HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconKrydret Kikærtesalat
topBanner
Krydret kikærtesalat

Krydret kikærtesalat

med avocado, halloumi & citrondressing

Vores krydrede kikærtesalat har præcis nok varme til at afrime dine smagsløg, så de kan nyde fuldt ud. Halloumi, couscous, kikærter og avocado er parret med cherrytomater i dette vegetariske stykke, toppet med en knivspids frisk, grøn persille.

Tags:HurtigVegetarisk
Allergener:mælkglutensellerisulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

150 g

Fraiche

(Indeholdermælk)

1 stk

Avocado

1 stk

Tomat

1 pakke

Kikærter

100 g

Couscous

(Indeholdergluten)

1 stk

Hvidløgsfed

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholderselleri)

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholdersulfitter)

1 stk

Citron, økologisk

200 g

Halloumi

(Indeholdermælk)

½ stk

Rødløg

1 pose

Bredbladet persille

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2.5 dl

Vand*

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)903.45 kcal
Energi (kJ)3780.0349 kJ
Fedt45.4205 g
Mættet fedt23.5 g
Kulhydrat60.6651 g
Sukker10.6 g
Protein41.634 g
Salt4.2 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Bring vand* [2 ½ dl | 5 dl] i kog i en gryde. Tilsæt grøntsagsbouillon og couscous. Tag gryden af varmen. Dæk til med låg, og lad hvile under låg i 5 min, eller indtil vandet er absorberet.

2

Skyl kikærter under koldt vand* i en si. Riv hvidløg fint. Bland kikærter, Ay-Cajun-ba, hvidløg og et stort nip salt* i en skål. Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Steg kikærter i 5 min, og overfør til en stor skål.

3

Skær tomat i 1 cm tern. Hak persille fint (gem lidt til anretning). Hak rødløg [1/2 stk, 2P] fint. Skær avocado over på langs, grav indmad ud med en ske, og hak groft. Bland tomat, avocado, rødløg, persille og en smule olivenolie* i skålen med kikærter. Krydr med et nip salt* og peber*.

4

Riv citronskal, og skær citron i både. Bland fraiche og halvdelen af citronskal i en lille skål. Krydr med salt* og peber*.

5

Skær halloumi i tynde skiver. Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Steg halloumi i 2 min på hver side. Tilsæt en smule olivenolie*, resterende citronskal og et nip salt* til gryden med couscous. Vend couscous i skålen med kikærter. 

6

Anret couscoussalat i dybe tallerkener. Top med halloumi og resterende persille. Server med citrondressing og citronbåde.