HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconGrillpølser
topBanner
Grillpølser

Grillpølser

med hjemmelavet tomatrelish & kartoffelsalat

Hvem bliver ikke glad af at få serveret en omgang pølser med kartoffelsalat? Vi har forædlet den klassiske ret med vores tomatrelish og skabt en vinder, der vil gå lige i hjertet hos alle i familien - store som små! Lad ketchuppen stå i køleskabet, og dyp de saftige pølser i en intens og rund tomatrelish, der får tænderne til at løbe i vand. Serveres med frisk kartoffelsalat og sprød salat.

Tags:Hurtig
Allergener:mælksulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid20 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

15 ml

Hakkede tomater

1.33 spsk

Fraiche

(Indeholdermælk)

¼ tsk

Gulerod

1 tsk

Balsamico

(Indeholdersulfitter)

Blandet salat

Kartofler

Pølse, svine-/oksekød

Løg

Hvidløgsfed

Purløg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

Smør*

Salt*

Sukker*

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)90.7481 kcal
Energi (kJ)379.6902 kJ
Fedt8.3198 g
Mættet fedt5.4 g
Kulhydrat3.68 g
Sukker2.6 g
Protein0.1045 g
Salt0.6 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Skær kartofler i kvarte. Læg kartofler i en stor gryde med koldt vand*, og bring i kog. Kog i 15 min, eller indtil kartoflerne let kan prikkes hul i med en gaffel. Smag til med salt* og peber*, og stil til side.

2

Hak løg og hvidløg fint. Riv gulerod (uskrællet). Hak purløg fint.

3

Opvarm en smule olivenolie* i en kasserolle ved middelhøj varme. Steg løg i 4-5 min. Tilsæt hvidløg, og steg videre i 1 min. Tilsæt hakkede tomater, smør*, sukker*, balsamico og salt*.Rør rundt, og bring i kog. Lad simre i 5-8 min, eller indtil relishen er tyknet.

4

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande ved middelhøj varme. Steg pølser i 8-10 min, eller indtil de har taget farve. 

5

Bland kartofler med fraiche, purløg (gem lidt til anretning) i en skål. Smag til med salt* og peber*, og vend det hele sammen. Bland salat, gulerod og en smule olivenolie* i en anden skål. Vend sammen lige inden servering.

6

Anret kartoffelsalat, salat og pølser på tallerkener. Server med relish og resterende purløg.