Vietnamesisk inspirerede tacos
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Vietnamesisk inspirerede tacos

Vietnamesisk inspirerede tacos

med oksekød, mayodressing & peanuts

Her er en ny opskrift til at sætte lidt ekstra krydderi på din tacos-aften! Vi holder det enkelt med let tilberedte ingredienser og fokuserer på lækre smage og teksturer. Fyld dine varme tortillas med hakket oksekød stegt i smagsintensiv, asiatisk marinade og top med revet gulerod, salat og crunchy peanuts. Det sidste og afgørende touch får du af svidende chili, frisk mynte og lækker mayodressing. Fantastisk godt!

Tags:
Hurtig
Allergener:
Hvede
Soja
Gluten
Æg
Sennep
Sesam

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

2 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Ingefær

1 stk

Rød chili

½ stk

Lime

1 stk

Gulerod

1 pose

Mynte

25 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

250 g

Hakket oksekød

50 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

8 stk

Små tortillabrød

(Indeholder Gluten, Hvede)

60 g

Blandet salat

20 g

Asiatisk dressing

(Indeholder Soja, Gluten, Hvede, Sesam)

20 g

Peanuts

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)789 kcal
Energi (kJ)3301 kJ
Fedt40.88 g
Mættet fedt8 g
Kulhydrat69.48 g
Sukker5.6 g
Protein37.16 g
Salt6.1 g

Fremgangsmåde

Forbered råvarer
1

Pres eller hak hvidløg fint. Riv ingefær. Snit chili fint. Skær lime i både. Riv gulerod (uskrællet). Hak mynte groft. Hak peanuts groft.

Lav marinade
2

Bland hvidløg, ingefær, sojasauce, vand* [1 spsk, 2 pers. | 2 spsk, 4 pers.] og en smule limesaft i en skål.

Brun kød
3

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Brun hakket oksekød i 3-4 min.

Tilsæt kød
4

Tilsæt marinade. Steg i 2-3 min, eller indtil let tyknet.

Varm tortillabrød
5

Bland mayonnaise og asiatisk dressing i en lille skål. Varm tortillabrød i 10 sek i mikrobølgeovn eller på en tør pande.

Server
6

Fyld tortillabrød med salat, oksekød og gulerod. Top med asiatisk mayodressing, peanuts, mynte og chili. Server med resterende limebåde.