Skip to main content
Nudelwok

Nudelwok

med sur-sød svinekød, ananas & sesamfrø

4.2
(40)

Det asiatiske køkken er kendetegnet ved intense krydderier og smage, heriblandt den velkendte sur-søde sauce, der er i stand til at spicy enhver ret op, og tage den til det næste niveau. Det er også tilfældet med vores nudelwok, som er vendt i den asiatiske marinade, og toppet med sesamfrø. Serveres med limebåde.

Allergener:
Hvede
Soja
Gluten

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid25 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

10 g

Sesamfrø

2 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Citrusfrugt

1 stk

Grøn peberfrugt

1 stk

Gulerod

50 g

Ananas

300 g

Svinekamfilet

25 ml

Sojasauce

(Indeholder: Hvede, Soja, Gluten)

25 g

Ketchup

200 g

Nudler

Ikke inkluderet i din måltidskasse

4 tsk

Sukker

2 spsk

Vand

Næringsindhold

Kalorier (kcal)382 kcal
Energi (kJ)1600 kJ
Fedt21.3 g
Mættet fedt7.3 g
Kulhydrat19.1 g
Sukker13.6 g
Kostfibre1.9 g
Protein32.5 g
Salt3 g

Fremgangsmåde

Forbered råvarer
1

Bring en stor gryde med letsaltet vand* i kog. Pres eller hak hvidløg fint. Riv limeskal, og skær lime i både. Skær peberfrugt i tynde strimler. Halver gulerod (uskrællet), og skær i skiver. Skær kød i 1 cm tykke strimler.

Lav sur-sød marinade
2

Bland sojasauce, hvidløg, ketchup, ananas, sukker*, vand*, limeskal, 1/2 sesamfrø og en smule limesaft i en skål.

Kog nudler
3

Kog nudler i 8-9 min.

Steg grøntsager
4

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande ved middelhøj varme. Steg peberfrugt og gulerod i 4-5 min, og stil til side i en skål.

Steg kød
5

Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande ved middelhøj varme. Steg kød i 3-4 min. Tilsæt sur-sød sauce, og lad det hele simre under omrøring i 2-3 min. Tilsæt grøntsager, og rør rundt. 

Server
6

Anret nudler i skåle. Top med sur-sød svinekød og resterende sesamfrø. Server med limebåde.