topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Spaghetti Carbonara

Spaghetti Carbonara

med champignon, spinat- & æblesalat

Da Renato Gualandi begyndte at arbejde som stikirenddreng for en af ​​Bolognas mest ansete slagtere i begyndelsen af ​​1900'erne, blev grundlaget lagt for en ret, der er blevet en sand klassiker. Vores version af denne magisk gode, men enkle opskrift, er fyldt med de samme ingredienser, der gør Carbonara så god - toppet med honning, æble og spinat.

Allergener:
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

15 ml

Balsamico

2 stk

Hvidløgsfed

20 g

Pecorino Romano-ost

250 g

Spaghetti

100 g

Spinat

200 g

Brune champignon

1 pose

Bredbladet persille

250 ml

Madlavningsfløde

(Indeholder Mælk)

1 stk

Æble

12.5 g

Honning

12.5 ml

Hvidvinseddike

4 g

Grøntsagsbouillon

140 g

Bacon, tern

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 stk

Æg

⅓ spsk

Olivenolie

10 dl

Vand

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)88 kcal
Energi (kJ)369 kJ
Fedt4.99 g
Mættet fedt1.1 g
Kulhydrat6.73 g
Sukker5.3 g
Protein3.14 g
Salt1 g

Fremgangsmåde

Hak bacon
1

Bring en gryde med letsaltet vand* i kog. Pres eller hak hvidløg fint. Skær æble i tynde både. Hak persille fint. Hak bacon groft. Bland balsamico, honning, salt*, peber* og olivenolie* i en skål, og stil til side. Dette er salatdressingen. 

Bland sauce
2

Riv pecorino. Bland æggeblomme*, madlavningsfløde, pecorino og grøntsagsbouillon i en skål. Krydr med en smule peber*. Pisk, og stil til side. TIP: Æggeblommen gør saucen tyk og cremet.

Kog spaghetti
3

Kog spaghetti i 7 min. Si vand fra, og hæld spaghettien tilbage i gryden.

Steg bacon & svampe
4

Opvarm en stor stegepande med en smule olivenolie* ved middelhøj varme. Steg bacon i 5-6 min. Tilsæt svampe, og steg videre i 5-6 min. Tilsæt hvidløg og 1/2 spinat, og steg videre i 1 min. Sænk til middel varme. Tilsæt hvidvinseddike, og lad det hele simre i 1-2 min, eller indtil eddiken er fordampet.

Tilsæt spaghetti
5

Tilsæt spaghetti og sauce til stegepanden, og lad det hele simre under omrøring i 2 min. Smag til med salt* og peber*. Bland æble og resterende spinat med salatdressing i en skål.

Server
6

Anret pasta på tallerkener. Drys med persille, og server med salat.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image