topBanner
Mexicansk-inspirerede svampetacos

Mexicansk-inspirerede svampetacos

med guacamole & tomatsalsa

Hurtigt

Der er dage, der er synonym med bestemte madretter. Nogen spiser tacos på ‘taco-tirsdag’, men vores mexicansk-inspirerede svampetacos kan laves hvilken som helst dag i ugen. Denne vegetariske version af den klassiske taco er proppet med stegte svampe, tomatsalsa og frisk salat, der vil få dine tænder til at løbe i vand. Serveres med creme fraiche og koriander.

Tags:VegetariskHurtig
Allergener:glutenmælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener.

Forberedelsestid25 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

1 dåse

Majs

200 g

Brune champignon

1 stk

Gulerod

1 stk

Rødløg

1 stk

Lime

1 stk

Tomat

½ stk

Hjertesalat

1 pose

Koriander

4 g

Hello Mexico

1 stk

Avocado

8 stk

Tortillabrød

(Indeholdergluten)

75 g

Fraiche

(Indeholdermælk)
Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)2860 kJ
Kalorier (kcal)684 kcal
Fedt24 g
Mættet fedt7 g
Kulhydrat82 g
Sukker16 g
Protein21 g
Salt2 g
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
1

Dræn majs.Skær svampe i skiver. Riv gulerod. Skær rødløg i tynde skiver. Riv limeskal, og skær lime i både. Hak tomat groft. Bræk hjertesalaten i grove stykker. Hak koriander groft.

2

Opvarm en stor stegepande ved høj varme.Steg majs i 3-4 min, eller indtil de begynder at tage farve. Hæld majs i en skål. Tilsæt tomat, limesaft og halvdelen af korianderen. Krydr med salt og peber.

3

Opvarm en smule olivenolie i den samme stegepande ved middelhøj varme.Steg svampe, gulerod og løg i 3-4 min. Tilsæt Hello Mexico, limeskal og vand [1 spsk til 2 pers. | 2 spsk til 4 pers.].Smag til med salt og peber, og lad simre i 1 min.

4

Skær avocado i tern. Mos avocado med limesaft [1 tsk til 2 pers. | 2 tsk til 4 pers.] i en lille skål med en gaffel.Smag til med salt og peber.

5

Varm tortillaer på en tallerken i mikroovn i 10 sek.

6

Server tortillaer med hjertesalat, svampe, guacamole og tomatsalsa.Top med fraiche og resterende koriander. Server med limebåde.