
Der er dage, der er synonym med bestemte madretter. Nogen spiser tacos på ‘taco-tirsdag’, men vores mexicansk-inspirerede svampetacos kan laves hvilken som helst dag i ugen. Denne vegetariske version af den klassiske taco er proppet med stegte svampe, tomatsalsa og frisk salat, der vil få dine tænder til at løbe i vand. Serveres med creme fraiche og koriander.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
1 stk
Tomat
1 pose
Koriander
75 g
Fraiche
90 g
Salat
1 stk
Gulerod
1 dåse
Majs
200 g
Brune champignon
8 stk
Små tortillabrød
(Indeholder: Gluten, Hvede)
4 g
Hello Mexico
1 stk
Løg
1 stk
Citrusfrugt
1 stk
Avocado
1 spsk
Vand

Dræn majs. Skær svampe i skiver. Riv gulerod. Skær rødløg i tynde skiver. Riv limeskal, og skær lime i både. Hak tomat groft. Bræk hjertesalaten i grove stykker. Hak koriander groft.

Opvarm en stor stegepande ved høj varme. Steg majs i 3-4 min, eller indtil de begynder at tage farve. Hæld majs i en skål. Tilsæt tomat, limesaft og halvdelen af korianderen. Krydr med salt* og peber*.

Opvarm en smule olivenolie* i den samme stegepande ved middelhøj varme. Steg svampe, gulerod og løg i 3-4 min. Tilsæt Hello Mexico, limeskal og vand* [1 spsk til 2 pers. | 2 spsk til 4 pers.]. Smag til med salt* og peber*, og lad simre i 1 min.

Skær avocado i tern. Mos avocado med limesaft [1 tsk til 2 pers. | 2 tsk til 4 pers.] i en lille skål med en gaffel. Smag til med salt* og peber*.

Varm tortillaer på en tallerken i mikroovn i 10 sek.

Server tortillaer med hjertesalat, svampe, guacamole og tomatsalsa. Top med fraiche og resterende koriander. Server med limebåde.

