HelloFreshIconChevronRightSmallMaltidskasserIconChevronRightSmallBillig

HelloFresh: Køb billige måltidskasser

Billigt, sundt og lækkert – med HelloFresh kan du få mange forskellige måltidskasser. Du vælger selv opskrifterne til din måltidskasse, så ugens retter er skræddersyede til dig. Og så slipper du samtidig for at handle de daglige indkøb, da vi leverer hele molevitten til din dør.
Billigt, sundt og lækkert – med HelloFresh kan du få mange forskellige måltidskasser. Du vælger selv opskrifterne til din måltidskasse, så ugens retter er skræddersyede til dig. Og så slipper du samtidig for at handle de daglige indkøb, da vi leverer hele molevitten til din dør.

Gør madplan til en leg med HelloFresh-app'en

app market qr code image
Vælg dine måltider på få tryk
Få enkle instruktioner, mens du laver mad
Administrér det fleksible abonnement direkte i app'en
Ændr leveringsdag,- og tidspunkt, så det passer dig
Bestil nu, og spar op til 1199 kr!
app install image

Sunde madplaner med mindre besvær

Hvad er sund aftensmad for dig? Hos HelloFresh kan du vælge netop de opskrifter, som du foretrækker, og få dem leveret direkte til døren. Det bliver ikke nemmere - eller billigere!
<h2>Skræddersyet mad kan også være billig mad</h2>

Skræddersyet mad kan også være billig mad

Hos HelloFresh tilbyder vi en række madplaner og retter, der passer til din unikke mad- og livsstil. Og det koster ikke en gang ekstra.

For den samme pris kan du få mad, der får mundvandet til at løbe hos både grøntsagselskeren, den kaloriesmarte og pescetaren. For bare at nævne nogle. Vi sørger nemlig for, at der er et hav af forskellige retter i vores opskriftsunivers.
HelloFresh: God mad på ingen tid
Sund mad, der går hurtigt

HelloFresh: God mad på ingen tid

De fleste bruger en times tid på at lave aftensmad. Hver eneste dag. Men de fleste retter hos HelloFresh kan faktisk piskes sammen på bare 30 minutter. Sådan kan du spare op til en halv times madforberedelse hver eneste dag med alle måltidskasser - det er godt 180 timer på et helt år. Du får altså en masse fritid foræret med vores måltidskasser.

HelloFresh står både for at finde på madplanen, handle ind og måle af. Maden fra vores univers er derfor både hurtigere, nemmere og mere spændende. Og hvis du vil det, kan du også vælge kaloriesmarte opskrifter, så aftensmaden tilmed også bliver sundere. Valget er dit!

Hvilke opskrifter er du vild med?

Vælg et par af kategorierne forneden. Du kan altid ændre dem senere.
Gem og se menu
<h2>Hakket oksekød eller ristede kikærter?</h2>

Hakket oksekød eller ristede kikærter?

Uanset om du elsker brændende kærlighed eller bare gerne vil leve super-sundt, så kan du finde de bedste opskrifter hos HelloFresh. Vi har nemlig lavet flere forskellige kategorier på vores måltidskasser, der inddeler maden efter, hvad du kan lide.

I vores “mest med grønt” kan du blandt andet finde retter med søde kartofler, frisk salat og bare ekstra grønt, der altid mætter godt. I vores “familievenligt” kan du - modsat - finde klassikere som boller i karry eller en lækker opskrift på kogte ris med tikka masala.

Der er masser af forskellige opskrifter hos HelloFresh, der passer til enhver, og som aldrig koster mange penge.
<h2>Danskerne elsker salat uden kød!</h2>

Danskerne elsker salat uden kød!

I Danmark er en af de mest populære aftensmadsretter salat uden kødtopping - skarpt efterfulgt af rugbrød med pålæg og pizza.

Derudover viser en undersøgelse fra Landbrug & Fødevarer, at et flertal af de danske forbrugere spiser kød eller fisk hver eller næsten hver dag til aftensmad.

Hos HelloFresh kan du heldigvis finde en god opskrift på alt lige fra salat uden kødtopping til smagfuld pizza med få kalorier. Prøv selv at se!

FAQ: Spørgsmål til vores billige og sunde aftensmad

Hvad koster HelloFresh?

Vores måltidskasser består af retter, der koster fra 43,5 kroner pr. person.

Hvor sund er HelloFresh?

HelloFresh’ kaloriesmarte måltider har i gennemsnit omkring 600 kalorier - og så tager de kun omkring 30 minutter. Alle opskrifter kommer med ernæringsoplysninger, så du kan se, hvor mange kalorier samt hvor meget fedt, fibre, protein og andre gode ting, retten indeholder.

Er det nemt at lave sunde måltider med HelloFresh?

Ja, Hvert måltid kommer med et opskriftskort og flere trin, der er nemme at følge.

Billig og sund aftensmad

Du kan få leveret mad, der både er billigt, sundt og lækkert. I hvert fald når du vælger måltidskasser fra HelloFresh
Du kan få leveret mad, der både er billigt, sundt og lækkert. I hvert fald når du vælger måltidskasser fra HelloFresh