HelloFresh
Opskrifter
Nemme Opskrifter

Se vores opskrifter med velsmagende ingredienser

Prøv de nemme opskrifter fra HelloFresh

Vores udvalg af nemme opskrifter er perfekte til travle hverdage, hvor du ikke ønsker at gå på kompromis med den gode smag. Find alle vores opskrifter fra mange verdenskøkkener, og oplev, hvor let det kan være at lave god mad derhjemme.

Find nye favoritter blandt vores nemme opskrifter

Med vores udvalg af nemme opskrifter gør vi det nemt for dig at lave lækker, velsmagende mad. Du vælger selv, hvilke opskrifter du vil give dig i kast med hjemme i dit køkken. Alle opskrifter er lige til at gå til – selv på de travleste hverdage.

Skal det være nemt i køkkenet?

Let hverdagen med nemme opskrifter

Vores mission er at gøre madlavningen i en travl hverdag en hel del lettere, for det behøver ikke at være svært at lave god mad. Derfor finder du massevis af nemme opskrifter, der alle er lige til at gå til. Og du behøver altså ikke at være erfaren for at kunne trylle i køkkenet.

Når du vælger én eller flere af vores nemme opskrifter, sørger vi for, at du får alle de nødvendige informationer og ingredienser, du skal bruge, leveret lige til hoveddøren. Nemmere bliver det ikke.

Skal det helst både være nemt og hurtigt? Så finder du heldigvis også et udvalg af hurtige retter hos HelloFresh. Faktisk har du mulighed for at lave nem og hurtig aftensmad på bare 25 minutter. Så slipper du for at bruge hele aftenen i køkkenet, når tiden er knap.

Sammensæt en måltidskasse fyldt med nemme opskrifter, og gør din hverdag lettere!

Nemme opskrifter fra hele verden

Har du lyst til italiensk eller vietnamesisk?

Er du eventyrlysten, når det kommer til mad, men vil du helst undgå besværlige opskrifter og lange forberedelser i køkkenet? Det kan vi godt forstå.

Derfor har vi hos HelloFresh samlet et udvalg af nemme opskrifter fra hele verden. Opskrifterne giver dig mulighed for at tage på en kulinarisk rejse helt uden at skulle forlade dit eget køkken. Og så er de alle nemme at gå til.

Du kan eksempelvis sætte lækker toscansk laks med cremet tagliatelle fra det italienske køkken på menuen. Eller hvad med en banh mi-inspireret svinekødsbowl fra det vietnamesiske køkken? Du finder lækre og lette opskrifter fra alle verdenskøkkener. Måske opdager du en helt ny favorit?

Med vores udvalg af nemme opskrifter kan du udforske nem aftensmad fra hele verden.

Nemme opskrifter med masser af velsmag

Sammensæt selv dine favoritter

Nemme opskrifter behøver ikke at være ensbetydende med kedelige retter uden smag. Tværtimod. Hos HelloFresh finder du nemme opskrifter, der byder på masser af velsmag og gode råvarer. Vi tror nemlig på, at lækker aftensmad ikke behøver at være kompliceret at lave.

Når du bestiller din måltidskasse hos os, får du alle ingredienser leveret lige til døren. Og ingredienserne er både friske og smagfulde. Tomaterne er saftige, grøntsagerne er sprøde, og krydderierne er nøje udvalgt for at give dig en god smagsoplevelse.

Det betyder altså, at selvom du vælger at gå den nemme vej i køkkenet, så går du ikke ned på den gode smag. Med vores nemme opskrifter er det nemlig lettere end nogensinde at lave velsmagende retter. God smag og simple opskrifter kan sagtens gå hånd i hånd.

Tips til nemme opskrifter

#FreshTips

Tag børnene med i køkkenet

Når du skal i køkkenet med de nemme opskrifter fra HelloFresh, kan alle være med – også de små. Vores udvalg af nemme opskrifter er nemlig perfekte til små hænder, der er ivrige efter at hjælpe – eksempelvis med at røre i gryderne eller skrælle grøntsagerne.

FAQ om nemme opskrifter

Hvor lang tid tager det at tilberede en nem opskrift?

En nem opskrift tager typisk mellem 15 til 30 minutter at tilberede. Nemme opskrifter er nemlig udviklet med fokus på at minimere forberedelsestiden. Derfor kræver de ofte færre trin og ingredienser. Det gør nemme opskrifter ideelle til travle hverdage.

Hvad kendetegner en nem opskrift?

En nem opskrift er en opskrift, der er enkel, når det kommer til både antallet af ingredienser og selve tilberedningsprocessen. Opskrifterne kræver ikke mange ingredienser, lang tids forberedelse eller tekniske færdigheder. Det gør opskrifterne ideelle til madentusiaster på alle niveauer.

Er der smag i nemme retter?

Nemme retter kan være mindst lige så smagfulde som de mere tidskrævende og komplicerede retter. Nøglen ligger nemlig ikke i sværhedsgraden men i sammensætningen af smage, ingredienser og krydderier.

Glæd dig hver dag!

+4

Opskrifter du vil elske!
Opskrifter du vil elske!
Opskrifter du vil elske!

Opskrifter du vil elske!

Få lækre og lette opskrifter og alle dine friske ingredienser leveret til dit dørtrin hver uge

Spar op til 1199 kr.