
I aften laver vi cajunkrydret svinekød, der får fantastisk smag af vores egen krydderiblanding, Ay Cajun-ba. Perfekt tilbehør er ovnbagte kartofler, rødløg, gulerødder, peberfrugt og majs, blandet med frisk spinat. Vi topper med spicy srirachamayonnaise, og så er maden klar.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
1 stk
Gulerod
1 stk
Løg
1 stk
Peberfrugt
500 g
Kartofler
1 stk
Majs
30 g
Spinat
4 g
Ay Cajun-ba
(Indeholder: Sulfitter)
300 g
Svineschnitzel
50 g
Vegansk srirachamayonnaise
½ tsk
Salt til grøntsager
¼ tsk
Salt til kød

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skær løg i 2 cm både.
Skær gulerod (uskrællet), peberfrugt og kartofler (uskrællet) i 2 cm tern.

Fordel grøntsager på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt og et nip peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil gyldne.
TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.

Skyl spinat.
Hæld væde fra majs.
Tilsæt majs til bagepladen, når grøntsagerne har 10 min tilbage.

Krydr svinekød med Ay Cajun-ba og salt, når grøntsagerne har 5 min tilbage.
Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på høj varme.
Steg svinekød i 1-2 min på hver side, eller indtil gennemstegt.
TIP: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Skær svinekød i tynde skiver.
Tilsæt spinat til bagepladen med bagte grøntsager, og vend sammen.

Anret grøntsager og svinekød på tallerkener.
Top med srirachamayonnaise.