HelloFresh
Opskrifter
Laktosefri Opskrifter

Glæd dig hver dag!

+4

Laktosefri mad

Er du laktoseintolerant, eller vil du gerne prøve en laktosefri kost? Hos HelloFresh kan du vælge mange retter, der kan gøres laktosefrie - du kan nemlig selv skifte mælkeprodukterne ud med laktosefrie varianter. Se vores opskrifter på laktosefri mad her.

Laktosefri mad fra hele verden hos HelloFresh

Bibimbap, nachos, bowls og pasta. Med HelloFresh kan du smage på en helt ny verden af mad - endda laktosefri mad. Vi har samlet et hav af laktosefri opskrifter, hvor du nemt kan skifte mælken, yoghurten, fløden og smørret ud med laktosefrie varianter.

Se vores opskrifter med velsmagende ingredienser

Laktosefri opskrifter til enhver smag

Laktosefri mad til flexitaren vegetaren, og pescetaren

Uanset om du er pescetar, vegetar eller flexitar, har vi laktosefrie opskrifter til dig. Her på siden kan du nemlig finde alt fra cajunkrydret kylling til indisk kokoskarry og italiensk pasta med frisk fisk. Og meget, meget mere.
Alle vores opskrifter kan gøres laktosefrie, så du kan få lækker mad uden mælkeprodukter - på ingen tid! Det eneste, du skal gøre, er bare at bestille dine favoritter. Så kommer den laktosefri mad og de tilhørende opskrifter hjem til dig.

Sådan bestiller du vores laktosefrie aftensmad

Det er nemt at bestille en måltidskasse fra HelloFresh med dine favoritopskrifter - også hvis den skal være laktosefri. Du skal bare klikke på din foretrukne kategori - det kan for eksempel være ‘vegetar’. Derefter vælger du det antal opskrifter, du vil have hjem til dig.
I alle vores skrifter gør vi altid opmærksom på, om der skal bruges mælk, smør eller lignende - for det er nemlig de basisingredienser, du selv skal stå for. På den måde er det nemt at bruge din egen laktosefrie mælk, smør, yoghurt og fløde.
Med HelloFresh står din laktoseintolerance ikke i vejen for de gode smage og lækre opskrifter.

Skræddersy din måltidskasse

Hvilke madpræferencer har du?

Du behøver ikke spise alt, bare for at kunne bestille måltidskasser fra HelloFresh. Vi har nemlig sørget for, at der er mad til mange forskellige præferencer.

Hvad er laktosefrit?

Der er laktose i mange ting - det ved du nok allerede godt. Men vidste du også, at det er helt trygt at spise mad lavet på kokosmælk? Der er mælkesukker eller laktose i.
Til gengæld kan der godt være spor af laktose i fetaost og halloumiost. Hvis du vil have en kost med laktosefri produkter, bør du derfor gå udenom fetaost og halloumiost i blandt andet dine salater.

FAQ om laktosefri mad

Hvad er en laktosefri kost?

Skal du følge en laktosefri kost, betyder det, at alle almindelige mælkeprodukter skal erstattes af alternativer uden laktose. Det vil sige, at mælk, yoghurt, fløde, smøreost og creme fraiche skal udelades eller erstattes af varianter uden laktose.

Hvorfor spiser man laktosefrit?

Man kan få konstateret laktoseintolerans hos lægen, og så er det nødvendigt at have en laktosefri kost. Man kan være laktoseintolerant i flere grader, hvor nogle tåler en smule laktose, mens andre slet ikke gør. Når man er laktoseintolerant, betyder det, at ens tarme har sværere ved at nedbryde laktosen og dét mælkesukker, der findes i mælk og mejeriprodukter. Laktoseintolerante kan derfor få mavekneb, oppustethed eller diarre ved at spise mad med laktose i.

Hvad indeholde ikke laktose?

De fleste fødevarer og ingredienser, som ikke er mælk eller mejeriprodukter, indeholder ikke laktose. Blandt andet er der ikke laktose i fersk kød, fisk, fjerkræ, æg, frugt, grøntsager, mel, sukker, gryn, olie, nødder og frø.
Opskrifter du vil elske!
Opskrifter du vil elske!
Opskrifter du vil elske!

Opskrifter du vil elske!

Få lækre og lette opskrifter og alle dine friske ingredienser leveret til dit dørtrin hver uge

Spar op til 1199 kr.