topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Cremet tortelloni

Cremet tortelloni

med balsamicobagt tomat og hvidløgsstegt porre

Vi kategoriserer en opskrift som “Klimavenlig”, når den udleder min. 50% mindre CO₂ end et gennemsnitligt HelloFresh-måltid. Du kan finde mere information i vores Hjælpecenter.

Alt, som er cremet, kan vi godt lide! Vi gør det nemt i dag med tortelloni fyldt med spinat og ricotta. Vi blander vores pasta i en cremet sauce med porrer, hvidløg, fløde, basilikum og balsamicobagt tomat. Vi serverer vores cremede tortelloni med frisk rucola, og så topper vi med revet ost og ristede græskarkerner.

Tags:
Hurtig
Vegetarisk
Klimavenlig
Allergener:
Mælk
Æg
Gluten
Hvede
Soja
Sulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

300 g

Tortelloni m. ricotta og spinat

(Indeholder Mælk, Æg, Gluten, Hvede Kan indeholde Sennep, Soja)

1 pakke

Madlavningsfløde

(Indeholder Mælk)

12.5 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

1 pose

Basilikum

20 g

Italiensk hård ost, høvlet

(Indeholder Mælk)

12 ml

Balsamico

(Indeholder Sulfitter)

1 stk

Hvidløgsfed

1 pakke

Græskarkerner

(Kan indeholde Nødder, Jordnødder, Sesam)

20 g

Rucola

1 stk

Porre

2 stk

Tomat

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ spsk

Olivenolie (trin 1)

½ tsk

Sukker (trin 1)

1 spsk

Smør (trin 4)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)725 kcal
Energi (kJ)3034 kJ
Fedt35.2 g
Mættet fedt17.2 g
Kulhydrat74.4 g
Sukker18.6 g
Protein24.8 g
Salt2.6 g

Redskaber

Bageplade
Gryde

Fremgangsmåde

Bag tomat
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft). 

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Skær tomat i 2 cm både.

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med balsamico og olivenolie [1/2 spsk I 1 spsk], krydr med sukker [1/2 tsk I 1 tsk] og et nip salt og peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 10-12 min. 

TIP: Vandet skal være salt som havvand. 

Forbered råvarer
2

Imens, skær porre i tynde skiver.

Pres eller hak hvidløg fint.

Hak basilikum fint.

Skyl rucola [½ pose, 2P] under koldt vand i et dørslag. 

Fordel græskarkerner i et hjørne af bagepladen i ovnen, når tomaterne har 5 min tilbage.

Kog pasta
3

Kog pasta i 1-2 min, eller indtil ‘al dente'.

Gem en smule pastavand [1 dl | 2 dl], og hæld resten fra gennem en si. 

TIP: ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.

Steg porre
4

Smelt smør [1 spsk I 2 spsk] i samme gryde på middel varme.

Steg porre og hvidløg i 1-2 min, eller indtil bløde.

Tilsæt pastavand, madlavningsfløde, sojasauce [½ pakke, 2P], basilikum og et stort nip peber, og rør rundt.

Tilsæt pasta
5

Vend pasta gryden, og lad simre i 1 min, eller indtil saucen er let tyknet.

Tilsæt bagt tomat i gryden lige inden servering, og vend sammen.

Server
6

Anret tortelloni i dybe tallerkener.

Top med rucola. 

Tilsæt eventuelt en smule olivenolie.

Drys med høvlet ost og græskarkerner.