Skip to main content
BBQ-marineret kylling
BBQ-marineret kylling

BBQ-marineret kylling

med friske grøntsager og srirachamayonnaise

I aften frister vi med en fantastisk alt-i-en ret med masser af smag og flotte farver. Aftenens dejlige bowl indeholder perfekt stegt BBQ-marineret kylling, bulgur og frisk peberfrugt, agurk og mango. Vi topper med syltede rødløg og spicy srirachamayonnaise.

Tags:
Hurtig
Mælkefri
Proteinrig
Allergener:
Hvede
Gluten
Sulfitter

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid20 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

½ stk

Agurk

325 g

Kyllingebrystfilet, BBQ-marineret

170 g

Bulgur

(Indeholder: Hvede, Gluten Kan indeholde spor af: Gluten, Kamut, Khorasanhvede, Havre, Rug, Byg)

12 ml

Hvidvinseddike

(Indeholder: Sulfitter)

50 g

Vegansk srirachamayonnaise

½ stk

Løg

1 stk

Peberfrugt

½ stk

Mango

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Sukker til syltning

1 spsk

Vand til syltning

5 dl

Vand til bulgur

1 tsk

Salt til bulgur

¼ tsk

Salt til kød

Næringsindhold

Energi (kJ)2967 kJ
Kalorier (kcal)709 kcal
Fedt21.1 g
Mættet fedt2.4 g
Kulhydrat87.6 g
Sukker20.6 g
Kostfibre12.5 g
Protein47.6 g
Salt4.6 g
Potassium438.2 mg
Calcium28.4 mg
Iron1.2 mg

Fremgangsmåde

Sylt rødløg 
1

Skær løg i tynde, halve skiver.

Bland hvidvinseddike, sukker, vand og et nip salt i en lille skål.

Vend løg i skålen, og stil til side.

Kog bulgur
2

Bring vand i kog i en mellemstor gryde.

Tilsæt bulgur og salt, og kog under låg på middellav varme i 9-10 min, eller indtil ‘al dente'.

Steg kylling
3

Skær kylling i mindre stykker (3 pr. person) på et andet skærebræt.

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg kylling med salt i 3-4 min på hver side, eller indtil brunet og gennemstegt.

TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Forbered frugt og grønt
4

Skær mango over på langs ca. 1 cm fra midten uden om stenen, og skær i 1 cm tern.

Skær peberfrugt og agurk i 1 cm tern.

Hæld væde fra rødløg 
5

Hæld væde fra løg lige inden servering.

Server
6

Anret bulgur i dybe tallerkener.

Top med kylling, peberfrugt, agurk, mango og løg.

Server med srirachamayonnaise.