
Kyllingesalat med spejlæg
med spejlæg, hvidløgscroutoner & sennepsdressing (OBS! Æg medfølger ikke)
Denne fyldige salat byder på saftig kylling på en seng af sprød salat toppet med et spejlæg og knasende hvidløgscroutoner. Serveres med en skarp sennepsdressing til at binde det hele sammen med.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
Ingredienser
½ stk
Baguette
25 g
Mayonnaise
(Indeholder Æg, Sennep)
1 stk
Gulerod
12.5 g
Sennep
(Indeholder Sennep)
280 g
Kyllingebryst
20 g
Pecorino Romano-ost
100 g
Blandet salat
1 stk
Hvidløgsfed
Ikke inkluderet i din måltidskasse
2 stk
Æg
1 spsk
Vand
Fremgangsmåde
Forvarm ovnen til 220°C/200°C varmluft. Pres eller hak hvidløg fint. Skræl gulerod til lange, tynde bånd. Riv pecorino. Bræk baguette i små stykker. Læg hånden fladt på hvert kyllingebryst, og skær igennem med en skarp kniv.
Fordel brødstykker på en bageplade med bagepapir. Tilsæt hvidløg, olivenolie*, salt* og peber*, og vend det hele sammen. Bag i 8-10 min, eller indtil croutonerne er gyldne.
Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande ved middelhøj varme. Steg kylling i 3-4 min på hver side. Krydr med salt* peber*, og stil til side.
Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande ved middelhøj varme. Spejl æg* i 3-4 min, eller indtil æggeblommen er let stivnet.
Skær kylling i tykke skiver. Bland sennep [1/2 pose til 2 pers.], mayonnaise, vand*, 1/2 ost, en smule olivenolie*, salt* og peber* i en skål. Tilsæt salat og gulerod, og vend det hele sammen.
Anret salat, croutoner og kylling i dybe tallerkener, og top med spejlæg. Drys med resterende pecorino.