HelloFreshIconChevronRightSmallMaltidskasserIconChevronRightSmallKalorismarte
HelloFresh Logo

Kaloriesmarte måltidskasser

Knasende, sprøde retter – der er lige så lette, som de er lækre! Få vores kaloriesmarte måltidskasser leveret lige til din dør.
Knasende, sprøde retter – der er lige så lette, som de er lækre! Få vores kaloriesmarte måltidskasser leveret lige til din dør.

Gør madplan til en leg med HelloFresh-app'en

app market qr code image
Vælg dine måltider på få tryk
Få enkle instruktioner, mens du laver mad
Administrér det fleksible abonnement direkte i app'en
Ændr leveringsdag,- og tidspunkt, så det passer dig
Bestil nu, og spar op til 1199 kr!
app install image

Kaloriesmarte måltidskasser med max 650 kalorier

Vil du gerne give dig i kast med kaloriefattige og velsmagende måltider? Så er du landet det helt rigtige sted. Vi tilbyder nemlig kaloriesmarte måltidskasser, som er tilpasset din livsstil. Foruden en madsammensætning af færre kalorier byder vores forskellige måltidskasser også på friske ingredienser – såsom friske grøntsager fra skandinaviske marker og mættende proteiner. Så er der både fuld plade på færre kalorier, gode vitaminer og lokale principper.

Vores kaloriesmarte måltidskasser er derfor perfekte for dig, som vil nyde mad med masser af smag uden at bruge timer foran gryderne. Vi leverer nemlig hele molevitten – råvarer, opskrifter og fremgangsmåde – lige til din hoveddør. Og så er det bare med at gå i gang!

Kaloriesmarte måltidskasser til en travl hverdag

Kaloriesmarte måltidskasser til en travl hverdag

Hjemmelavet mad behøver ikke være kompliceret. Og da slet ikke med vores kaloriesmarte måltidskasser. Her afmåler vi alle råvarer for dig, så du får præcis den mængde, du har behov for. Så behøver du hverken jonglere med målebægeret og vægten. Det har vi klaret for dig.

Samtidig består opskrifterne af seks simple trin med tilhørende billeder, som gør madlavningen legende let. Vi guider dig til, hvornår grøntsagerne skal skæres ud, hvornår ovnen skal tændes, og hvornår du er ved at være ved vejs ende.

Du kan også nemt holde styr på, hvor mange kalorier der er i – alle opskrifter kommer nemlig med en tabel over næringsindhold per 100 gram samt per portion. Fælles for alle kaloriesmarte måltidskasser er, at de maks indeholder 650 kalorier. På den måde er det nemt at holde øje med dit kalorieindtag.
Nå dine mål med vores kaloriesmarte måltidskasser

Nå dine mål med vores kaloriesmarte måltidskasser

Vi synes, det skal være nemt for dig at nå dine kostmål. Derfor står vi for al planlægning, indkøb og levering, så du udelukkende skal fokusere på madlavningen og opleve, hvordan de færre kalorier nemt kan blive til lækre, velsmagende retter.

Når du skal sammensætte din kaloriesmarte måltidskasse, kan du derfor vælge mellem 33 ugentlige opskrifter og mindst fem retter, som indeholder mindre end 650 kalorier per portion – det gælder også vegetariske måltider. Sådan vil du hurtigt finde ud af, at vores måltider sagtens kan være sprængfyldt med smag – med hjælp fra vores kokkes lækre krydderiblandinger og friske urter.

Med de kaloriesmarte måltidskasser er det langt fra kedeligt at spise kalorielet!

Derfor vil du elske de kaloriesmarte måltidskasser fra HelloFresh

 • Nemme opskrifter leveret til din dør

  Nemme opskrifter leveret til din dør

  Vi leverer de kaloriesmarte måltidskasser med friske og afmålte ingredienser direkte til din dør. Og herefter skal du ikke engang svede i timevis foran gryderne. De fleste opskrifter kan nemlig laves på under 35 minutter.

 • Lokale råvarer af højeste kvalitet

  Lokale råvarer af højeste kvalitet

  Vores kaloriesmarte retter er baseret på råvarer fra bæredygtige leverandører – både når det kommer til fisk og grønt. Vi følger ligeledes sæsonen i vores opskriftsudvikling, så du kan nyde råvarer fra lokalområdet, når de er bedst.

 • Kalorielet aftensmad for hele familien

  Kalorielet aftensmad for hele familien

  Vores kaloriesmarte opskrifter kan nydes af alle – store og små. Du kan derfor finde opskrifter på alt fra klassisk spaghetti bolognese til nye, energireducerede retter. Fælles for alle kalorielette retter er, at de hitter hos børn såvel som voksne.

Hvilke opskrifter er du vild med?

Vælg et par af kategorierne forneden. Du kan altid ændre dem senere.
Gem og se menu
Hvordan fungerer det?

Hvordan fungerer det?

Det er super nemt at komme i gang med vores kaloriesmarte måltidskasser! Du skal bare klikke på knappen herunder, og så kommer du automatisk ind på vores bestillingsside. Og bare rolig - din rabat fratrækkes automatisk.

Herefter kan du vælge den kaloriesmarte måltidskasse, som passer bedst til dine behov og til det antal personer og dage, du ønsker mad til. Herefter kan du skræddersy din måltidskasse med lige præcis de opskrifter, du ønsker. Hvis du ønsker opskrifter med maks 650 kalorier, går du bare efter de retter, som er markeret med en fjer og/eller har skrevet, at opskriften maks indeholder 650 kalorier.

Nem aftensmad – lige efter din smag

Bare fordi en opskrift indeholder færre kalorier, betyder det ikke, at den smager af mindre! Vi sætter en dyd i at udvikle forskellige, smagfulde opskrifter, som samtidig passer til din livsstil. Herunder kan du se et udpluk af de opskrifter, som du kan vælge til din kaloriesmarte måltidskasse. Hvilken er din favorit?

Lær mere om vores kaloriesmarte måltidskasser

Oftest stillede spørgsmål om HelloFresh’ kaloriesmarte måltidskasser

Hvad er kaloriesmarte måltidskasser?

Vores kaloriesmarte måltidskasser indeholder opskrifter med maks 650 kalorier. Men selvom de har færre kalorier, er de stadig rige på smag og passer godt til både børn og voksne.

Hvor mange kaloriesmarte opskrifter er der på menuen om ugen?

Du vil finde mindst fem kaloriesmarte opskrifter på menuen hver uge, som du kan tilføje til din kaloriesmarte måltidskasse. Ved alle opskrifterne kan du let kan se næringsindholdet og beslutte dig for, om det stemmer overens med din livsstil.

Koster de kaloriesmarte måltidskasser mere?

Nej, vores kaloriesmarte måltidskasser koster ikke mere end de andre måltidskasser. De koster det samme – på nær vores lidt dyrere Premium-middag. Så lad ikke prisen holde dig tilbage fra at leve din livsstil!

Hvilken type kalorielette opskrifter, kan jeg forvente at se?

Vi går højt op i kvaliteten af vores frugt og grønt, så du kan forvente Klasse I frugt og grønt fra skandinaviske marker. Du kan også forvente stor variation i dine opskrifter, så aftensmaden aldrig bliver kedelig. Og du kan forvente gode smage, da vores kokke selv udvikler krydderier specielt til hver ret. Du finder et lille udpluk af udvalget ovenfor. Men vær på vagt – Dine tænder vil muligvis løbe i vand!