Krydrede koftawraps
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Krydrede koftawraps

Krydrede koftawraps

med syltede rødløg & dressing

Besøg et kulinarisk sted i grænselandet mellem Mellemamerika, Sydeuropa og Asien, der både lugter og smager som et kunstværk. Krydre kofta med mild salatost pyntet med orange gulerodsstrimler, der slingrer sig på toppen som Mona Lisas lokker.

Allergener:
Gluten
Hvede

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Rødløg

25 ml

Hvidvinseddike

250 g

Hakket oksekød

8 g

Panamad

30 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

75 g

Græsk salatost

75 g

Fraiche

1 stk

Tomat

1 stk

Gulerod

75 g

Blandet salat

2 stk

Tortillabrød

(Indeholder Gluten, Hvede)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 stk

Æg

½ tsk

Salt

3 tsk

Sukker

½ dl

Vand

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)710 kcal
Energi (kJ)2970 kJ
Fedt24.1 g
Mættet fedt7.3 g
Kulhydrat82.79 g
Sukker10.6 g
Protein40.21 g
Salt4.9 g

Fremgangsmåde

Sylt løg
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C varmluft. Skær rødløg i tynde skiver. Bland rødløg, hvidvinseddike, vand*, sukker* og salt* i en skål. Rør rundt, og stil til side indtil servering.

Form koftaer
2

Bland hakket oksekød, Central American Style (stærk!), æg*. panko, et nip salt* og peber*. Rul fars til koftaer (ca. 6 cm lange og 2,5 cm tykke). Der skal laves 3 koftaer pr. person. Stil til side.

Bland dressing
3

Blend salatost og fraiche til en dressing i en blender.

Steg koftaer
4

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande ved middelhøj varme. Steg koftaer i 10-12 min.

Forbered grøntsager
5

Skær tomater i 1 cm tern. Skræl gulerod til lange, tynde bånd. Varm tortillaer i ovnen i 1-2 min.

Server
6

Smør tortillaer med dressing, og top med salat, gulerod, tomat, koftaer og syltede løg.