Skip to main content
Chili sin carne

Chili sin carne

med creme fraiche & tortillachips

4.4
(25)

Gør naboerne grønne af misundelse med duften fra en brandvarm chili sin carne toppet med friske salatløg, cremet mozzarella og sprøde tortillachips, som smelter i munden. Spis med gaffel eller brug de sprøde tortillachips som ske.

Tags:
Vegetarisk

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

75 g

Tortillachips

(Kan indeholde spor af: Mælk)

1 pakke

Hakkede tomater

1 stk

Grøn peberfrugt

25 g

Ketchup

1 pose

Koriander

75 g

Crème fraiche

1 stk

Chili

2 stk

Gulerod

4 g

Bouillon

4 g

Hello Mexico

1 stk

Løg

1 pakke

Kidneybønner

1 stk

Hvidløgsfed

Ikke inkluderet i din måltidskasse

efter behov

Sukker

Næringsindhold

Kalorier (kcal)290.3 kcal
Energi (kJ)1214.4 kJ
Fedt11.1 g
Mættet fedt1.2 g
Kulhydrat34.6 g
Sukker3.7 g
Kostfibre8.7 g
Protein8.2 g
Salt1.9 g

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Pres hvidløg. Hak rødløg fint. Halver chili (stærk!), fjern kerner og hak fint. Skræl gulerod. Skær peberfrugt og gulerod i små tern. Dræn, og skyl kidneybønner.

Steg grøntsager
2

Opvarm en stor gryde ved middelhøj varme. Tilsæt en smule olie*, hvidløg, rødløg, chili, peberfrugt og gulerod. Lad det hele simre under omrøring i 4-5 min. Tilsæt Hello Mexico, og lad simre under omrøring i 1 min.

Tilsæt hakkede tomater
3

Tilsæt hakkede tomater, grøntsagsbouillon, ketchup og kidneybønner. Bring i kog. Sænk til middelhøj varme. Lad det simre i 12-15 min indtil chilien tykner. Smag til med sukker*, salt* og peber*.

Hak koriander
4

Hak koriander groft (med stilk).

Server
5

Anret chilien i skåle. Server med creme fraiche, koriander og tortillachips.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image