HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconPandestegt Blomkålstortelloni
topBanner
Pandestegt blomkålstortelloni

Pandestegt blomkålstortelloni

med cremet svampesauce og syrlig rucolasalat

Vi kategoriserer en opskrift som “Klimavenlig”, når den udleder min. 50% mindre CO₂ end et gennemsnitligt HelloFresh-måltid. Du kan finde mere information i Hjælpecenter.

I aften frister vi med tortelloni fyldt med spinat og ricotta. Vi blander tortelloni med en cremet svampesauce med skalotteløg, hvidløg, fløde, spinat og ost. Vi topper med ovnbagt blomkål, valnødder og salvie, og serverer den med rucola med vinaigrette og revet ost!

Tags:VegetariskKlimavenlig
Allergener:NødderMælkÆgGluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

275 g

Blomkål

20 g

Valnødder

(IndeholderNødderKan indeholdeSesam, Jordnødder)

1 pose

Salvie

200 g

Champignon

1 stk

Skalotteløg

2 stk

Hvidløgsfed

½ stk

Citron

½ pakke

Madlavningsfløde

(IndeholderMælk)

2 g

Hvide Løjer & Urter

20 g

Finrevet ost

(IndeholderMælk, Æg)

300 g

Tortelloni m. ricotta og spinat

(IndeholderMælk, Æg, GlutenKan indeholdeSennep, Soja)

30 g

Spinat

(Kan indeholdeSelleri)

40 g

Rucola

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olivenolie (trin 3)

1 spsk

Olivenolie (trin 4)

½ tsk

Sukker (trin 4)

¼ tsk

Salt (trin 4)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)780 kcal
Energi (kJ)3263 kJ
Fedt39.7 g
Mættet fedt11.1 g
Kulhydrat70.03 g
Sukker14.7 g
Protein28.15 g
Salt2.3 g
arrow down iconarrow down icon
Bageplade
Stegepande
Gryde
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft. Skær blomkål i små buketter, og fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med et nip salt og peber, og vend sammen. Bag i ovnen i 25-30 min, eller indtil gyldne og møre. Tilsæt valnødder til bagepladen, når blomkålen har 3 min tilbage.

2

Bring en stor gryde med saltet vand i kog. Skær svampe i tynde skiver. Hak hvidløg og skalotteløg fint. Pluk salvie. Del citron i to. Skyl rucola under koldt vand i et dørslag. TIP: Kogevandet skal være salt som havvand.

 

3

Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme. Svits salvie i 1 min på hver side, eller indtil sprød, og overfør til en tallerken med køkkenrulle. Opvarm en smule olivenolie (ved behov) i samme stegepande. Steg svampe i 3-4 min, eller indtil gyldne, og krydr med et nip salt og peber. Tilsæt skalotteløg og hvidløg, og steg videre i 1-2 min.

 

4

Pisk citronsaft [1/2 spsk | 1 spsk], olivenolie [1 spsk | 2 spsk], sukker [1/2 tsk | 1 tsk] og et nip salt og peber sammen i en lille skål. Sænk til lav varme. Tilsæt madlavningsfløde [1/2 pakke, 2P], Hvide Løjer & Urter [1/2 pakke, 2P], halvdelen af finrevet ost, salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et stort nip peber, og lad simre i 1-2 min, eller indtil let tyknet.

 

5

Skyl spinat under koldt vand i et dørslag. Tilsæt pasta til gryden med kogende vand, og kog i 1-2 min, eller indtil ‘al dente’. Gem en smule pastavand [1 dl | 2 dl], og hæld resten fra. Tilsæt pastavand [2 spsk | 4 spsk] og pasta til panden, og vend sammen. Tilsæt spinat, og vend sammen indtil den er faldet sammen. Tag panden af varmen.

6

Anret tortelloni i dybe tallerkener. Top med blomkål, knuste valnødder og salvie. Server med rucola toppet med citronvinaigrette og resterende finrevet ost.