
Her byder vi på en luksus ret, perfekt til en festlig lørdag aften. Supermør, perfekt stegt striploin steak. Lækkert tilbehør er hjemmelavet bearnaise-aioli, grønne bønner med hvidløg og sprøde rosmarinfritter.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
300 g
Angus Striploin
500 g
Kartofler
1 stk
Løg
1 pose
Bredbladet persille
1 stk
Rosmarin
2 stk
Hvidløgsfed
1 pose
Estragon
150 g
Grønne bønner
80 g
Aioli
(Indeholder: Æg, Sennep)

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Tag bøffer ud af køleskabet. Skær kartofler (uskrællet) til fritter. Hak rosmarin [1 stilk, 2 pers. | 1 stilk, 4 pers.] groft. Fordel fritter på en bageplade med bagepapir, og drys med rosmarin. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med salt* og peber*, og vend sammen.Bag i ovnen i 25-30 min.

Hak estragon, persille og skalotteløg fint. Pres eller hak hvidløg fint. Skyl bønner under koldt vand* i en si.

Bland aioli, estragon, skalotteløg og persille i en lille skål. Krydr med salt* og peber*.

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på høj varme, når fritterne har 10 min tilbage. Krydr bøffer med et nip salt* og peber*. Brun i 1 min på hver side. Skru ned til middel varme, og steg i 1-2 min på hver side for medium-rare.TIP: Steg i yderligere 1-2 min, hvis du vil have bøfferne mere stegt. VIGTIGT: Bøffen er sikker at spise, når den har en flot stegeskorpe på begge sider.

Opvarm en smule olivenolie* i en anden stegepande på middelhøj varme. Tilsæt bønner, krydr med salt* og peber*, og steg i 2 min. Tilsæt hvidløg, og steg under omrøring i 1 min.

Anret bøffer, rosmarinfritter og bønner på tallerkener. Server med bearnaise-aioli.