til middel varme. Tilsæt basilikum, creme fraiche [1/2 pakke, 2P], vand* [1/2 dl | 1 dl], grøntsagsbouillon og et nip chiliflager, og lad simre under omrøring i 1-2 min. Smag til med salt* og peber*. Tilsæt gnocchi og spinat, og vend sammen.

6

Anret gnocchi i dybe tallerkener. Top med revet ost og hvidløgspangrattato. Drys med et nip chiliflager.