topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Svampepizza

Svampepizza

med spinat & tomatsalat

Mmm hjemmelavet pizza… Her fokuserer vi på enkle ingredienser og gode smage, og går all in med en hvid sauce lavet på creme fraiche, spinat og karamelliserede løg til at sprede ud over den tykke pizzabund. Top med stegte svampe, marinerede tomater og lagret ost. Friskhakket salvie, drysset ovenpå, giver denne vidunderlige, vegetariske pizza prikken over i’et.

Tags:
Vegetarisk
Allergener:
Mælk
Hvede
Gluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid40 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

4 g

Hvide Løjer & Urter

2 stk

Tomat

200 g

Champignon

15 ml

Balsamico

1 stk

Hvidløgsfed

100 g

Revet mozzarella

(Indeholder Mælk)

½ pose

Basilikum

1 pakke

Crème fraiche

(Indeholder Mælk)

60 g

Spinat

(Kan indeholde Selleri)

1 stk

Pizzadej

(Indeholder Hvede, Gluten)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Sukker (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)989 kcal
Energi (kJ)4138 kJ
Fedt42.99 g
Mættet fedt23 g
Kulhydrat98.92 g
Sukker8.7 g
Protein33.68 g
Salt4.2 g

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft. Opvarm en bageplade [2 stk, 4P.]. Skær svampe i tynde skiver. Pres eller hak hvidløg fint. Hak basilikum [1/2 pose, 2P.] fint. Skyl spinat under koldt vand* i et dørslag.

Steg grøntsager
2

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på høj varme. Steg svampe og hvidløg i 3-4 min, eller indtil gyldne, og krydr med et nip salt* og peber*.

Lav spinatsauce
3

Tilsæt crème fraiche, basilikum (gem lidt anretning) og Hvide Løjer & Urter, og lad simre i 1 min. Tilsæt spinat, og lad simre i 2-3 min, eller indtil den er faldet sammen. Smag til med salt* og peber*.

Bag pizza
4

Tag bagepladen ud af ovnen. Rul pizzadej (og medfølgende bagepapir) ud. Placer pizzadej på bagepladen. Fordel spinatsauce på pizzadejen, og drys med mozzarella. Bag pizza i ovnen i 10-15, eller indtil gylden.

Bland tomatsalat
5

Skær tomat i både. Bland tomat, balsamico og sukker* [1/4 tsk | 1/2 tsk] i en skål.

Server
6

Top pizza med resterende basilikum. Server med tomatsalat.