HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconTacos
topBanner
Tacos

Tacos

med oksekød syltede rødløg & majssalsa

Børnevenlig

Der er dage, der er synonym med bestemte madretter. Nogen spiser tacos på ‘taco-tirsdag’, men vores tacos med syltede rødløg og majssalsa kan laves hvilken som helst dag i ugen. Den ristede majs passer som hoved i sombrero sammen med et par klatter fraiche og syrlig lime. Top med koriander, og nyd dem sammen med hele familien.

Tags:Børnevenlig
Allergener:glutenmælksulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid30 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

150 g

Majs

250 g

Hakket oksekød

4 g

Hello Mexico

25 g

Oksebouillon

8 stk

Ketchup

25 ml

Små tortillabrød

(Indeholdergluten)

1 stk

Fraiche

(Indeholdermælk)

3 tsk

Rødløg

2 spsk

Hvidvinseddike

(Indeholdersulfitter)

Tomat

Gulerod

Koriander

Lime

Ikke inkluderet i din måltidskasse

Sukker*

Vand*

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)715.115 kcal
Energi (kJ)2992.041 kJ
Fedt23.201 g
Mættet fedt6.9 g
Kulhydrat86.609 g
Sukker16.9 g
Protein38.1835 g
Salt4.8 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Forvarm ovnen til 200°C/180°C varmluft. Skær 1/2 rødløg i tynde skiver. Hak 1/2 rødløg fint. Bland rødløgskiver, hvidvinseddike, vand*, sukker* og salt* i en skål, og stil til side.

2

Hak tomat groft. Riv gulerod (uskrællet). Hak koriander groft. Skær lime i både. Dræn majs. 

3

Opvarm en stor stegepande ved middelhøj varme. Steg majs i 4-5 min, eller indtil de er gyldne og har fået sorte prikker. Stil til side i en skål.

4

Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande ved middelhøj varme. Tilsæt hakket oksekød og hakket rødløg, og steg i 4-5 min. Tilsæt Hello Mexico, oksebouillon, vand* og ketchup. Lad det hele simre i 2-3 min.

5

Varm tortillabrød i ovnen i 2-3 min. Tilsæt tomat, koriander og gulerod til skålen med majs. Tilsæt en smule limesaft, og krydr med salt* og peber*.

6

Hæld væsken fra de syltede rødløg. Server tortillaer med oksekød, majssalsa, syltede rødløg, fraiche og limebåde.