
Grillpølser
med hjemmelavet tomatrelish & kartoffelsalat
Hvem bliver ikke glad af at få serveret en omgang pølser med kartoffelsalat? Vi har forædlet den klassiske ret med vores tomatrelish og skabt en vinder, der vil gå lige i hjertet hos alle i familien - store som små! Lad ketchuppen stå i køleskabet, og dyp de saftige pølser i en intens og rund tomatrelish, der får tænderne til at løbe i vand. Serveres med frisk kartoffelsalat og sprød salat.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
Ingredienser
1 pakke
Hakkede tomater
75 g
Fraiche
1 stk
Gulerod
15 ml
Balsamico
75 g
Blandet salat
500 g
Kartofler
200 g
Pølse, svine-/oksekød
1 stk
Løg
1 stk
Hvidløgsfed
1 pose
Purløg
Ikke inkluderet i din måltidskasse
1.33 spsk
Smør
¼ tsk
Salt
1 tsk
Sukker
Fremgangsmåde
Skær kartofler i kvarte. Læg kartofler i en stor gryde med koldt vand*, og bring i kog. Kog i 15 min, eller indtil kartoflerne let kan prikkes hul i med en gaffel. Smag til med salt* og peber*, og stil til side.
Hak løg og hvidløg fint. Riv gulerod (uskrællet). Hak purløg fint.
Opvarm en smule olivenolie* i en kasserolle ved middelhøj varme. Steg løg i 4-5 min. Tilsæt hvidløg, og steg videre i 1 min. Tilsæt hakkede tomater, smør*, sukker*, balsamico og salt*.Rør rundt, og bring i kog. Lad simre i 5-8 min, eller indtil relishen er tyknet.
Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande ved middelhøj varme. Steg pølser i 8-10 min, eller indtil de har taget farve.
Bland kartofler med fraiche, purløg (gem lidt til anretning) i en skål. Smag til med salt* og peber*, og vend det hele sammen. Bland salat, gulerod og en smule olivenolie* i en anden skål. Vend sammen lige inden servering.
Anret kartoffelsalat, salat og pølser på tallerkener. Server med relish og resterende purløg.