Vores måltidskasserHjælpecenterGavekort
HelloFreshIconChevronRightSmallMaltidskasserIconChevronRightSmallKalorismarte
HelloFresh Logo

Kaloriesmarte opskrifter

Knasende, sprøde retter - der er lige så lette, som de er lækre! Få vores kalorielette opskrifter leveret lige til din dør.
Knasende, sprøde retter - der er lige så lette, som de er lækre! Få vores kalorielette opskrifter leveret lige til din dør.

Gør madplan til en leg med HelloFresh-app'en

app market qr code image
Vælg dine måltider på få tryk
Få enkle instruktioner, mens du laver mad
Administrér det fleksible abonnement direkte i app'en
Ændr leveringsdag,- og tidspunkt, så det passer dig
Bestil nu, og Spar op til 1199 kr!
app install image

Kalorielet aftensmad med max 650 kalorier

Vil du gerne skære ned på kalorierne, men er du bange for, at smagen går hånd i hånd med dem? Bare rolig: HelloFresh har sørget for at lave kaloriesmarte retter, som stadig giver et ordentlig smagsindspark. I denne måltidskasse kan du nemlig finde alt fra krydrede asiatisk-inspirerede retter til frisk fisk med masser af knasende grønt. Sådan skal vi nok sørge for, at de kaloriesmarte opskrifter aldrig bliver kedelige.

Kaloriesmart mad behøver nemlig ikke være lig med små portioner og ét enkelt salatblad - især ikke, når du bestiller det gennem HelloFresh. Hos os er de færre kalorier bare byttet ud med endnu flere spændende smage. Tag derfor et kig her på siden, og find dine favoritretter, der kombinerer det lette og det lækre i opskrifter, der er lige til at gå til.

<h2>Balancerede middage til en travl hverdag</h2>

Balancerede middage til en travl hverdag

En nem og sund aftensmad behøver ikke være kompliceret. Og da slet ikke med vores kaloriesmarte opskrifter. Her afmåler vi alle råvarer for dig, så du får præcis den mængde, du har behov for. Så behøver du hverken jonglere med målebægeret og vægten. Det har vi klaret for dig.

Samtidig består opskrifterne af seks simple trin med tilhørende billeder, som gør madlavningen legende let. Vi guider dig til, hvornår grøntsagerne skal skæres ud, hvornår ovnen skal tændes, og hvornår du er ved at være ved vejs ende.

Du kan også nemt holde styr på kalorier og fedtindhold - alle opskrifter kommer nemlig med en tabel over næringsindhold per 100 gram samt per portion. Fælles for alle kaloriesmarte opskrifter er, at de maks indeholder 650 kalorier.
<h2>Nå dine mål med vores sunde opskrifter</h2>

Nå dine mål med vores sunde opskrifter

Vi synes, det skal være nemt for dig at nå dine kostmål. Derfor står vi for al planlægning, indkøb og levering, så du udelukkende skal fokusere på madlavningen og opleve, hvordan de færre kalorier nemt kan blive til lækre, velsmagende måltider.

Hos HelloFresh kan du derfor vælge mellem 18 ugentlige opskrifter, herunder mindst fem retter, som indeholder mindre end 650 kalorier per portion. Sådan vil du hurtigt finde ud af, at vores sunde måltider sagtens kan være sprængfyldt med smag - med hjælp fra vores kokkes lækre krydderiblandinger og friske urter. Fra stærke noter til friske detaljer og citrusagtige eftersmage.

Med HelloFresh er det langt fra kedeligt at spise kalorielet og -smart!

Derfor vil du elske de kaloriesmarte opskrifter fra HelloFresh

 • Nemme opskrifter leveret til din dør

  Nemme opskrifter leveret til din dør

  Vi leverer friske og afmålte ingredienser til din dør. Og herefter skal du ikke engang svede i timevis foran gryderne. De fleste opskrifter kan nemlig laves på under 25 minutter.

 • Lokale råvarer af højeste kvalitet

  Lokale råvarer af højeste kvalitet

  Vores retter er baseret på råvarer fra bæredygtige leverandører. Vi følger ligeledes sæsonen i vores opskriftsudvikling, så du kan nyde grøntsager fra lokalområdet, når de er bedst.

 • Sund aftensmad for hele familien

  Sund aftensmad for hele familien

  Sund mad skal kunne nydes af alle - store og små. Du kan derfor finde opskrifter på alt fra klassisk Spaghetti Bolognese til nye, energireducerede retter. Fælles for alle HelloFresh’ retter er, at de kan tilberedes af børn såvel som voksne.

Hvilke opskrifter er du vild med?

Vælg et par af kategorierne forneden. Du kan altid ændre dem senere.
Gem og se menu
<h2>Hvordan fungerer det?</h2>

Hvordan fungerer det?

Det er super nemt at komme i gang med vores kaloriesmarte opskrifter! Du skal bare klikke på knappen herunde, og så kommer du automatisk ind på vores bestillingsside. Og bare rolig - din rabat fratrækkes automatisk.

Herefter kan du vælge den måltidskasse, som passer bedst til dine behov, og til de antal personer og dage du ønsker mad til. Herefter kan du skræddersy din måltidskasse med lige præcis de opskrifter, du ønsker. Hvis du ønsker opskrifter med maks 650 kalorier, går du bare efter de retter, som er markeret med en fjer og/eller har skrevet, at opskriften maks indeholder 650 kalorier.

Nem og sund aftensmad - lige efter din smag

Bare fordi en opskrift indeholder færre kalorier, betyder det ikke, at den smager af mindre! Vi sætter en dyd i at udvikle forskellige, smagfulde opskrifter, som samtidig passer til en sund livsstil. Herunder kan du se et udpluk af de kaloriesmarte opskrifter, som du kan vælge. Hvilken er din favorit?

FAQ: Lær mere om vores kaloriesmarte opskrifter

Oftest stillede spørgsmål om HelloFresh’ kaloriesmarte måltidskasser

Hvad er kaloriesmarte opskrifter?

HelloFresh’ kaloriesmarte opskrifter er opskrifter, der indeolder maks 650 kalorier. Men selvom de har færre kalorier, er de stadig rige på smag og passer godt til både børn og voksne.

Hvor mange kaloriesmarte opskrifter er der på menuen om ugen?

Du vil finde mindst fem kaloriesmarte opskrifter på menuen hver uge, som du kan vælge mellem. Ved alle opskrifterne kan du let kan se næringsindholdet og beslutte dig for, om det stemmer overens med din livsstil.

Koster de kaloriesmarte opskrifter mere?

Nej, HelloFresh’ kaloriesmarte opskrifter koster ikke mere end de andre opskrifter. De koster det samme - på nær vores lidt dyrere Premium-middag. Så lad ikke prisen holde dig tilbage fra en sundere livsstil!

Hvilken type kalorielette opskrifter, kan jeg forvente at se?

Vi går højt op i kvaliteten af vores frugt og grønt, så du kan forvente Klasse I frugt og grønt i sæson fra skandinaviske marker. Du kan også forvente stor variation i dine opskrifter, så aftensmaden aldrig bliver kedelig. Og du kan forvente gode smage, da vores kokke selv udvikler krydderier specielt til hver ret.

Du finder et lille udpluk af udvalget ovenfor. Men vær på vagt - Dine tænder vil muligvis løbe i vand!