topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Kyllingesalat med spejlæg

Kyllingesalat med spejlæg

med spejlæg, hvidløgscroutoner & sennepsdressing (OBS! Æg medfølger ikke)

Denne fyldige salat byder på saftig kylling på en seng af sprød salat toppet med et spejlæg og knasende hvidløgscroutoner. Serveres med en skarp sennepsdressing til at binde det hele sammen med.

Tags:
Hurtig
Allergener:
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

½ stk

Baguette

25 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

1 stk

Gulerod

12.5 g

Sennep

(Indeholder Sennep)

280 g

Kyllingebryst

20 g

Pecorino Romano-ost

100 g

Blandet salat

1 stk

Hvidløgsfed

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 stk

Æg

1 spsk

Vand

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)307 kcal
Energi (kJ)1284 kJ
Fedt15.33 g
Mættet fedt2.5 g
Kulhydrat1.57 g
Sukker1.2 g
Protein40.05 g
Salt0.6 g

Fremgangsmåde

Forbered råvarer
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C varmluft. Pres eller hak hvidløg fint. Skræl gulerod til lange, tynde bånd. Riv pecorino. Bræk baguette i små stykker. Læg hånden fladt på hvert kyllingebryst, og skær igennem med en skarp kniv.

Bag croutoner
2

Fordel brødstykker på en bageplade med bagepapir. Tilsæt hvidløg, olivenolie*, salt* og peber*, og vend det hele sammen. Bag i 8-10 min, eller indtil croutonerne er gyldne.

Steg kylling
3

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande ved middelhøj varme. Steg kylling i 3-4 min på hver side. Krydr med salt* peber*, og stil til side.

Spejl æg
4

Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande ved middelhøj varme. Spejl æg* i 3-4 min, eller indtil æggeblommen er let stivnet.

Bland salat
5

Skær kylling i tykke skiver. Bland sennep [1/2 pose til 2 pers.], mayonnaise, vand*, 1/2 ost, en smule olivenolie*, salt* og peber* i en skål. Tilsæt salat og gulerod, og vend det hele sammen.

Server
6

Anret salat, croutoner og kylling i dybe tallerkener, og top med spejlæg. Drys med resterende pecorino.