topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Asiatiske laksekager

Asiatiske laksekager

med nudler & grøntsager

Træt af frikadeller og hakkebøffer? Vores laksekager med nudler er en asiatisk pendant til den danske husmandskost, og byder på en pallette af spændende råvarer, der sender dig direkte til østen for en stund. Koriander, lime, hvidløg, ingefær, panko og laks forenes i en pakke af smage og nuancer, der henleder tankerne til et gademarked i Chiang Mai. Læg det hele på en seng af nudler, og server med stegte grøntsager.

Allergener:
Æg
Sennep
Hvede
Soja
Gluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 pose

Koriander

25 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

½ stk

Rød chili

1 stk

Gulerod

25 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

1 stk

Zucchini

30 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

200 g

Nudler

½ stk

Ingefær

200 g

Laksefilet

1 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Lime

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)160 kcal
Energi (kJ)670 kJ
Fedt9.24 g
Mættet fedt0.7 g
Kulhydrat15.77 g
Sukker1.2 g
Protein3.34 g
Salt2.1 g

Fremgangsmåde

Forbered råvarer
1

Bring en gryde med vand* i kog. Hak hvidløg og ingefær fint. Riv limeskal, og skær lime i både. Hak koriander fint (gem et par blade til anretning). Dup laksefileter tørre med køkkenrulle, fjern skind, og hak kød fint. TIP: Jo finere, jo bedre - dette vil binde kødet bedre sammen med resten af ingredienserne. 

Form laksekager
2

Bland limeskal, koriander, hvidløg, ingefær, laks, panko, mayonnaise og limesaft i en skål. Krydr med salt* og peber*. Rør fars sammen, og form til kager (3-4 cm tykke). Der skal laves 2 pr. person. TIP: Undgå at lave kagerne for tynde.

Kog nudler
3

Kog nudler i 7-8 min. Hæld vandet fra nudlerne gennem en si, og skyl med koldt vand. Hæld nudler tilbage i gryden, og dæk til med låg.

Steg laksekager
4

Opvarm en stor stegepande ved middelhøj varme. Steg laksekager i en smule smør* i 2-3 min på hver side i. Stil til side, og dæk med stanniol.

Steg nudler & grøntsager
5

Halver chili på langs, fjern kerner, og hak fint. Skær gulerod og zucchini i tern, og stil til side. Opvarm en smule olivenolie* i den samme stegepande, og steg gulerod og zucchini i 1-2 min. Tilsæt kogte nudler, og rør rundt. Smag til med salt* og peber*.

Server
6

Anret nudler og grøntsager i dybe tallerkener med laksekager på toppen. Drys med chili, soja og resterende koriander. Server med limebåde.