HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconÆbleburger
topBanner
Æbleburger

Æbleburger

med karamelliserede løg & kartoffelbåde

Børnevenlig

Træt af burgere, der altid smager af det samme? Prøv vores syrlige æbleburger og lad de karamelliserede løgs kildrende sødme ryde vejen for de sprøde, salte kartoffelbåde. Pak smagene ind i ovnstegt brioche-brød og top med frisk rucola.

Allergener:ægsennepmælkgluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener.

Forberedelsestid30 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

50 g

Mayonnaise

(Indeholderæg, sennep)

250 g

Hakket oksekød

50 g

Kartofler

2 stk

Timian

15 g

Revet mozzarella

(Indeholdermælk)

⅔ spsk

Løg

Æble

Rucola

Briocheboller

(Indeholderæg, mælk, glutenKan indeholdesesam, soja, nødder)

Panko

(Indeholdergluten)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

Smør*

(Indeholdermælk)
Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)3298.6731 kJ
Kalorier (kcal)788.4019 kcal
Fedt47.5127 g
Mættet fedt14.9 g
Kulhydrat52.895 g
Sukker9.4 g
Protein39.8685 g
Salt3.5 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C varmluft. Skær kartofler i både (uskrællet). Fordel både på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, og smag til med salt* og peber*. Vend det hele sammen, og bag i ovnen i 30-35 min. 

2

Skær løg i tynde skiver. Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande ved middelhøj varme, og steg løg og timian. Lad simre i 10-15 min, eller indtil løgene er bløde og karamelliseret. Tilsæt en klat smør*, når der er 5 min tilbage af tilberedningstiden.

3

Skræl, og riv æble groft. Bland hakket oksekød med æble og panko i en skål. Krydr med salt* og peber*, rør rundt, og form til bøffer (1 pr. person). 

4

Opvarm en smule olie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg bøffer i 5-6 min på hver side. 

5

Tag panden af varmen, når bøfferne er færdige. Fordel ost på bøffer, læg et låg over panden, og stil til side i 4 min. Skær burgerboller over, og læg på en bageplade. Varm i ovnen i 2-3 min. Bland rucola i en skål med en smule olivenolie*, salt* og peber*.

6

Smør burgerboller med mayonnaise, og fyld med rucola, bøf og bløde løg. Server med kartoffelbåde og salat.