topBanner
Spaghetti Carbonara

Spaghetti Carbonara

med champignon, spinat- & æblesalat

Da Renato Gualandi begyndte at arbejde som stikirenddreng for en af ​​Bolognas mest ansete slagtere i begyndelsen af ​​1900'erne, blev grundlaget lagt for en ret, der er blevet en sand klassiker. Vores version af denne magisk gode, men enkle opskrift, er fyldt med de samme ingredienser, der gør Carbonara så god - toppet med honning, æble og spinat.

Allergener:mælkglutensojasulfitterægselleri

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener.

Forberedelsestid25 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

140 g

Bacon, skiver

2 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Pecorino Romano-ost

(Indeholdermælk)

250 g

Spaghetti

(Indeholdergluten, soja)

1 pose

Spinat

200 g

Brune champignon

1 pose

Bredbladet persille

250 ml

Madlavningsfløde

1 stk

Æble

½ pakke

Honning

15 ml

Balsamico

(Indeholdersulfitter)

½ pakke

Hvidvinseddike

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholderselleri)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 stk

Æg*

(Indeholderæg)

1 tsk

Olivenolie*

1 l

Vand*

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)4665 kJ
Kalorier (kcal)1115 kcal
Fedt55 g
Mættet fedt24 g
Kulhydrat110 g
Sukker21 g
Protein40 g
Salt3 g
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
1

Bring en gryde med letsaltet vand i kog.Pres eller hak hvidløg fint. Skær æble i tynde både. Hak persille fint. Hak bacon groft.Bland balsamico, honning, salt, peber og olivenolie i en skål, og stil til side. Dette er salatdressingen.

2

Riv pecorino.Bland æggeblomme, madlavningsfløde, pecorino og grøntsagsbouillon i en skål. Krydr med en smule peber. Pisk, og stil til side.TIP: Æggeblommen gør saucen tyk og cremet.

3

Kog spaghetti i 7 min.Si vand fra, og hæld spaghettien tilbage i gryden.

4

Opvarm en stor stegepande med en smule olivenolie* ved middelhøj varme.Steg bacon i 5-6 min. Tilsæt svampe, og steg videre i 5-6 min. Tilsæt hvidløg og 1/2 spinat, og steg videre i 1 min. Sænk til middel varme. Tilsæt hvidvinseddike, og lad det hele simre i 1-2 min, eller indtil eddiken er fordampet.

5

Tilsæt spaghetti og sauce til stegepanden, og lad det hele simre under omrøring i 2 min.Smag til med salt og peber. Bland æble og resterende spinat med salatdressing i en skål.

6

Anret pasta på tallerkener. Drys med persille, og server med salat.