HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconVegetarisk Poké Bowl
topBanner
Vegetarisk poké bowl

Vegetarisk poké bowl

med sprøde bønner, mango & chilidressing

Mærk varmen fra den hawaiianske vulkan Kilauea, og forbered dig på et kulinarisk udbrud, når du sætter tænderne i vores vegetariske poké bowl. Med ovnbagte bønner og stangende chilidressing bliver munden for et øjeblik omdannet til lava - kun for hurtigt at blive afkølet, når den friske mango kommer til undsætning.

Tags:Vegetarisk
Allergener:mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid25 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

1 pakke

Sorte bønner

1 stk

Panamad

½ g

Mango

12.5 g

Avocado

1.33 spsk

Gulerod

3 dl

Agurk, piccolo

Lime

Chiliflager

Fraiche

(Indeholdermælk)

Ketchup

Agurk

Hvidløgsfed

Basmatiris

Ikke inkluderet i din måltidskasse

Smør

Vand

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)201.2556 kcal
Energi (kJ)842.0535 kJ
Fedt9.7073 g
Mættet fedt6 g
Kulhydrat17.06 g
Sukker2.4 g
Protein9.072 g
Salt0.6 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C varmluft. Pres hvidløg. Smelt smør* med en smule olivenolie* i en kasserolle ved middelhøj varme. Svits hvidløg i 1-2 min. Tilsæt ris, vand* og salt*, og bring i kog. Sænk til lav varme. Lad det simre uden låg i 15-20 min. Lad risene hvile under låg, så de holdes varme.

2

Dræn, og skyld bønner i en si. Bland bønner med Central America Style, en smule salt* og olivenolie* i en skål. Fordel bønner på en bageplade med bagepapir. Bag i 8-10 min.

3

Skræl mango, og skær den i grove tern. Skær avocado over på langs. Grav indmad ud med en ske, og hak groft.

4

Skræl gulerod til lange tynde bånd. Skær agurk i 1 cm tern.

5

Skær lime i både. Bland chiliflager (stærk!), fraiche, ketchup og limesaft i en skål. Smag til med salt* og peber*.

6

Anret ris i dybe tallerkener, og læg grøntsager rundt i kanten af tallerkenen. Dryp med chilidressing.