
Her får du en enkel pastaret toppet med en masse lækkerier. Orzo simres med vores paprikablanding kaldet Mamas Favorit og smør, og imens gyldensteger du zucchini, cherrytomater og rejer. Til sidst laver du en frisk pesto med basilikum, hvidløg og finrevet ost. Dryp den over retten, og så er der serveret!
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
180 g
Orzo
(Indeholder: Gluten, Hvede Kan indeholde spor af: Sennep, Soja)
4 g
Mamas Favorit
(Indeholder: Æg)
150 g
Kongerejer
(Indeholder: Krebsdyr)
1 stk
Zucchini
125 g
Cherrytomater
1 stk
Hvidløgsfed
1 stk
Basilikum
20 g
Finrevet ost
(Indeholder: Æg, Mælk)
1 stk
Løg
4.5 dl
Vand til orzotto
¼ tsk
Salt til orzotto
1 spsk
Smør til orzotto
1 spsk
Olie til stegning
¼ tsk
Salt til grøntsager
¼ tsk
Salt til rejer
2 spsk
Olie til sauce
¼ tsk
Salt til sauce

Bring vand, orzo, Mamas Favorit og salt i kog i en stor stegepande.
Sænk til middel varme, og dæk til med låg.
Lad simre i 12-14 min, eller indtil orzoen er 'al dente'.
Tilsæt smør, rør rundt, og hold varmt.
TIP: Tilsæt et skvæt vand, hvis orzoen ser tør ud. - Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.

Imens, skær zucchini i 1 cm tern.
Halver cherrytomater.
Skær skalotteløg i tynde skiver.

Opvarm olivenolie i en mellemstor stegepande på middelhøj varme.
Steg zucchini og skalotteløg med salt i 2-3 min.
Tilsæt cherrytomater, og steg videre i 3-4 min, eller indtil bløde.
Overfør til en skål, og hold varmt.

Opvarm en smule olivenolie i samme stegepande på middelhøj varme.
Steg rejer med salt i 1-2 min på hver side, eller indtil gyldne og gennemstegte.
TIP: Rejerne er færdige, når kødet er hvidt og mat.

Hak hvidløg og basilikum fint.
Bland hvidløg, basilikum, olivenolie, finrevet ost og salt i en lille skål.
TIP: Hak ingredienserne så fint som muligt!

Anret orzo i skåle.
Top med zucchini, cherrytomater og rejer.
Dryp med pesto.