Angus Striploin Burger
med portobello, karamelliserede rødløg, fritter og peberaioli
Så blev det lørdag igen! Hvad skal vi finde på i dag? Børnene vil have burgers og de voksne vil have bøffer. Intet problem, i aften vil alle være tilfredse, når vi laver burgers med skiver af perfekt stegt Striploin Steak. Vi har erstattet det klassiske burgertilbehør med stegt portobello, karamelliserede rødløg, rucola og en cremet peberaioli. Vi serverer de spændende burgers med hjemmelavede fritter, perfekte til at dyppe i peberaioli!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
Ingredienser
15 ml
Balsamico
2 g
Groftmalet peber
500 g
Kartofler
300 g
Angus Striploin
75 g
Portobello
80 g
Aioli
(Indeholder Æg, Sennep)
1 stk
Rødløg
40 g
Rucola
2 stk
Briocheboller
Ikke inkluderet i din måltidskasse
1 tsk
Sukker (trin 3)
2 spsk
Vand (trin 3)
Fremgangsmåde
Tag bøffer ud af køleskabet, og krydr med et nip salt*. Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skær kartofler (uskrællet) til 1 cm fritter. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 25-30 min, eller indtil gyldne.
Skær portobello [1/2 pakke, 2P] i 1 cm skiver. Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Krydr portobello med et nip salt* og peber*, og steg i 3-4 min. Overfør til en skål. Skyl rucola under koldt vand* i et dørslag.
Skær rødløg i tynde, halve skiver. Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande på middelhøj varme. Steg rødløg i 5-6 min. Tilsæt balsamico, vand* [2 spsk | 4 spsk] og sukker* [1 tsk | 2 tsk], og steg videre i 3-5 min, eller indtil karamelliseret. Overfør til en skål. Bland grovmalet peber med aioli i en lille skål.
Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande på høj varme. Steg bøffer i 1 min på hver side. Skru ned til middelhøj varme, og steg videre i 1-2 min på hver side for medium-rare. Overfør til en tallerken, og dæk til med sølvpapir indtil servering. TIP: Steg i yderligere 1-2 min for gennemstegt.
Del boller på midten, og varm i ovnen i 3-4 min. Skær bøffer i 1 cm skiver.
Smør boller med peberaioli. Fyld med bøf, portobello, rødløg og rucola. Server med fritter og resterende peberaioli.