HelloFresh
Opskrifter
Fisk Opskrifter

Se vores opskrifter med velsmagende ingredienser

Fisk til aftensmad?

Leder du efter en opskrift med fisk,, der ikke tager meget længere end 20 minutter at lave? Eller er du på udkig efter en helt særlig ret, du kan imponere gæsterne med? Uanset hvad du har brug for, kan du finde et hav af fiskeopskrifter hos HelloFresh.

Bliv en haj til fisk

Uanset om du skal lave tacos med rejer, klassiske retter med rædspætte eller kulmule og kartofler, så kan du brilliere i køkkenet med HelloFresh. Vælg dine favoritter blandt vores fiskeopskrifter, og kom godt i gang!

Nemme opskrifter, så du kan spise fisk oftere

Frisk fisk lige til din dør

Det er ikke altid lige let af finde nye opskrifter med fisk, som smager godt, og som samtidig er nemme at gå til. Men hos HelloFresh kan det lykkes. Vi har nemlig samlet et hav af lækre opskrifter med den bedste fisk, som i gennemsnit kun tager en halv time at lave. Og så kommer de altid med en nem trin-for-trin guide, så du ved præcis, hvad du skal gøre.
Du skal bare finde dine favorit-fiskeopskrifter, og så bliver alt sendt lige til din dør - uanset om du skal lave stegt rødspætte, retter med skaldyr eller pasta med laks. Med HelloFresh har fiskeretter aldrig været nemmeret at lave!

Meget fisk - meget grønt

Hos HelloFresh kan du både en opskriftskategori for pescetariske opskrifter samt én, der kombinerer fisk og grønt. På den måde kan du selv sammensætte en måltidskasse, der passer lige ind i din mad- og livsstil.
Vores mange opskrifter med fisk spænder bredt: fra super enkel til gourmet på næste niveau. Vi har derfor opskrifter på laks, torsk, tun og mange andre fisk, der passer lige præcis dit madlavningsniveau

HelloFresh’ verdenskøkken

Fisk fra hele verden til aftensmad

Fra japansk sushi og hawaiiansk poke til peruviansk ceviche og indisk fiskekarry. Fisk til aftensmad er elsket og nydt over hele kloden. Og netop derfor har HelloFresh også samlet fiskeopskrifter fra diverse lande.
Du behøver derfor ikke at bo ved kysten for at nyde mad fra havets store skattekammer. Det eneste, du skal gøre, er at gribe din telefon, downloade vores app og vælge de nemme retter med fisk, som du foretrækker. Så vil du snart være i stand til at lave smagfulde fisketacos eller en perfekt hummermiddag på et øjeblik!

#FreshTips

Masser at vælge mellem!

Fisk på mange måder

Vidste du godt, at der er over 29.000 fiskearter? Det er dog ikke alle, du kan få sendt med i din måltidskasse fra HelloFresh. Til gengæld har vi en del fisk at vælge mellem og et stor samling af opskrifter og fortolkninger, så du kommer aldrig til at kede dig med en fiskemåltidskasse fra os!

Har du spørgsmål til fisken i din aftensmad?

Er det sundt at spise fisk?

Hjerteforeningen anbefaler, at du spiser 350 gram fisk om ugen. Så fisk er en sund del af en varieret kost. Det er derfor godt at spise fisk to gange om ugen til hovedmåltid og flere gange om ugen som pålæg - blandt andet som fiskefrikadeller

Er fisk bedre end kød?

Fisk som tun, torsk og rødspætte har et højt proteinindhold samt lavt fedt- og kalorieindhold. Laks, makrel og sild er derimod fyldt med D-vitaminer. Sammenlignet med kød kan fisk derfor give dig flere gode byggesten, som vitaminerne og de mættende vitaminer. Men kød kan også være en god og vigtig del af kosten - ligesom friske grøntsager.

Hvor lang tid kan fisk holde sig i køleskabet?

Har du rå fisk i køleskabet, skal du gerne tilberede den samme dag - og herefter kan du lade den tilberedte fisk ligge i køleskabet i en eller to dage. Er det røget fisk, der ligger på køleskabshylden, kan den ligge mellem to og otte dage. Tag et kig på fisken og se, hvad der står i forhold til datomærkningen.

Glæd dig hver dag!

+4

Opskrifter du vil elske!
Opskrifter du vil elske!
Opskrifter du vil elske!

Opskrifter du vil elske!

Få lækre og lette opskrifter og alle dine friske ingredienser leveret til dit dørtrin hver uge

Spar op til 1299 kr.