HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconKyllingesalat Med Spejlæg
topBanner
Kyllingesalat med spejlæg

Kyllingesalat med spejlæg

med spejlæg, hvidløgscroutoner & sennepsdressing (OBS! Æg medfølger ikke)

Børnevenlig

Denne fyldige salat byder på saftig kylling på en seng af sprød salat toppet med et spejlæg og knasende hvidløgscroutoner. Serveres med en skarp sennepsdressing til at binde det hele sammen med.

Tags:Hurtig
Allergener:glutenægsennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid25 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

25 g

Stenovnsbagt baguette

(IndeholderglutenKan indeholdesesam)

12.5 g

Mayonnaise

(Indeholderæg, sennep)

280 g

Gulerod

2 stk

Sennep

(Indeholdersennep)

1 spsk

kyllingbryst

Pecorino Romano-ost

Blandet salat

Hvidløgsfed

Ikke inkluderet i din måltidskasse

Æg*

Vand*

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)306.8875 kcal
Energi (kJ)1284.0172 kJ
Fedt15.3313 g
Mættet fedt2.5 g
Kulhydrat1.565 g
Sukker1.2 g
Protein40.05 g
Salt0.6 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C varmluft. Pres eller hak hvidløg fint. Skræl gulerod til lange, tynde bånd. Riv pecorino. Bræk baguette i små stykker. Læg hånden fladt på hvert kyllingebryst, og skær igennem med en skarp kniv.

2

Fordel brødstykker på en bageplade med bagepapir. Tilsæt hvidløg, olivenolie*, salt* og peber*, og vend det hele sammen. Bag i 8-10 min, eller indtil croutonerne er gyldne.

3

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande ved middelhøj varme. Steg kylling i 3-4 min på hver side. Krydr med salt* peber*, og stil til side.

4

Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande ved middelhøj varme. Spejl æg* i 3-4 min, eller indtil æggeblommen er let stivnet.

5

Skær kylling i tykke skiver. Bland sennep [1/2 pose til 2 pers.], mayonnaise, vand*, 1/2 ost, en smule olivenolie*, salt* og peber* i en skål. Tilsæt salat og gulerod, og vend det hele sammen.

6

Anret salat, croutoner og kylling i dybe tallerkener, og top med spejlæg. Drys med resterende pecorino.