topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Grillpølser

Grillpølser

med hjemmelavet tomatrelish & kartoffelsalat

Hvem bliver ikke glad af at få serveret en omgang pølser med kartoffelsalat? Vi har forædlet den klassiske ret med vores tomatrelish og skabt en vinder, der vil gå lige i hjertet hos alle i familien - store som små! Lad ketchuppen stå i køleskabet, og dyp de saftige pølser i en intens og rund tomatrelish, der får tænderne til at løbe i vand. Serveres med frisk kartoffelsalat og sprød salat.

Tags:
Hurtig

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 pakke

Hakkede tomater

75 g

Fraiche

1 stk

Gulerod

15 ml

Balsamico

75 g

Blandet salat

500 g

Kartofler

200 g

Kålpølse

1 stk

Løg

1 stk

Hvidløgsfed

1 pose

Purløg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1.33 spsk

Smør

¼ tsk

Salt

1 tsk

Sukker

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)91 kcal
Energi (kJ)380 kJ
Fedt8.32 g
Mættet fedt5.4 g
Kulhydrat3.68 g
Sukker2.6 g
Protein0.1 g
Salt0.6 g

Fremgangsmåde

Kog kartofler
1

Skær kartofler i kvarte. Læg kartofler i en stor gryde med koldt vand*, og bring i kog. Kog i 15 min, eller indtil kartoflerne let kan prikkes hul i med en gaffel. Smag til med salt* og peber*, og stil til side.

Forbered grøntsager
2

Hak løg og hvidløg fint. Riv gulerod (uskrællet). Hak purløg fint.

Lav tomatrelish
3

Opvarm en smule olivenolie* i en kasserolle ved middelhøj varme. Steg løg i 4-5 min. Tilsæt hvidløg, og steg videre i 1 min. Tilsæt hakkede tomater, smør*, sukker*, balsamico og salt*.Rør rundt, og bring i kog. Lad simre i 5-8 min, eller indtil relishen er tyknet.

Steg pølser
4

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande ved middelhøj varme. Steg pølser i 8-10 min, eller indtil de har taget farve. 

Bland kartoffelsalat
5

Bland kartofler med fraiche, purløg (gem lidt til anretning) i en skål. Smag til med salt* og peber*, og vend det hele sammen. Bland salat, gulerod og en smule olivenolie* i en anden skål. Vend sammen lige inden servering.

Server
6

Anret kartoffelsalat, salat og pølser på tallerkener. Server med relish og resterende purløg.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image