Er børnene derhjemme vilde med sprødstegt, paneret kylling? Så er denne opskrift lige noget for dem! Her serverer vi gyldenstegt kylling på en lækker pasta i karrysauce med løg og majs. I de voksnes og modige børns portioner er saucen også tilsmagt med sennep. Hertil kommer der en frisk salat med spinat og gulerodsbånd.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
180 g
Pasta
(Indeholder: Gluten, Hvede Kan indeholde spor af: Soja, Sennep)
75 ml
Madlavningsfløde
(Indeholder: Mælk)
50 g
Panko
(Indeholder: Gluten, Hvede)
20 g
Finrevet ost
(Indeholder: Mælk, Æg)
4 g
Curry-On
15 g
Sennep
(Indeholder: Sennep)
1 stk
Løg
1 stk
Majs
1 stk
Gulerod
1 stk
Forårsløg
30 g
Spinat
280 g
Kyllingebryst
1 dl
Gemt pastavand
¼ tsk
Salt til kød
2 dl
Mel til panering
¼ tsk
Salt til panering
1 stk
Æg til panering
1 spsk
Olie til stegning
½ spsk
Olie til salat
¼ tsk
Salt til salat
½ spsk
Olie til grøntsager
½ tsk
Salt til pasta
Bring en stor gryde med saltet vand i kog.
Kog pasta i 11-12 min, eller indtil ‘al dente'.
Gem en kop pastavand, og hæld resten fra.
TIP: Vandet skal være salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.
Imens, skær kylling i mindre stykker (3 pr. person) på et andet skærebræt, og krydr med salt.
Bland hvedemel, salt og et nip peber i en dyb tallerken.
Pisk æg i en anden dyb tallerken.
Kom panko i en tredje dyb tallerken.
Vend kylling i hvedemel, derefter i æg og til sidst i panko. Overfør til en tallerken.
TIP: Hvis du ikke har æg, kan det erstattes med mælk.
Hæld olivenolie i en stor stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.
Steg kylling i 3-4 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt, og overfør til en tallerken med køkkenrulle.
TIP: Tilsæt ekstra olivenolie, hvis kyllingen sidder fast på panden. - Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.
Imens, hak løg groft.
Skræl gulerod til lange, tynde bånd, og hak det sidste stykke fint.
Snit forårsløg fint.
Hæld væde fra majs.
Skyl spinat.
Bland spinat, gulerod, olivenolie, salt og et nip peber i en mellemstor skål.
Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg løg og majs i 2-3 min, eller indtil bløde. Tilsæt Curry-On og steg i 30 sek, eller indtil velduftende. Tilsæt madlavningsfløde, salt og pastavand, og lad simre i 1-2 min, eller indtil let tyknet.
Tag børnenes portioner fra, hvis de ikke er til sennep. Tilsæt sennep til resterende sauce til de voksne. Tilsæt pasta og finrevet ost, og vend sammen.
TIP: Tilsæt et skvæt vand, hvis pastaen ser tør ud.
VIGTIGT: Denne opskrift bruger halvdelen af mængden af nogle ingredienser - tjek ingredienslisten!
Anret pasta i skåle.
Top med kylling og forårsløg.
Server med salat.