Vores måltidskasserHjælpecenterGavekort
HelloFreshIconChevronRightSmallMaltidskasserIconChevronRightSmallPescetar

Måltidskasser til dig, der er pescetar

Elsker du vegetarisk kost og plantebaseret kost - men er du samtidig vild med fisk? Så leverer HelloFresh pescetariske måltidskasser med alt godt fra havet lige til din dør! Find dine favoritopskrifter her på siden.
Elsker du vegetarisk kost og plantebaseret kost - men er du samtidig vild med fisk? Så leverer HelloFresh pescetariske måltidskasser med alt godt fra havet lige til din dør! Find dine favoritopskrifter her på siden.

Gør madplan til en leg med HelloFresh-app'en

app market qr code image
Vælg dine måltider på få tryk
Få enkle instruktioner, mens du laver mad
Administrér det fleksible abonnement direkte i app'en
Ændr leveringsdag,- og tidspunkt, så det passer dig
Bestil nu, og Spar op til 1199 kr!
app install image

Få det allerbedste fra den pescetariske verden

Fisk giver både god smag og de rigtige næringsstoffer. Derfor er det på tide at dykke endnu mere ned i, hvilken pescetarisk måltidskasse du kan sammensætte hos HelloFresh.
<h2>Nemme fiskeopskrifter til ethvert budget</h2>

Nemme fiskeopskrifter til ethvert budget

Fisk smager fantastisk, men det tager tid at forberede - og det kan være en større udgift på madbudgettet. Kender du også til dét dilemma? Så læs med her. HelloFresh giver dig nemlig muligheden for at få lækker fisk til aftensmad flere gange i ugen - for helt ned til 43,50 kr. per portion.

Du får et nyt sæt pescetariske opskrifter hver eneste uge, hvor du kan vælge dine favoritter blandt de smagfulde pescetar- og vegetarretter. Og du låser dig aldrig fast på én bestemt måltidskasse eller -plan. Har du derfor lyst til at spise animalske produkter i næste uge, kan du sagtens skifter over til det.

Vil du derfor have det som en fisk i vandet? Så vælg dé opskrifter hos HelloFresh, der byder på dagens bedste fangst - det kan du gøre lige her på siden.
<h2>Vegetarisk kost, animalske fødevarer eller noget helt tredje?</h2>

Vegetarisk kost, animalske fødevarer eller noget helt tredje?

Nogle kan ikke få nok af fisk, mens andre foretrækker en helt vegetarisk kost. Og så er der dem, der spiser kød med stort velbehag. Uanset hvad du identificerer dine madvaner med, så har HelloFresh en måltidskasse til dig.

Vi har måltidskasser, der passer til, hvad en pescetar spiser, og hvad en vegetar spiser. Og alt der ind imellem. Du kan nemlig vælge frit mellem vores mange forskellige retter, der indeholder alt fra frisk fisk og skaldyr til knasende grøntsager og proteinrige mejeriprodukter.

Hvilke opskrifter er du vild med?

Vælg et par af kategorierne forneden. Du kan altid ændre dem senere.
Gem og se menu
<h2>Der er fordele ved vores måltidskasser med fisk</h2>

Der er fordele ved vores måltidskasser med fisk

Der er flere fordele ved at vælge en af vores pescetariske måltidskasser. Foruden de sundhedsmæssige fordele, hvor fisk og skaldyr giver dig en masse gode fedtstoffer, vitaminer og mineraler, så er der også smagsmæssige fordele. Fisk og skaldyr kan nemlig smage himmelsk, og med HelloFresh’ opskrifter vil du komme til at gå nye smagsmæssige veje.?

Vores kokke sammensætter retter og gør måltiderne så tilfredsstillende som muligt ved både at tænke tekstur, udseende og smage ind. Det vil sige, at din ret med fisk både ser flot ud, knaser som den skal og smager på en måde, du ikke lige har prøvet før.

Sådan er vores pescetariske opskrifter gode for smagsløgene - og resten af kroppen.
<h2>#FiskeFacts - vi har samlet de vigtigste til dig</h2>

#FiskeFacts - vi har samlet de vigtigste til dig

Gennem det meste af vores liv har vi fået at vide, at fisk er sundt. Men hvor meget mere end dét ved du egentlig om fisk?

  • Fisk er den førende kilde til Omega-3 fedtsyrer - og Omega-3 fedtsyrer sørger for, at vores krop kan fungere optimalt. Det er den primære grund til, at alle siger, fisk er sundt.
  • Ifølge Fødevarestyrelsen er du godt dækket ind, hvis du spiser 350 gram fisk om ugen. Og hvis du vil være rigtig god, skal 200 gram være fed fisk, som eksempelvis laks, sild og ørred. Det har vi masser af opskrifter med.
  • Vores hang til at spise fisk er ikke ny. Vi har faktisk fisket og spist alt godt fra havet siden tidernes morgen - den ældste fiskekrog, der er fundet, er dateret tilbage til mere end 42.000 år før vores tidsregning

FAQ om HelloFresh’ pescetariske måltidskasser

Hvad er en pescatarisk diæt?

De fleste pescetarer spiser en bred vifte af fisk, skaldyr og plantebaserede fødevarer - og så spiser mange også æg og mejeriprodukter. Pescetarer spiser derfor ikke oksekød, fjerkræ og andre ikke-fiske- og skaldyrsproteiner.

Kan jeg spise pescetarisk med HelloFresh?

Selvfølgelig! Hos HelloFresh finder du et stort udvalg af pescetariske opskrifter fra de fleste verdenskøkkener. Her får du ny inspiration til proteinrige fiske- og skaldyrsretter, så du stadig kan opdage nye smagsvarianter og føre den livs- og madstil, du har lyst til.

Kan jeg lave ændringer i min pescetariske madplan?

Ja, du bestemmer selv, hvordan din madplan ser ud. Derfor kan du nemt foretage ændringer og redigere i dine kommende måltider direkte i app’en - både i forhold til foretage ændringer i dine måltidspræferencer, antallet af personer i din husstand, antallet af måltider om ugen, leveringsdatoer og meget andet. Det skal bare være minimum fem dage før den næste planlagte levering.

Er du pescetar? Vælg måltidskasser her

Hos HelloFresh kan du få leveret retter med fisk og grønt hjem til dig. Du kan vælge helt op til fem retter fra 43,50 kr. per portion.
Hos HelloFresh kan du få leveret retter med fisk og grønt hjem til dig. Du kan vælge helt op til fem retter fra 43,50 kr. per portion.