topBanner
Ravioli

Ravioli

med spinat, ricotta, honningbagt græskar & timiansmør

Gør dig klar til en smagsfest, der gør livet værd at leve! Denne enkle pastaopskrift bringer det bedste ud af hver ingrediens, og det er overraskende, at du kan få så meget smag fra kun 9 ingredienser. Du hører jo hvor godt det smager; ravioli fyldt med spinat og ricotta - som i sig selv er rigtig gode mundfulde - serveret med aromatisk brunet smør smagt til med hvidløg og timian, honningbagt græskar, salatost og knasende hasselnødder. Godt, ikke?

Tags:Vegetarisk
Allergener:mælkægglutennødder

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener.

Forberedelsestid30 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

400 g

Butternutsquash

½ pakke

Honning

75 g

Græsk salatost

(Indeholdermælk)

250 g

Ravioli med ricotta & spinat

(Indeholdermælk, æg, gluten)

20 g

Hasselnødder

(Indeholdernødder)

1 pose

Timian

½ pose

Spinat

1 stk

Hvidløgsfed

Ikke inkluderet i din måltidskasse

40 g

Smør*

(Indeholdermælk)
Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)2998 kJ
Kalorier (kcal)717 kcal
Fedt40 g
Mættet fedt21 g
Kulhydrat68 g
Sukker9 g
Protein25 g
Salt2 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Forvarm ovn til 220°C/200°C varmluft.

Skær græskar i 1 cm tern.

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med honning [½ pakke, 2 pers.] og en smule olivenolie*. Krydr med salt* og peber*. Vend sammen.

Bag i ovnen i 20-25 min, eller indtil møre.

2

Hak timian og hvidløg fint.

Hak hasselnødder groft.

3

Bring en gryde med vand* i kog.

Kog ravioli i 3-4 min, eller indtil ‘al dente’.

4

Smelt en klat smør* med en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme.

Steg hvidløg og timian i 1-2 i min, eller indtil smørret er brunet.

5

Hæld vand* fra ravioli.

Tilsæt ravioli, spinat og bagt græskar til panden med brunet timiansmør. Vend sammen. Smag til med salt* og peber*.

6

Anret ravioli i dybe tallerkener.

Drys med salatost [½ pakke, 2 pers.] og hasselnødder.