HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconVietnamesisk Inspirerede Tacos
topBanner
Vietnamesisk inspirerede tacos

Vietnamesisk inspirerede tacos

med oksekød, mayodressing & peanuts

Her er en ny opskrift til at sætte lidt ekstra krydderi på din tacos-aften! Vi holder det enkelt med let tilberedte ingredienser og fokuserer på lækre smage og teksturer. Fyld dine varme tortillas med hakket oksekød stegt i smagsintensiv, asiatisk marinade og top med revet gulerod, salat og crunchy peanuts. Det sidste og afgørende touch får du af svidende chili, frisk mynte og lækker mayodressing. Fantastisk godt!

Tags:Hurtig
Allergener:glutensojaægsennepsesamjordnødder

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid20 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

2 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Ingefær

1 stk

Chili

½ stk

Lime

1 stk

Gulerod

1 pose

Mynte

25 ml

Sojasauce

(Indeholdergluten, soja)

250 g

Hakket oksekød

50 g

Mayonnaise

(Indeholderæg, sennep)

8 stk

Små tortillabrød

(Indeholdergluten)

60 g

Blandet salat

20 g

Asiatisk dressing

(Indeholdergluten, soja, sesam)

20 g

Peanuts

(IndeholderjordnødderKan indeholdesesam, nødder)
Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)789 kcal
Energi (kJ)3301 kJ
Fedt40.88 g
Mættet fedt8 g
Kulhydrat69.48 g
Sukker5.6 g
Protein37.16 g
Salt6.1 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Pres eller hak hvidløg fint. Riv ingefær. Snit chili fint. Skær lime i både. Riv gulerod (uskrællet). Hak mynte groft. Hak peanuts groft.

2

Bland hvidløg, ingefær, sojasauce, vand* [1 spsk, 2 pers. | 2 spsk, 4 pers.] og en smule limesaft i en skål.

3

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Brun hakket oksekød i 3-4 min.

4

Tilsæt marinade. Steg i 2-3 min, eller indtil let tyknet.

5

Bland mayonnaise og asiatisk dressing i en lille skål. Varm tortillabrød i 10 sek i mikrobølgeovn eller på en tør pande.

6

Fyld tortillabrød med salat, oksekød og gulerod. Top med asiatisk mayodressing, peanuts, mynte og chili. Server med resterende limebåde.