HelloFresh
Opskrifter
Veganske Opskrifter

Glæd dig hver dag!

+4

Veganske opskrifter

Er du veganer, eller vil du bare gerne udforske vegansk aftensmad? Med HelloFresh kan du finde plantebaserede måltidskasser og endda vegetariske opskrifter, hvor det er nemt at skifte animalske elementer ud, så retten bliver vegansk.

Find dine favoritter blandt vores lækre veganske opskrifter

Kokosmælk i stedet for mælk fra køer, svampe til fordel for kød og bønner for umamismagen. Hos HelloFresh kan du finde opskrifter, der enten er veganske, eller som nemt kan blive det ved bare at skifte enkelte elementer ud.

Se vores opskrifter med velsmagende ingredienser

Spis vegansk med HelloFresh

Vælg selv din plantebaserede kost

HelloFresh giver dig et væld af spændende vegetariske opskrifter, der kombinerer grøntsager, fibre og fuldkorn - og næsten alle opskrifter kan gøres veganske.
Leder du efter noget varmt og behageligt? Eller måske mere let og forfriskende? Hold dig opdateret på HelloFresh’ plantebaserede opskrifter, eller find din favorit blandt vores vegetarmad, hvor du bare skifter de animalske produkter ud med veganske. Der er masser at vælge imellem, når du åbner for flere ugemenuer. Vegansk mad behøver derfor ikke kun bestå af en håndfuld opskrifter. Det handler bare om at tænke ud ad boksen. Og det kan du med HelloFresh!

Planlæg din veganske mad

HelloFresh’ måltidsplanlægning kan tilpasses helt til det, du har brug for. Du starter bare med at vælge de favoritopskrifter - de kan både være veganske og vegetariske. Derefter vælger du, hvornår du gerne vil have måltidskasserne. Og før du ved af det, står der en boks lige uden for hoveddøren med vegansk aftensmad til dig! Det er nemt.
Uanset hvilke opskrifter du vælger, og hvilken leveringsdag du vælger, får du en måltidskasse, der er lige til at gå til. Vi har sørget for at pakke nøjagtige færdigportionerede ingredienser og opskriftskort, så du kan gå i gang med maden med det samme.
Med HelloFresh kan du nemmere planlægge ugen, mens du ser frem til prøve nye måder at lave vegansk mad på. Derudover får du også mere klarhed over dit budget. Sådan er HelloFresh super-lækkert og super-smart!

Vegansk aftensmad inspireret af det store verdenskøkken

Vegansk mad med spændende smage

Søde kartofler, sorte bønner, chokolade og peanutbutter. Med HelloFresh er der næsten ingen plantebaserede ingredienser, der er uden for rækkevidde, når du skal lave vegansk mad. Vores team lader sig nemlig inspirere af hele verden, så du kan få så spændende aftensmad som muligt. Og udvider du dit repertoire til vegetarisk, kan du prøve flere nye retter.
Vi har alt fra koreansk bowl og stærk mexicansk suppe til italiensk pasta, græsk salat og indiske linser med chili. Tag et kig på opskrifterne her på siden, og bliv inspireret af vegansk mad fra hele verden!

Vegansk basislager

Det kan være både nemt og billigt at spise vegansk vegansk. Men det er vigtigt med at basislager, så du har alt, hvad du skal bruge, for at bikse vegansk aftensmad sammen. Her er top 5 ingredienser, du ikke kan undvære i dit veganske basislager:
  1. Stivelse
  2. Linser
  3. Konserves
  4. Bønner
  5. Krydderier og øvrige smagsgivere

FAQ om vegansk mad

Hvad er vegansk mad?

Vegansk mad er lavet uden kød, biprodukter fra slagtning, mælk, æg, ost, honning og lignende. Vegansk mad går altså udenom ingredienser, der har forbindelse til dyr.

Hvordan laver jeg vegansk mad?

Når du skal lave vegansk mad, skal du undgå alle former for animalske produkter. Det kan være svært - især hvis det er første gang, du skal lave vegansk mad. Prøv derfor HelloFresh, og få gode idéer til, hvordan du kan sammensætte en god og smagfuld vegansk aftensmad.

Hvad er forskellen på vegetarisk og vegansk mad?

Forskellen på vegetarisk og vegansk mad er, at veganere ikke spiser nogen former for animalske produkter. Som veganer lever og spiser du helt plantebaseret, mens vegetarer godt kan have mejeriprodukter og æg på deres ingrediensliste. Du kan finde både vegansk og vegetarisk mad hos HelloFresh.
Opskrifter du vil elske!
Opskrifter du vil elske!
Opskrifter du vil elske!

Opskrifter du vil elske!

Få lækre og lette opskrifter og alle dine friske ingredienser leveret til dit dørtrin hver uge

Spar op til 1199 kr.