
Mmm hjemmelavet pizza… Her fokuserer vi på enkle ingredienser og gode smage, og går all in med en hvid sauce lavet på creme fraiche, spinat og karamelliserede løg til at sprede ud over den tykke pizzabund. Top med stegte svampe, marinerede tomater og lagret ost. Friskhakket salvie, drysset ovenpå, giver denne vidunderlige, vegetariske pizza prikken over i’et.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
4 g
Hvide Løjer & Urter
2 stk
Tomat
200 g
Champignon
15 ml
Balsamico
1 stk
Hvidløgsfed
100 g
Revet mozzarella
(Indeholder: Mælk)
½ pose
Basilikum
1 pakke
Crème fraiche
(Indeholder: Mælk)
60 g
Spinat
(Kan indeholde spor af: Selleri)
1 stk
Pizzadej
(Indeholder: Hvede, Gluten)
¼ tsk
Sukker (trin 5)

Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft. Opvarm en bageplade [2 stk, 4P.]. Skær svampe i tynde skiver. Pres eller hak hvidløg fint. Hak basilikum [1/2 pose, 2P.] fint. Skyl spinat under koldt vand* i et dørslag.

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på høj varme. Steg svampe og hvidløg i 3-4 min, eller indtil gyldne, og krydr med et nip salt* og peber*.

Tilsæt crème fraiche, basilikum (gem lidt anretning) og Hvide Løjer & Urter, og lad simre i 1 min. Tilsæt spinat, og lad simre i 2-3 min, eller indtil den er faldet sammen. Smag til med salt* og peber*.

Tag bagepladen ud af ovnen. Rul pizzadej (og medfølgende bagepapir) ud. Placer pizzadej på bagepladen. Fordel spinatsauce på pizzadejen, og drys med mozzarella. Bag pizza i ovnen i 10-15, eller indtil gylden.

Skær tomat i både. Bland tomat, balsamico og sukker* [1/4 tsk | 1/2 tsk] i en skål.

Top pizza med resterende basilikum. Server med tomatsalat.