
Det asiatiske køkken er kendetegnet ved intense krydderier og smage, heriblandt den velkendte sur-søde sauce, der er i stand til at spicy enhver ret op, og tage den til det næste niveau. Det er også tilfældet med vores nudelwok, som er vendt i den asiatiske marinade, og toppet med sesamfrø. Serveres med limebåde.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
10 g
Sesamfrø
2 stk
Hvidløgsfed
1 stk
Citrusfrugt
1 stk
Grøn peberfrugt
1 stk
Gulerod
50 g
Ananas
300 g
Svinekamfilet
25 ml
Sojasauce
(Indeholder: Hvede, Soja, Gluten)
25 g
Ketchup
200 g
Nudler
4 tsk
Sukker
2 spsk
Vand

Bring en stor gryde med letsaltet vand* i kog. Pres eller hak hvidløg fint. Riv limeskal, og skær lime i både. Skær peberfrugt i tynde strimler. Halver gulerod (uskrællet), og skær i skiver. Skær kød i 1 cm tykke strimler.

Bland sojasauce, hvidløg, ketchup, ananas, sukker*, vand*, limeskal, 1/2 sesamfrø og en smule limesaft i en skål.

Kog nudler i 8-9 min.

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande ved middelhøj varme. Steg peberfrugt og gulerod i 4-5 min, og stil til side i en skål.

Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande ved middelhøj varme. Steg kød i 3-4 min. Tilsæt sur-sød sauce, og lad det hele simre under omrøring i 2-3 min. Tilsæt grøntsager, og rør rundt.

Anret nudler i skåle. Top med sur-sød svinekød og resterende sesamfrø. Server med limebåde.