HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconSpaghetti Carbonara
topBanner
Spaghetti Carbonara

Spaghetti Carbonara

med champignon, spinat- & æblesalat

Børnevenlig

Da Renato Gualandi begyndte at arbejde som stikirenddreng for en af ​​Bolognas mest ansete slagtere i begyndelsen af ​​1900'erne, blev grundlaget lagt for en ret, der er blevet en sand klassiker. Vores version af denne magisk gode, men enkle opskrift, er fyldt med de samme ingredienser, der gør Carbonara så god - toppet med honning, æble og spinat.

Allergener:sulfitterglutenmælkselleri

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid25 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

15 ml

Balsamico

(Indeholdersulfitter)

12.5 g

Hvidløgsfed

12.5 ml

Pecorino Romano-ost

4 g

Spaghetti

(IndeholderglutenKan indeholdesoja)

1 stk

Spinat

⅓ spsk

Brune champignon

10 dl

Bredbladet persille

Madlavningsfløde

(Indeholdermælk)

Æble

Honning

Hvidvinseddike

(Indeholdersulfitter)

Grøntsagsbouillon

(Indeholderselleri)

Bacon, tern

Ikke inkluderet i din måltidskasse

Æg*

Olivenolie*

Vand*

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)88.2653 kcal
Energi (kJ)369.3019 kJ
Fedt4.992 g
Mættet fedt1.1 g
Kulhydrat6.73 g
Sukker5.3 g
Protein3.135 g
Salt1 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Bring en gryde med letsaltet vand* i kog. Pres eller hak hvidløg fint. Skær æble i tynde både. Hak persille fint. Hak bacon groft. Bland balsamico, honning, salt*, peber* og olivenolie* i en skål, og stil til side. Dette er salatdressingen. 

2

Riv pecorino. Bland æggeblomme*, madlavningsfløde, pecorino og grøntsagsbouillon i en skål. Krydr med en smule peber*. Pisk, og stil til side. TIP: Æggeblommen gør saucen tyk og cremet.

3

Kog spaghetti i 7 min. Si vand fra, og hæld spaghettien tilbage i gryden.

4

Opvarm en stor stegepande med en smule olivenolie* ved middelhøj varme. Steg bacon i 5-6 min. Tilsæt svampe, og steg videre i 5-6 min. Tilsæt hvidløg og 1/2 spinat, og steg videre i 1 min. Sænk til middel varme. Tilsæt hvidvinseddike, og lad det hele simre i 1-2 min, eller indtil eddiken er fordampet.

5

Tilsæt spaghetti og sauce til stegepanden, og lad det hele simre under omrøring i 2 min. Smag til med salt* og peber*. Bland æble og resterende spinat med salatdressing i en skål.

6

Anret pasta på tallerkener. Drys med persille, og server med salat.