HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconMexicansk Inspirerede Svampetacos
topBanner
Mexicansk-inspirerede svampetacos

Mexicansk-inspirerede svampetacos

med guacamole & tomatsalsa

Hurtigt

Der er dage, der er synonym med bestemte madretter. Nogen spiser tacos på ‘taco-tirsdag’, men vores mexicansk-inspirerede svampetacos kan laves hvilken som helst dag i ugen. Denne vegetariske version af den klassiske taco er proppet med stegte svampe, tomatsalsa og frisk salat, der vil få dine tænder til at løbe i vand. Serveres med creme fraiche og koriander.

Tags:Vegetarisk
Allergener:mælkgluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

1 stk

Tomat

1 pose

Koriander

75 g

Fraiche

(Indeholdermælk)

90 g

Hjertesalat

1 stk

Gulerod

150 g

Majs

200 g

Brune champignon

8 stk

Små tortillabrød

(Indeholdergluten)

4 g

Hello Mexico

1 stk

Rødløg

1 stk

Lime

1 stk

Avocado

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Vand

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)448 kcal
Energi (kJ)1874 kJ
Fedt10.72 g
Mættet fedt1.8 g
Kulhydrat71.99 g
Sukker5.6 g
Protein12.71 g
Salt1.7 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Dræn majs. Skær svampe i skiver. Riv gulerod. Skær rødløg i tynde skiver. Riv limeskal, og skær lime i både. Hak tomat groft. Bræk hjertesalaten i grove stykker. Hak koriander groft.

2

Opvarm en stor stegepande ved høj varme. Steg majs i 3-4 min, eller indtil de begynder at tage farve. Hæld majs i en skål. Tilsæt tomat, limesaft og halvdelen af korianderen. Krydr med salt* og peber*.

3

Opvarm en smule olivenolie* i den samme stegepande ved middelhøj varme. Steg svampe, gulerod og løg i 3-4 min. Tilsæt Hello Mexico, limeskal og vand* [1 spsk til 2 pers. | 2 spsk til 4 pers.]. Smag til med salt* og peber*, og lad simre i 1 min.

4

Skær avocado i tern. Mos avocado med limesaft [1 tsk til 2 pers. | 2 tsk til 4 pers.] i en lille skål med en gaffel. Smag til med salt* og peber*. 

5

Varm tortillaer på en tallerken i mikroovn i 10 sek.

6

Server tortillaer med hjertesalat, svampe, guacamole og tomatsalsa. Top med fraiche og resterende koriander. Server med limebåde.