
Træt af burgere, der altid smager af det samme? Prøv vores syrlige æbleburger og lad de karamelliserede løgs kildrende sødme ryde vejen for de sprøde, salte kartoffelbåde. Pak smagene ind i ovnstegt brioche-brød og top med frisk rucola.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
50 g
Revet mozzarella
(Indeholder: Mælk)
2 stk
Briocheboller
50 g
Mayonnaise
(Indeholder: Æg, Sennep)
70 g
Rucola
500 g
Kartofler
1 stk
Løg
½ pose
Timian
1 stk
Æble
250 g
Hakket oksekød
15 g
Panko
(Indeholder: Gluten, Hvede)
⅔ spsk
Smør

Forvarm ovnen til 220°C/200°C varmluft. Skær kartofler i både (uskrællet). Fordel både på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, og smag til med salt* og peber*. Vend det hele sammen, og bag i ovnen i 30-35 min.

Skær løg i tynde skiver. Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande ved middelhøj varme, og steg løg og timian. Lad simre i 10-15 min, eller indtil løgene er bløde og karamelliseret. Tilsæt en klat smør*, når der er 5 min tilbage af tilberedningstiden.

Skræl, og riv æble groft. Bland hakket oksekød med æble og panko i en skål. Krydr med salt* og peber*, rør rundt, og form til bøffer (1 pr. person).

Opvarm en smule olie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg bøffer i 5-6 min på hver side.

Tag panden af varmen, når bøfferne er færdige. Fordel ost på bøffer, læg et låg over panden, og stil til side i 4 min. Skær burgerboller over, og læg på en bageplade. Varm i ovnen i 2-3 min. Bland rucola i en skål med en smule olivenolie*, salt* og peber*.

Smør burgerboller med mayonnaise, og fyld med rucola, bøf og bløde løg. Server med kartoffelbåde og salat.