
Tacos leder oftest tankerne hen til Mexico, men denne variant byder på asiatiske smage. Super lækre tacos med hakket svine- og kalvekød, rødløg, gulerod, pak choi og srirachadressing bliver en favorit for hele familien.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
37.5 g
Asiatisk woksauce
(Indeholder: Gluten, Sesam, Soja, Hvede)
1 stk
Citrusfrugt
250 g
Hakket svine-/kalvekød
8 stk
Små tortillabrød
(Indeholder: Gluten, Hvede Kan indeholde spor af: Sennep, Soja)
1 stk
Pak choi
50 g
Vegansk srirachamayonnaise
1 stk
Gulerod, Julienne
½ stk
Porre
¼ tsk
Salt til sauce

Forvarm ovnen til 220°C/200°C varmluft (hvis du ikke har en mikrobølgeovn).
Halver porre, rens, og skær i tynde, halve skiver.
Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg hakket svine-/kalvekød og porre i 4-5 min, eller indtil brunet.
VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Imens, skær citrusfrugt i både.
Skær pak choi i tynde skiver.

Tilsæt asiatisk woksauce til stegepanden, og steg i 2-3 min, eller indtil tyknet og velduftende.
Krydr med salt og et nip peber.
Imens, bland srirachamayonnaise og et skvæt citrusfrugtsaft i en lille skål.
Varm tortillabrød i 30-60 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 4-5 min.

Fyld tortillabrød med kød, gulerod, pak choi og srirachadressing.
Server med citrusfrugtbåde.