HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconVietnamesisk Inspirerede Tacos
topBanner
Vietnamesisk inspirerede tacos

Vietnamesisk inspirerede tacos

med oksekød, mayodressing & peanuts

Her er en ny opskrift til at sætte lidt ekstra krydderi på din tacos-aften! Vi holder det enkelt med let tilberedte ingredienser og fokuserer på lækre smage og teksturer. Fyld dine varme tortillas med hakket oksekød stegt i smagsintensiv, asiatisk marinade og top med revet gulerod, salat og crunchy peanuts. Det sidste og afgørende touch får du af svidende chili, frisk mynte og lækker mayodressing. Fantastisk godt!

Tags:Hurtig
Allergener:glutensojaægsennepsesamjordnødder

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid20 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

½ stk

Hvidløgsfed

25 ml

Ingefær

250 g

Chili

50 g

Lime

8 stk

Gulerod

20 g

Mynte

20 g

Sojasauce

(Indeholdergluten, soja)

Hakket oksekød

Mayonnaise

(Indeholderæg, sennep)

Tortillabrød

(Indeholdergluten)

Blandet salat

Asiatisk dressing

(Indeholdergluten, soja, sesam)

Peanuts

(Indeholderjordnødder)
Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)3564.6736 kJ
Kalorier (kcal)851.9774 kcal
Fedt46.0525 g
Mættet fedt8.8 g
Kulhydrat70.7728 g
Sukker6.1 g
Protein39.6823 g
Salt6.1 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Pres eller hak hvidløg fint. Riv ingefær. Snit chili fint. Skær lime i både. Riv gulerod (uskrællet). Hak mynte groft. Hak peanuts groft.

2

Bland hvidløg, ingefær, sojasauce, vand* [1 spsk, 2 pers. | 2 spsk, 4 pers.] og en smule limesaft i en skål.

3

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Brun hakket oksekød i 3-4 min.

4

Tilsæt marinade. Steg i 2-3 min, eller indtil let tyknet.

5

Bland mayonnaise og asiatisk dressing i en lille skål. Varm tortillabrød i 10 sek i mikrobølgeovn eller på en tør pande.

6

Fyld tortillabrød med salat, oksekød og gulerod. Top med asiatisk mayodressing, peanuts, mynte og chili. Server med resterende limebåde.