
Vi kategoriserer en opskrift som “Klimavenlig”, når den udleder min. 50% mindre CO₂ end et gennemsnitligt HelloFresh-måltid. Du kan finde mere information i vores Hjælpecenter.
I aften steger vi kebabstrimler krydrede med vores egen cajunkrydderiblanding som vi kalder Ay Cajun-ba. Samtidigt ovnbager vi kartofler, gulerod, gulerod og majs, og vender dem derefter med frisk spinat. Vi topper herlighederne med frisk koriander og lime-'crema' med fraiche og hvidløg.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
500 g
Kartofler
1 stk
Løg
2 stk
Gulerod
1 dåse
Majs
30 g
Spinat
(Kan indeholde spor af: Selleri)
4 g
Ay Cajun-ba
(Indeholder: Sulfitter)
200 g
Vegansk kebab
(Indeholder: Soja, Hvede, Gluten, Sennep, Havre)
4 g
Panamad
1 pakke
Fraiche
(Indeholder: Mælk)
½ stk
Hvidløgsfed
½ stk
Citrusfrugt
1 pose
Koriander
¼ tsk
Salt (trin 2)

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skær rødløg i 2 cm både.
Skær gulerod og kartofler (uskrællet) i 2 cm tern.

Fordel kartofler og grøntsager på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med Panamad, salt [1/4 tsk I 1/2 tsk] og peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

Imens, skyl spinat.
Hæld væde fra majs.
Placer majs i et hjørne af bagepladen, når grøntsagerne har 10 min tilbage.

Opvarm en smule olivenolie i stor stegepande på middelhøj varme.
Steg kebab med Ay Cajun-ba og et nip salt og peber i 3-4 min, eller indtil brunet.

Imens, halver lime [½ stk, 2P].
Pres eller hak hvidløg [½ stk, 2P] fint.
Hak koriander fint.
Bland fraiche, hvidløg, limesaft [1 spsk | 2 spsk] og et nip salt og peber i en lille skål.
Vend spinat med færdige grøntsager på bagepladen.

Anret kartofler og grøntsager på tallerkener.
Top med kebab og lime-'crema'.
Drys med koriander.