Kyllingeburger
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Kyllingeburger

Kyllingeburger

med karamelliserede rødløg & fritter

Burgere smager altid godt, og selvfølgelig er det sjovt at variere lidt, så her kommer en lækker opskrift på en smagsrig kyllingeburger med hjemmelavede fritter. Mariner kyllingen i varme og krydrede smag af spidskommen, ristet hvidløg, chili, cayenne og oregano, og læg i ristede brioche-brød sammen med karamelliserede løg, friske tomater, salat og mayo. Enkel, frygtelig god, og klar på bare en halv time. Slet ikke dumt!

Allergener:
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Tomat

4 g

Panamad

50 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

15 ml

Balsamico

500 g

Kartofler

280 g

Kyllingebryst

30 g

Blandet salat

1 stk

Rødløg

1 stk

Hvidløgsfed

2 stk

Briocheboller

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 tsk

Sukker

1 spsk

Vand

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)333 kcal
Energi (kJ)1395 kJ
Fedt19.15 g
Mættet fedt1.7 g
Kulhydrat5.27 g
Sukker3.3 g
Protein34.11 g
Salt0.7 g

Fremgangsmåde

Lav fritter
1

Forvarm ovn til 240°C/220°C varmluft. Skær kartofler (uskrællet) til fritter. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*. Krydr med salt* og peber*. Vend sammen. Bag i ovnen i 25-30 min.

Karamelliser rødløg
2

Skær rødløg i tynde, halve skiver. Skær tomat i tynde skiver. Pres eller hak hvidløg fint. Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middel varme. Steg rødløg i 5-6 min, eller indtil bløde. Tilsæt balsamico, vand* og sukker*. Rør rundt. Steg i 3-5 min, eller indtil karamelliseret. Overfør til en skål.

Mariner kylling
3

Bland et nip salt*, hvidløg, Panamad og en smule olivenolie* i en skål. Læg hånden fladt på hvert kyllingebryst (på et andet skærebræt). Skær igennem med en skarp kniv. Vend kylling i skålen med marinade. Stil til side.

Steg kylling
4

Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande (skyl af først) ved middel varme, når fritterne har 10 min tilbage. Steg kylling i 2-4 min på hver side. Overfør til en tallerken.

Varm boller
5

Varm boller på en rist i ovnen i 3 min.

Server
6

Smør boller med mayonnaise. Fyld med kylling, rødløg, salat og tomat. Server med fritter og resterende salat.