HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconChili Og Sojastegt Kulmule
topBanner
Chili- og sojastegt kulmule

Chili- og sojastegt kulmule

med kokosris & mangosalsa

En letlavet, men alligevel spændende hverdagsret med skønne smage, der passer perfekt, når det skal gå hurtigt, men samtidig overraske. Fisken steges og får derefter lov til at flyde rundt i en sød og syrlig sauce med lime og chili. Vi laver også et cremet kokosris, som helt sikkert bliver et hit hos store og små. Vi lokker også med en fantastisk mangosalsa med peberfrugter, som er både velsmagende, og samtidigt gudesmuk at se på!

Tags:Hurtig
Allergener:glutensoja

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid20 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

1 pose

Koriander

25 ml

Sojasauce

(Indeholdergluten, soja)

150 g

Jasminris

½ stk

Chili

1 stk

Kulmule

1 stk

Lime, økologisk

½ stk

Rød peberfrugt

40 g

Mango

100 ml

Sød chilisauce

¼ tsk

Kokosmælk

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 dl

Salt* (trin 1)

1 spsk

Vand* (trin 1)

Vand* (trin 5)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)2109.5728 kJ
Kalorier (kcal)504.2 kcal
Fedt10.1549 g
Mættet fedt8.2 g
Kulhydrat92.9865 g
Sukker28.3 g
Protein9.354 g
Salt2.9 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Bring kokosmælk [1/2 pakke, 2P] og vand* [2 dl | 4 dl] i kog i en gryde. Tilsæt ris og salt* [1/4 tsk | 1/2 tsk], skru ned til lav varme, og lad simre under låg i 15 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min, eller vandet er absorberet.

2

Skær mango [1/2 stk, 2P] i 1 cm tern. Hak peberfrugt fint. Hak chili [1/2 stk, 2P]. Hak koriander groft. Riv limeskal fint, og skær lime i både. 

3

Bland mango, peberfrugt, koriander, chili og et skvæt limesaft i en skål, og krydr med et nip salt*. TIP: Undlad at bruge chilien, hvis du ikke er til stærk mad. 

4

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme, når risene har 5 min tilbage. Steg fisk med skindsiden nedad i 2-4 min. Vend, og steg videre i 2-4 min, eller indtil gennemstegt. Krydr med et nip salt* og peber*, og tag panden af varmen. VIGTIGT: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.

5

Tilsæt sød chilisauce, sojasauce, vand* [1 spsk | 2 spsk] og limeskal, og vend forsigtigt. 

6

Anret kokosris og fisk på tallerkener. Øs resterende chilisauce fra panden over. Top med mangosalsa. Server med limebåde.