I aften forkæler vi alle modige tacos-elskere med en yderst innovativ opskrift på spændende hoisin pulled pork-tacos. Vi fylder vores tacos med asiatisk mayonnaise, pulled pork vendt med hoisinsauce, frisk agurk, syltede radiser, ristede løg og frisk chili. Lige så spændende tilbehør er sesambagte kartofler med ingefær og sprød glaskålssalat med honning-ingefærdressing.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
8 stk
Små tortillabrød
300 g
Pulled pork
1 stk
Agurk
75 g
Radiser
1 pose
Koriander
½ stk
Rød chili
1 stk
Ristede løg
500 g
Kartofler
5 g
Ginger Ninja
10 g
Sesamfrø
60 g
Hoisinsauce
½ stk
Lime
1 stk
Glaskål, hvid
100 g
Asiatisk mayonnaise
50 g
Honning-ingefærdressing
½ tsk
Sukker (trin 2)
¼ tsk
Salt (trin 2)
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skær kartofler (uskrællet) i 2 cm både.
Fordel på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med olivenolie, og drys med sesamfrø. Krydr med Ginger Ninja, salt og peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.
Imens, skær radiser i tynde skiver.
Skær lime [½ stk, 2P] i både.
Bland limesaft, sukker [1/2 tsk I 1 tsk], salt [1/4 tsk I 1/2 tsk] og radiser i en skål.
Kom svinekød (inklusive lage fra pakken) i en gryde, og lad simre under låg i 10-12 min på middel varme.
Imens, skræl glaskål, og skær i stave.
Bland glaskål, honning-ingefærdressing, salt og peber i en mellemstor skål.
Hak agurk fint.
Flæk chili [½ stk, 2P], fjern kerner, og hak fint.
Varm tortillabrød i 30-60 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 4-5 min.
Træk svinekød i strimler med to gafler i gryden.
Tilsæt hoisinsauce, og vend sammen.
Smør tortillabrød med asiatisk mayonnaise, og fyld med pulled pork, agurk, radiser, ristede løg og chili.
Top med koriander.
Server med glaskålssalat, kartofler og overskydende asiatisk mayonnaise.
TIP: Spring chilien over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.