topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Japanske tacos

Japanske tacos

med hakket oksekød, sesamfrø & chili

Så blev det endelig tid til de Olympiske Lege, som jo desværre blev aflyst sidste år. Vi finder de stolte værter i Tokyo, og drømmer os væk til værtslandet med en fantastisk opskrift på japanske tacos. Vi steger hakket kød med hvidløg, ingefær og sesamfrø for at få den asiatiske smag frem. Vi bygger tacos med asiatisk mayo, det lækre hakkede kød, kålsalat og et nip chili. Så kan legene starte!

Tags:
Hurtig
Allergener:
Soja
Gluten
Hvede
Sesam
Sulfitter
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Hvidløgsfed

250 g

Hakket oksekød

1 stk

Rød chili

20 g

Asiatisk dressing

(Indeholder Soja, Gluten, Hvede, Sesam)

37.5 g

Asiatisk woksauce

(Indeholder Gluten, Sulfitter, Hvede, Sesam, Soja)

8 stk

Små tortillabrød

(Indeholder Gluten, Hvede)

150 g

Snittet kålsalat

(Kan indeholde Selleri)

50 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

1 stk

Lime, økologisk

1 stk

Rødløg

1 stk

Ingefær

10 g

Sesamfrø

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)887 kcal
Energi (kJ)3713 kJ
Fedt44.16 g
Mættet fedt8.6 g
Kulhydrat81.73 g
Sukker14.8 g
Protein39.36 g
Salt5 g

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Tænd ovnen på 200°C/180°C varmluft. Riv ingefær (uskrællet) og hvidløg fint. Skær rødløg i tynde, halve skiver. Riv limeskal, og skær lime i både. Skær chili i tynde skiver.

Steg oksekød
2

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg hakket oksekød og rødløg i 5-6 min, eller indtil brunet. VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Bland asiatisk mayonnaise
3

Bland snittet salat, et skvæt limesaft, et nip limeskal, en smule olivenolie* og et nip salt* og peber* i en skål. Bland asiatisk dressing og mayonnaise i en lille skål.

Krydr oksekød
4

Tilsæt hvidløg, ingefær og sesamfrø til panden med hakket oksekød, og steg i 1 min. Tilsæt asiatisk woksauce [1/2 pakke, 2P], og rør godt rundt. Krydr med et stort nip peber*.

Varm tortillabrød
5

Pak tortillabrød ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 4-5 min.

Server
6

Smør tortillabrød med asiatisk mayonnaise. Top med salat og oksekød. Drys med med chili. Server med resterende limebåde.