HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconStriploin Steak
topBanner
Striploin steak

Striploin steak

med bearnaise-aioli, grønne bønner & rosmarinfritter

Premium

Her byder vi på en luksus ret, perfekt til en festlig lørdag aften. Supermør, perfekt stegt striploin steak. Lækkert tilbehør er hjemmelavet bearnaise-aioli, grønne bønner med hvidløg og sprøde rosmarinfritter.

Allergener:ægsennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid35 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

300 g

Angus Striploin

80 g

Kartofler

Skalotteløg

Bredbladet persille

Rosmarin

Hvidløgsfed

Estragon

Grønne bønner

Aioli

(Indeholderæg, sennep)
Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)2332.1616 kJ
Kalorier (kcal)557.4 kcal
Fedt47.12 g
Mættet fedt11.4 g
Kulhydrat1.92 g
Sukker1.1 g
Protein30.97 g
Salt0.9 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Tag bøffer ud af køleskabet. Skær kartofler (uskrællet) til fritter. Hak rosmarin [1 stilk, 2 pers. | 1 stilk, 4 pers.] groft. Fordel fritter på en bageplade med bagepapir, og drys med rosmarin. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med salt* og peber*, og vend sammen.Bag i ovnen i 25-30 min.

2

Hak estragon, persille og skalotteløg fint. Pres eller hak hvidløg fint. Skyl bønner under koldt vand* i en si.

3

Bland aioli, estragon, skalotteløg og persille i en lille skål. Krydr med salt* og peber*.

4

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på høj varme, når fritterne har 10 min tilbage. Krydr bøffer med et nip salt* og peber*. Brun i 1 min på hver side. Skru ned til middel varme, og steg i 1-2 min på hver side for medium-rare.TIP: Steg i yderligere 1-2 min, hvis du vil have bøfferne mere stegt. VIGTIGT: Bøffen er sikker at spise, når den har en flot stegeskorpe på begge sider.  

5

Opvarm en smule olivenolie* i en anden stegepande på middelhøj varme. Tilsæt bønner, krydr med salt* og peber*, og steg i 2 min. Tilsæt hvidløg, og steg under omrøring i 1 min.

6

Anret bøffer, rosmarinfritter og bønner på tallerkener. Server med bearnaise-aioli.