HelloFreshIconChevronRightSmallMaltidskasserIconChevronRightSmallKalorismarte
HelloFresh Logo

Kaloriesmarte Opskrifter

Kaloriesmarte Opskrifter

Spis grønt og lækkert med vores kalorielette opskrifter, som giver energi i hverdagen!

Spis grønt og lækkert med vores kalorielette opskrifter, som giver energi i hverdagen!
Spar op til 949kr.

Er du på udkig efter sunde opskrifter med max 650 kalorier?

Så er du landet det helt rigtige sted! Vi tilbyder næringsrige og smagfulde opskrifter, som er tilpasset din livsstil. I vores måltidskasse finder du kun friske ingredienser såsom grøntsager fra skandinaviske marker og mættende proteiner. HelloFresh er perfekt for dig, som vil nyde en sund aftensmad med masser af smag uden at bruge timer foran gryderne.

Balancerede middage til en travl hverdag

En balanceret middag behøver ikke være kompliceret. Tag f.eks. vores kaloriesmarte opskrifter - vi afmåler alle råvarer for dig, så du får præcis den mængde, du har behov for. Opskrifterne består af seks simple trin med tilhørende billeder, som gør madlavningen legende let. Du kan også nemt holde styr på kalorier eller fedtindhold - alle opskrifter kommer nemlig med en tabel over næringsindhold per 100 gram samt per portion. Fælles for alle kaloriesmarte opskrifter er, at de max indeholder 650 kalorier.

Nå dine mål med vores kaloriesmarte opskrifter

Vi mener, at det skal gøres let at nå sine kostmål. Derfor står vi for al planlægning, indkøb og levering, så du udelukkende skal fokusere på madlavningen og nydelsen af dine lækre måltider. Hos HelloFresh kan du let vælge mellem 18 ugentlige opskrifter, herunder mindst 5, som indeholder mindre end 650 kalorier per portion. Du vil også hurtigt finde ud af, at sunde måltider sagtens kan være sprængfyldt med smag, hjulpet godt på vej af vores kokkes krydderiblandinger og friske urter.

Derfor vil du elske de kaloriesmarte opskrifter fra HelloFresh

 • Hurtige opskrifter leveret til din dør

  Hurtige opskrifter leveret til din dør

  Vi leverer friske og afmålte ingredienser til din dør. Og bare rolig - du skal ikke svede i timevis foran gryderne. De fleste opskrifter kan laves på under 25 min.

 • Råvarer af højeste kvalitet som giver energi

  Råvarer af højeste kvalitet som giver energi

  Vores retter baseres på råvarer fra bæredygtige leverandører. Vi følger ligeledes sæsonerne i vores opskriftsudvikling, så du kan nyde dine grøntsager, når de er bedst.

 • Vi har noget for hele familien

  Vi har noget for hele familien

  Sund mad skal kunne nydes af alle. Derfor kan vores opskrifter nydes af både store og små smagsløg og desuden let tilberedes af børn såvel som voksne.

Hvordan fungerer det?

Det er super let at komme igang! Klik blot forneden og smut forbi vores bestillingsside (bare rolig - din rabat fratrækkes automatisk). Vælg den måltidskasse, som passer bedst til dine behov og vælg antal personer og dage. Herefter kan du skræddersy din kasse med lige præcis de opskrifter, du ønsker. Hvis du ønsker opskrifter med max 650 kalorier går du blot efter dem, som er markeret med en fjer og/eller har skrevet, at opskriften max indeholder 650 kalorier.

FAQs

Lær mere om vores kaloriesmarte opskrifter

Hvad er kaloriesmarte opskrifter?

Kaloriesmarte opskrifter er opskrifter med max 650 kalorier til dem. Selvom de er fattige på kalorier er de stadig rig på smag, og passer godt til både børn og voksne.

Hvor mange kaloriesmarte opskrifter er på menuen hver uge?

Du vil finde mindst 5 kaloriesmarte opskrifter på menuen hver uge. Fælles for alle opskrifter er, at du let kan se næringsindholdet og beslutte dig for, om det stemmer overens med din livsstil.

Koster de kaloriesmarte opskrifter mere?

Nej, det gør de ikke. De koster det samme som alle andre opskrifter på nær vores lidt dyrere Premium-middag. Så lad ikke prisen holde dig tilbage fra en sundere livsstil!

Hvilken type kalorielette opskrifter, kan jeg forvente at se?

Vi går højt op i kvaliteten af vores frugt og grønt, så du kan forvente Klasse I frugt og grønt i sæson fra skandinaviske marker. Du kan også forvente stor variation i dine opskrifter, så aftensmaden aldrig bliver kedelig. Du finder et lille udvalg nedenfor. Pssst.. Dine tænder vil muligvis løbe i vand...