
Mærk varmen fra den hawaiianske vulkan Kilauea, og forbered dig på et kulinarisk udbrud, når du sætter tænderne i vores vegetariske poké bowl. Med ovnbagte bønner og stangende chilidressing bliver munden for et øjeblik omdannet til lava - kun for hurtigt at blive afkølet, når den friske mango kommer til undsætning.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
1 pakke
Sorte bønner
8 g
Panamad
½ stk
Mango
1 stk
Avocado
1 stk
Gulerod
1 stk
Agurk, piccolo
1 stk
Citrusfrugt
½ g
Chiliflager
75 g
Fraiche
12.5 g
Ketchup
stk
Agurk
1 stk
Hvidløgsfed
100 g
Basmatiris
1.33 spsk
Smør
3 dl
Vand

Forvarm ovnen til 220°C/200°C varmluft. Pres hvidløg. Smelt smør* med en smule olivenolie* i en kasserolle ved middelhøj varme. Svits hvidløg i 1-2 min. Tilsæt ris, vand* og salt*, og bring i kog. Sænk til lav varme. Lad det simre uden låg i 15-20 min. Lad risene hvile under låg, så de holdes varme.

Dræn, og skyld bønner i en si. Bland bønner med Central America Style, en smule salt* og olivenolie* i en skål. Fordel bønner på en bageplade med bagepapir. Bag i 8-10 min.

Skræl mango, og skær den i grove tern. Skær avocado over på langs. Grav indmad ud med en ske, og hak groft.

Skræl gulerod til lange tynde bånd. Skær agurk i 1 cm tern.

Skær lime i både. Bland chiliflager (stærk!), fraiche, ketchup og limesaft i en skål. Smag til med salt* og peber*.

Anret ris i dybe tallerkener, og læg grøntsager rundt i kanten af tallerkenen. Dryp med chilidressing.