Skip to main content
Fajita-kyllingebowl

Fajita-kyllingebowl

med hvidløgsris & limedressing

4.4
(55)

En skøn Tex-Mex klassiker, der går rent ind hos alle i familien. Prøv vores version med hvidløgsris og majs, hvis sødme komplementerer den kryddermarinerede kylling vidunderligt. Stiger varmen i munden for meget, kommer retten med en forfriskende limedressing til at slukke ildebranden med. Server den rygende varme bowl med limebåde.

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid30 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Rød peberfrugt

1 stk

Peberfrugt

1 stk

Løg

1 dåse

Majs

2 stk

Hvidløgsfed

100 g

Basmatiris

300 g

Kyllingelårfilet

½ stk

Citrusfrugt

1 pose

Koriander

75 g

Fraiche

4 g

Hello Mexico

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1.33 spsk

Smør

3.75 dl

Vand

Næringsindhold

Kalorier (kcal)143.3 kcal
Energi (kJ)599.7 kJ
Fedt10 g
Mættet fedt5.7 g
Kulhydrat9.9 g
Sukker3.7 g
Kostfibre3.2 g
Protein2.2 g
Salt0.3 g

Fremgangsmåde

Forbered råvarer
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C varmluft. Skær peberfrugt i 2 cm tykke strimler. Skær rødløg i 2 cm tykke både. Dræn majs. Fjern overskydende fedt fra kylling, og skær i strimler.

Bag grøntsager
2

Fordel peberfrugt, rødløg og majs på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie*, og krydr med salt* og peber*. Vend det hele sammen, og bag i 20-25 min.

Kog hvidløgsris
3

Hak hvidløg fint. Opvarm en gryde med en smule olivenolie* og en klat smør* ved middelhøj varme. Svits hvidløg i 1-2 min. Tilsæt ris, vand* og et nip salt*, og bring i kog. Sænk til lav varme, og dæk til med låg. Kog i 10 min. Tag gryden af varmen, og lad risene hvile i 10 min indtil vandet er absorberet.

Steg kylling
4

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande ved middelhøj varme. Tilsæt Hello Mexico, og steg kylling i 5-6 min.

Lav limedressing
5

Riv limeskal, og skær lime i både. Hak koriander groft. Bland fraiche, limeskal og limesaft i en skål. Krydr med salt* og peber*.

Server
6

Anret hvidløgsris, kylling og grøntsager i skåle. Top med limedressing og koriander. Server med limebåde.