
Gør naboerne grønne af misundelse med duften fra en brandvarm chili sin carne toppet med friske salatløg, cremet mozzarella og sprøde tortillachips, som smelter i munden. Spis med gaffel eller brug de sprøde tortillachips som ske.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
75 g
Tortillachips
(Kan indeholde spor af: Mælk)
1 pakke
Hakkede tomater
1 stk
Grøn peberfrugt
25 g
Ketchup
1 pose
Koriander
75 g
Crème fraiche
1 stk
Chili
2 stk
Gulerod
4 g
Bouillon
4 g
Hello Mexico
1 stk
Løg
1 pakke
Kidneybønner
1 stk
Hvidløgsfed
efter behov
Sukker

Pres hvidløg. Hak rødløg fint. Halver chili (stærk!), fjern kerner og hak fint. Skræl gulerod. Skær peberfrugt og gulerod i små tern. Dræn, og skyl kidneybønner.

Opvarm en stor gryde ved middelhøj varme. Tilsæt en smule olie*, hvidløg, rødløg, chili, peberfrugt og gulerod. Lad det hele simre under omrøring i 4-5 min. Tilsæt Hello Mexico, og lad simre under omrøring i 1 min.

Tilsæt hakkede tomater, grøntsagsbouillon, ketchup og kidneybønner. Bring i kog. Sænk til middelhøj varme. Lad det simre i 12-15 min indtil chilien tykner. Smag til med sukker*, salt* og peber*.

Hak koriander groft (med stilk).

Anret chilien i skåle. Server med creme fraiche, koriander og tortillachips.