
Lynstegte rejer
med cremet perlecouscous og frisk basilikum
Blev du fristet af det spændende navn på denne ret? Det forstår vi, og vi tør godt love, at du ikke bliver skuffet over resultatet! Lynstegte rejer med cremet perlecouscous og frisk basilikum. Rejerne steges med hvidløg, vi blander perlecouscous med citron, spinat og crème fraiche, og så topper vi med solsikkekerner og frisk basilikum.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
Ingredienser
150 g
Rejer
(Indeholder Krebsdyr, Sulfitter Kan indeholde Mælk, Æg, Sennep, Soja, Gluten, Sesam, Fisk, Bløddyr)
170 g
Perlecouscous
(Indeholder Hvede, Gluten)
1 stk
Løg
½ pakke
Crème fraiche
(Indeholder Mælk)
½ stk
Citron
4 g
Grøntsagsbouillon
(Indeholder Selleri)
10 g
Solsikkefrø
(Kan indeholde Sesam, Nødder, Jordnødder)
2 stk
Tomat
1 pose
Basilikum
4 g
Hvide Løjer & Urter
30 g
Spinat
(Kan indeholde Selleri)
Ikke inkluderet i din måltidskasse
½ spsk
Olivenolie (trin 3)
1 tsk
Sukker (trin 3)
½ tsk
Salt (trin 5)
4 dl
Vand (trin 1)
½ dl
Vand (trin 4)
Fremgangsmåde
Bring vand [4 dl | 8 dl] og salt [¼ tsk | ½ tsk] i kog i en gryde.
Tilsæt perlecouscous, sænk til middel varme, og lad simre i 11-12 min, eller indtil de er bløde, men stadig har bid.
Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg indtil servering.
Skær citron [1/2 stk, 2P] i både.
Hak løg fint.
Pluk basilikum, og hak halvdelen fint.
Skær tomat i 1 cm tern.
Skyl spinat under koldt vand i et dørslag.
Opvarm en smule olivenolie i en stegepande på middelhøj varme.
Steg rejer i 1-2 min på hver side. Krydr med et nip salt og peber, og overfør til en tallerken.
Opvarm olivenolie [1/2 spsk | 1 spsk] i samme stegepande. Steg løg og tomat med et nip salt i 3-4 min.
Tilsæt Hvide Løjer & Urter og sukker [1 tsk | 2 tsk], og steg videre i 30 sek.
Tilsæt vand [1/2 dl | 1 dl] og grøntsagsbouillon til stegepanden, og lad simre i 3-4 min.
Tag gryden med perlecouscous af varmen.
Tilsæt hakket basilikum, spinat og crème fraiche [1/2 pakke, 2P], citronsaft [1 spsk | 2 spsk], salt [1/2 tsk | 1 tsk] og et nip peber, og vend sammen indtil spinaten er faldet sammen.
Anret perlecouscous og rejer i dybe tallerkener.
Top med solsikkefrø [1/2 pakke, 2P] og resterende basilikum.