
Der er dage, der er synonym med bestemte madretter. Nogen spiser tacos på ‘taco-tirsdag’, men vores tacos med syltede rødløg og majssalsa kan laves hvilken som helst dag i ugen. Den ristede majs passer som hoved i sombrero sammen med et par klatter fraiche og syrlig lime. Top med koriander, og nyd dem sammen med hele familien.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
1 dåse
Majs
250 g
Hakket oksekød
4 g
Hello Mexico
4 g
Bouillon
25 g
Ketchup
8 stk
Små tortillabrød
(Indeholder: Gluten, Hvede)
75 g
Fraiche
1 stk
Løg
25 ml
Hvidvinseddike
2 stk
Tomat
2 stk
Gulerod
1 pose
Koriander
1 stk
Citrusfrugt
3 tsk
Sukker
2 spsk
Vand

Forvarm ovnen til 200°C/180°C varmluft. Skær 1/2 rødløg i tynde skiver. Hak 1/2 rødløg fint. Bland rødløgskiver, hvidvinseddike, vand*, sukker* og salt* i en skål, og stil til side.

Hak tomat groft. Riv gulerod (uskrællet). Hak koriander groft. Skær lime i både. Dræn majs.

Opvarm en stor stegepande ved middelhøj varme. Steg majs i 4-5 min, eller indtil de er gyldne og har fået sorte prikker. Stil til side i en skål.

Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande ved middelhøj varme. Tilsæt hakket oksekød og hakket rødløg, og steg i 4-5 min. Tilsæt Hello Mexico, oksebouillon, vand* og ketchup. Lad det hele simre i 2-3 min.

Varm tortillabrød i ovnen i 2-3 min. Tilsæt tomat, koriander og gulerod til skålen med majs. Tilsæt en smule limesaft, og krydr med salt* og peber*.

Hæld væsken fra de syltede rødløg. Server tortillaer med oksekød, majssalsa, syltede rødløg, fraiche og limebåde.

