Se vores opskrifter med velsmagende ingredienser

Prøv helt nye kyllingeopskrifter

Har du brug for inspiration til helt nye kyllingeopskrifter, som du kan kaste dig over hjemme i dit køkken? Vi har både gode klassikere og spændende, nye opskrifter, du garanteret ikke kender. Find dine favoritretter her på siden.

Lækre kyllingeopskrifter til hele ugen

Lav retter med kylling i hverdagen og weekenden

Hos HelloFresh ved vi godt, at hverdagen kan være travl, og at tiden til madlavning kan være begrænset – især hvis du har børn, og ulvetimen rammer. Derfor har vi gjort det nemt for dig at finde lækre og nemme kyllingeopskrifter, som du hurtigt kan bikse sammen i hverdagen. Flere opskrifter tager faktisk bare 15 minutter at lave, som eksempelvis vores aromatiske kylling eller japanske teriyakibowl med kylling.
Når weekenden rammer, så har vi alle typisk mere tid – også til at kræse lidt ekstra om maden, der kommer på bordet. Hvis du også har det og gerne vil gøre lidt ekstra ud af maden, så finder du heldigvis også et udvalg af aftensmadopskrifter, der kræver en anelse mere tid og kærlighed. Her kunne cajunkrydret kylling eller cordon bleu med kartoffelmos måske friste dig?
Vores mange retter med kylling er altså ret så alsidige, og du finder både retter, du kan lave i den travle hverdag og i den rolige weekend. Lyder det som noget, du gerne vil prøve?

Opskrifter med kylling fra alle verdenshjørner

Eksperimentér med helt nye retter

Er du vild med at blive udfordret i køkkenet, og drømmer du om at udvide dit repertoire en smule? Det kan nemlig godt være svært at finde på nye retter uge for uge, og ofte har vi tendens til at vælge de samme igen og igen. Der er heldigvis hjælp at hente med en måltidskasse fra HelloFresh. Du har nemlig mulighed for at afprøve opskrifter, du måske aldrig ellers ville kigge efter – og det gælder også helt nye kyllingeopskrifter.
Hvad med vores opskrift på baconmumificeret kylling med løgsovs, mandelpaneret kylling eller vores ostebagte kylling? Vi vil gerne vædde med, at du ikke kender til retterne i forvejen. Du har altså mulighed for at afprøve helt nye retter hjemme i dit køkken. Og hvem ved, måske bliver retterne dine helt nye favoritter, så hvorfor ikke eksperimentere lidt næste gang, du skal i køkkenet?
Faktisk kan du gå på opdagelse i et hav af verdenskøkkener med vores mange kyllingeopskrifter. Du kan eksempelvis lave italiensk mad, vietnamesisk mad eller mad fra et helt tredje verdenskøkken.

Dine udvalgte kyllingeopskrifter i én kasse

Få alt, du skal bruge leveret til hoveddøren

Hos HelloFresh kan du gå på opdagelse i en masse lækre kyllingeopskrifter, og det bedste af det hele er, at du får alt, du skal bruge leveret lige til din hoveddør. Det gælder både dine udvalgte opskrifter, friske råvarer og nøje udvalgte ingredienser. Det betyder altså, at du slipper for at handle ind og ikke mindst selv finde på, hvad ugens måltider skal bestå af. Nemt, ikke?
Det eneste, du selv skal sørge for, er bare at have basislageret på plads – eksempelvis et æg eller to og salt og peber. Du slipper derfor for at tænke på alt det praktiske, og alt du skal koncentrere dig om er at lave maden.
Prøv måltidskassen i dag, og gør din travle hverdag en hel del nemmere.

Kyllingeopskrifter: Tips og anbefalinger

#FreshTips

3 tips til dine retter med kylling

1. Marinér kødet: For at give ekstra smag til kødet kan det være en god idé at marinere det. Gerne i mindst 30 minutter.
2. Steg skindet: Elsker du også kyllingeskind? Det kan vi godt forstå. Hvis der er skind på dit kyllingekød, så er det oplagt at stege det ved høj varme for at gøre det knasende sprødt og lækkert.
3. Få kødet mørt: Har du svært ved at knække koden til, hvordan kødet bliver saftigt og mørt? Der er heldigvis flere måder, du kan tilberede det på – eksempelvis ved at dampe det.

FAQ om kyllingeopskrifter

Hvilke kyllingeopskrifter kan du finde hos HelloFresh?

Hos HelloFresh finder du et bredt udvalg af kyllingeopskrifter, som du kan kaste dig over. Eksempelvis lækre muligheder som sojaglaseret kylling, sprød BBQ-kylling og græsk kylling. Udvalget rummer alt fra klassiske retter til eksotiske smagsoplevelser.

Hvorfor er kyllingeopskrifter populære?

Kyllingeopskrifter er populære, fordi de er alsidige. Kylling fungerer godt med mange forskellige krydderier, og du kan tilberede kødet på mange forskellige måder. Det gør det til en favorit blandt både børn og voksne.

Hvilket tilbehør passer godt til kyllingeopskrifter?

Der er mange muligheder, når det kommer til tilbehør til retter med kylling. Populære valg inkluderer ris, kartofler, salat, saucer og grøntsager. Du kan tilpasse tilbehøret til dine præferencer for at sammensætte en god kombination.

Glæd dig hver dag!

+4

Opskrifter du vil elske!
Opskrifter du vil elske!
Opskrifter du vil elske!

Opskrifter du vil elske!

Få lækre og lette opskrifter og alle dine friske ingredienser leveret til dit dørtrin hver uge

Spar op til 1199 kr.