
Lyst til burger? Vores Cæsar-inspireret burger er fuld af sprødhed og lækre smage, der sammen går op i en højere enhed. Nyd sprød finrevet ost og en cæsarinspireret dressing i hver en bid.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
½ stk
Hvidløgsfed
100 g
Romainesalat
250 g
Hakket svine-/kalvekød
25 g
Rasp
(Indeholder: Gluten, Hvede)
25 g
Mayonnaise
(Indeholder: Æg, Sennep)
2 stk
Briocheboller
(Indeholder: Gluten, Hvede, Æg, Mælk Kan indeholde spor af: Sesam, Soja)
75 ml
Fraiche
(Indeholder: Mælk)
1 stk
Tomat
500 g
Kartofler
4 g
Hello Sunrise
(Indeholder: Sennep, Selleri)
40 g
Finrevet ost
(Indeholder: Æg, Mælk)
1 stk
Purløg
2 stk
Rødbede
½ tsk
Salt til kartofler
1 stk
Æg til bøffer
½ tsk
Salt til bøffer

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skær kartoffel og rødbede (uskrællet) til 1 cm fritter.
Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt, Hello Sunrise og et nip peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.
TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.

Skær roden af salat, og skil bladene ad. Hak bladene fint.
Skær tomat i tynde skiver.
Hak hvidløg og purløg fint.
Bland fraiche, purløg, mayonnaise, hvidløg og et nip salt og peber i en lille skål.

Bland hakket svine-/kalvekød, æg, rasp og salt i en stor skål.
Form fars til bøffer (1 pr. person).
Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg i 4-5 min, eller indtil gennemstegte.
VIGTIGT: Bøfferne er færdige, når kødet er uden antydning af rødt.

Imens, fordel finrevet ost i cirkler (på samme størrelse som bollen, 1 pr. person) på en anden bageplade med bagepapir.
Bag i 5-6 min, eller indtil osten er gylden og sprød i kanterne.
Tag ud af ovnen, og lad køle af.
TIP: Osten bliver sprød, når den er kølet af.

Del boller på midten.
Placer boller direkte på risten i ovnen, og bag i 3-4 min.

Anret fritter på tallerkener.
Smør boller med dressing.
Top med bøffer, sprød ost, salat og tomat, og krydr med et nip salt.
Server med resterende salat.