
Hvem bliver ikke glad af at få serveret en omgang pølser med kartoffelsalat? Vi har forædlet den klassiske ret med vores tomatrelish og skabt en vinder, der vil gå lige i hjertet hos alle i familien - store som små! Lad ketchuppen stå i køleskabet, og dyp de saftige pølser i en intens og rund tomatrelish, der får tænderne til at løbe i vand. Serveres med frisk kartoffelsalat og sprød salat.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
1 pakke
Hakkede tomater
75 g
Fraiche
1 stk
Gulerod
15 ml
Balsamico
75 g
Blandet salat
500 g
Kartofler
200 g
Kålpølse
1 stk
Løg
1 stk
Hvidløgsfed
1 pose
Purløg
1.33 spsk
Smør
¼ tsk
Salt
1 tsk
Sukker

Skær kartofler i kvarte. Læg kartofler i en stor gryde med koldt vand*, og bring i kog. Kog i 15 min, eller indtil kartoflerne let kan prikkes hul i med en gaffel. Smag til med salt* og peber*, og stil til side.

Hak løg og hvidløg fint. Riv gulerod (uskrællet). Hak purløg fint.

Opvarm en smule olivenolie* i en kasserolle ved middelhøj varme. Steg løg i 4-5 min. Tilsæt hvidløg, og steg videre i 1 min. Tilsæt hakkede tomater, smør*, sukker*, balsamico og salt*.Rør rundt, og bring i kog. Lad simre i 5-8 min, eller indtil relishen er tyknet.

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande ved middelhøj varme. Steg pølser i 8-10 min, eller indtil de har taget farve.

Bland kartofler med fraiche, purløg (gem lidt til anretning) i en skål. Smag til med salt* og peber*, og vend det hele sammen. Bland salat, gulerod og en smule olivenolie* i en anden skål. Vend sammen lige inden servering.

Anret kartoffelsalat, salat og pølser på tallerkener. Server med relish og resterende purløg.