topBanner
Cremet portobello-pasta

Cremet portobello-pasta

med hvidløg, timian & hasselnødder

Skønhed er subjektiv, men når det kommer til vores cremede pasta, bør alle være enige. Der er sandsynligvis ingen smagsløg syd for Nordpolen, der ikke vil sætte pris på dette mesterværk, som kan prale med stegte portobello-svampe i kombination med hvidløg og sprøde hasselnødder. Et par dråber citron og frisk timian tilsætter ekstra krydderi, mens Pecorino-osten gør retten cremet og fløjlsblød.

Tags:Vegetarisk
Allergener:nøddermælkglutensojasulfitterselleri

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener.

Forberedelsestid20 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

1 stk

Rødløg

3 stk

Hvidløgsfed

150 g

Portobello

1 stk

Zucchini

20 g

Timian

1 stk

Hasselnødder

(Indeholdernødder)

1 stk

Citron

250 g

Pecorino Romano-ost

(Indeholdermælk)

20 g

Penne

(Indeholdergluten, soja)

150 g

Balsamico

(Indeholdersulfitter)

4 g

Crème fraiche

(Indeholdermælk)

1 dl

Grøntsagsbouillon

(Indeholderselleri)

Spinat

Ikke inkluderet i din måltidskasse

15 ml

Smør*

(Indeholdermælk)

1 pose

Vand*

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)4015 kJ
Kalorier (kcal)960 kcal
Fedt44 g
Mættet fedt23 g
Kulhydrat107 g
Sukker16 g
Protein27 g
Salt1 g
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
1

Bring en stor gryde med vand* i kog. Skær rødløg i tynde skiver. Pres eller hak hvidløg fint.Skær svampe i tynde skiver. Riv zucchini. Hak timianblade fint. Riv citronskal, og skær citron i både. Riv pecorino.

2

Kog pasta med et nip salt* i 10 min.Gem en kop pastavand [1 dl til 2 pers. | 2 dl til 4 pers.]. Si vand fra, og hæld pastaen tilbage i gryden.Opvarm en stor stegepande ved middelhøj varme.Rist hasselnødder i 2-3 min, og stil til side i en skål.

3

Opvarm en smule olivenolie og en klat smør i samme stegepande ved middelhøj varme.Steg rødløg, svampe, zucchini og et nip salt* i 4-5 min. Tilsæt hvidløg, og steg videre i 1 min.

4

Tilsæt balsamico, timian, citronskal, og steg i 1 min, eller indtil balsamicoen er fordampet.Tilsæt creme fraiche, grøntsagsbouillon og pastavand. Rør rundt, og lad det hele simre i 2-3 min, eller indtil saucen er tyknet.

5

Tilsæt en smule citronsaft og spinat. Rør rundt indtil spinaten er faldet sammen.Smag til med salt og peber.

6

Anret pasta med cremet svampesauce i dybe tallerkener. Top med hasselnødder og pecorino.Server med citronbåde.