HelloFreshIconChevronRightSmallMaltidskasserIconChevronRightSmallPescetar

Prøv en pescetarisk måltidskasse

Elsker du vegetarisk kost og plantebaseret kost - men er du samtidig vild med fisk? Så leverer HelloFresh pescetariske måltidskasser med fisk og grønt lige til din dør! Find dine favoritopskrifter her på siden.
Elsker du vegetarisk kost og plantebaseret kost - men er du samtidig vild med fisk? Så leverer HelloFresh pescetariske måltidskasser med fisk og grønt lige til din dør! Find dine favoritopskrifter her på siden.

Gør madplan til en leg med HelloFresh-app'en

app market qr code image
Vælg dine måltider på få tryk
Få enkle instruktioner, mens du laver mad
Administrér det fleksible abonnement direkte i app'en
Ændr leveringsdag,- og tidspunkt, så det passer dig
Bestil nu, og spar op til 1199 kr!
app install image

Få det allerbedste fra den pescetariske verden

Fisk giver både god smag og de rigtige næringsstoffer. Derfor er det på tide at dykke endnu mere ned i, hvilken pescetarisk måltidskasse du kan sammensætte hos HelloFresh.
Fyld din pescetariske måltidskasse op med lækker fisk

Fyld din pescetariske måltidskasse op med lækker fisk

Fisk smager fantastisk, men det tager tid at forberede – og det kan være en større udgift på madbudgettet. Kender du også til dét dilemma? Så læs med her. Med vores pescetariske måltidskasse fyldt med fisk har du mulighed for at nyde fisk til aftensmad flere gange i ugen – for helt ned til 46,00 kr. per portion.

Du får et nyt sæt opskrifter hver eneste uge, hvor du kan vælge dine favoritter blandt de smagfulde pescetar- og vegetariske retter. Og du låser dig aldrig fast på én bestemt måltidskasse eller -plan. Har du derfor lyst til at spise animalske produkter i næste uge, kan du sagtens skifte over til det.

Vil du derfor have det som en fisk i vandet? Så vælg dé opskrifter til din pescetariske måltidskasse, der byder på dagens bedste fangst – det kan du gøre lige her på siden.
Bland din pescetar-måltidskasse, så den passer til dig
Skal der fisk i din måltidskasse?

Bland din pescetar-måltidskasse, så den passer til dig

Hos HelloFresh kan du nemt og bekvemt sammensætte din egen pescetariske måltidskasse, så den passer til dig og din smag. Med vores brede udvalg af opskrifter fra mange forskellige verdenskøkkener, kan du altid finde noget, der falder i din smag.

Er du til citronbagt torsk med grøntsagscouscous og agurkeyoghurt? Eller hvad med sprød pankoblomkål med hvidløgsris og lynstegte grøntsager? Måske er du mere til stegt kuller med bagte radiser og estragonsauce? Mulighederne er mange.

Det er nemt at blande din pescetariske måltidskasse hos HelloFresh. Du kan vælge mellem et hav af lækre opskrifter med sæsonaktuelle råvarer, og du kan selv bestemme, hvor mange måltider du vil have med i din kasse. Så uanset om du drømmer om at spise frisk fisk hver dag, eller du foretrækker at variere din kost med vegetariske måltider, så har vi noget for dig.

Så hvad venter du på, hvis du både spiser fisk og vegetarisk? Bland din egen pescetariske måltidskasse fyldt med friske råvarer hos HelloFresh i dag, og nyd godt af de mange lækre opskrifter, vi har at byde på.

Hvilke opskrifter er du vild med?

Vælg et par af kategorierne forneden. Du kan altid ændre dem senere.
Gem og se menu
Der er fordele ved vores måltidskasser med fisk
Hvorfor vælge en pescetarisk måltidskasse?

Der er fordele ved vores måltidskasser med fisk

En pescetar spiser både fisk og grønt. En pescetarisk måltidskasse fra HelloFresh er derfor det perfekte valg for dig, der ønsker at nyde det bedste fra begge verdener.

For det første giver vores pescetariske måltidskasse dig mulighed for at udforske et væld af forskellige smagsoplevelser. Med en blanding af spændende fisk og skaldyr og farverige vegetarretter, kan du nyde en varieret kost, der aldrig bliver kedelig.

For det andet er vores pescetar-måltidskasser praktiske. Alle måltidskasser fra HelloFresh leveres direkte til din dør med alle råvarer og ingredienser. Det betyder, at du kan spare tid på indkøb og planlægning og i stedet bruge mere tid på at nyde madlavningen og måltidet.
#FiskeFacts - vi har samlet de vigtigste til dig
Hvor stor er din viden om fisk?

#FiskeFacts - vi har samlet de vigtigste til dig

Når du bestiller en pescetarisk måltidskasse, er det en god idé at kende lidt til de fisk, du både skal tilberede og spise. Fisk har nemlig en lang og fascinerende historie, der strækker sig tusinder af år tilbage.

  • I gamle dage var fiskeri en livsvigtig del af mange kulturer. Det var en måde at sikre mad på bordet, og fisk var en værdifuld handelsvare.

  • I middelalderen var fisk et alternativ til kød – særligt i fastetiden, hvor det var forbudt at spise kød. Fisk blev derfor en vigtig del af kosten i denne periode, og det var her, mange lærte at tilberede og spise fisk på forskellige måder.

  • I dag er fisk stadig en populær del af vores kost, og der findes over 30.000 forskellige fiskearter i verden.

FAQ om HelloFresh’ pescetariske måltidskasser

Hvad er en pescatarisk diæt?

De fleste pescetarer spiser en bred vifte af fisk, skaldyr og plantebaserede fødevarer – og så spiser mange også æg og mejeriprodukter. Pescetarer spiser derfor ikke oksekød, fjerkræ og andre ikke-fiske- og skaldyrsproteiner.

Kan jeg spise pescetarisk med HelloFresh?

Selvfølgelig! Hos HelloFresh finder du et stort udvalg af pescetariske måltidskasser fra de fleste verdenskøkkener. Her får du ny inspiration til proteinrige fiske- og skaldyrsretter, så du stadig kan opdage nye smagsvarianter og føre den livs- og madstil, du har lyst til.

Kan jeg lave ændringer i min pescetariske måltidskasse?

Ja, du bestemmer selv, hvordan din pescetar-måltidskasse ser ud. Derfor kan du nemt foretage ændringer og redigere i dine kommende måltider direkte i app’en – både i forhold til at foretage ændringer i dine måltidspræferencer, antallet af personer i din husstand, antallet af måltider om ugen, leveringsdatoer og meget andet. Det skal bare være minimum fem dage før den næste planlagte levering.

Er du pescetar? Vælg måltidskasser her

Hos HelloFresh kan du få leveret retter med fisk og grønt hjem til dig. Du kan vælge helt op til fem retter fra 46,00 kr. per portion.
Hos HelloFresh kan du få leveret retter med fisk og grønt hjem til dig. Du kan vælge helt op til fem retter fra 46,00 kr. per portion.