topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Lynstegte rejer

Lynstegte rejer

med cremet perlecouscous og frisk basilikum

Blev du fristet af det spændende navn på denne ret? Det forstår vi, og vi tør godt love, at du ikke bliver skuffet over resultatet! Lynstegte rejer med cremet perlecouscous og frisk basilikum. Rejerne steges med hvidløg, vi blander perlecouscous med citron, spinat og crème fraiche, og så topper vi med solsikkekerner og frisk basilikum.

Tags:
Under 650 kcal
Børnevenlig
Allergener:
Krebsdyr
Sulfitter
Hvede
Gluten
Mælk
Selleri

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

150 g

Rejer

(Indeholder Krebsdyr, Sulfitter Kan indeholde Mælk, Æg, Sennep, Soja, Gluten, Sesam, Fisk, Bløddyr)

170 g

Perlecouscous

(Indeholder Hvede, Gluten)

1 stk

Løg

½ pakke

Crème fraiche

(Indeholder Mælk)

½ stk

Citron

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder Selleri)

10 g

Solsikkefrø

(Kan indeholde Sesam, Nødder, Jordnødder)

2 stk

Tomat

1 pose

Basilikum

4 g

Hvide Løjer & Urter

30 g

Spinat

(Kan indeholde Selleri)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ spsk

Olivenolie (trin 3)

1 tsk

Sukker (trin 3)

½ tsk

Salt (trin 5)

4 dl

Vand (trin 1)

½ dl

Vand (trin 4)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)605 kcal
Energi (kJ)2531 kJ
Fedt20.07 g
Mættet fedt8.6 g
Kulhydrat71.4 g
Sukker12.7 g
Protein28.71 g
Salt3.3 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog perlecouscous
1

Bring vand [4 dl | 8 dl] og salt [¼ tsk | ½ tsk] i kog i en gryde. 

Tilsæt perlecouscous, sænk til middel varme, og lad simre i 11-12 min, eller indtil de er bløde, men stadig har bid.

Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg indtil servering.

Forbered grøntsager
2

Skær citron [1/2 stk, 2P] i både.

Hak løg fint.

Pluk basilikum, og hak halvdelen fint.

Skær tomat i 1 cm tern. 

Skyl spinat under koldt vand i et dørslag.

Steg rejer
3

Opvarm en smule olivenolie i en stegepande på middelhøj varme.

Steg rejer i 1-2 min på hver side. Krydr med et nip salt og peber, og overfør til en tallerken.

Opvarm olivenolie [1/2 spsk | 1 spsk] i samme stegepande. Steg løg og tomat med et nip salt i 3-4 min. 

Tilsæt Hvide Løjer & Urter og sukker [1 tsk | 2 tsk], og steg videre i 30 sek.

Tilsæt vand
4

Tilsæt vand [1/2 dl | 1 dl] og grøntsagsbouillon til stegepanden, og lad simre i 3-4 min.

Tilsæt perlecouscous
5

Tag gryden med perlecouscous af varmen.

Tilsæt hakket basilikum, spinat og crème fraiche [1/2 pakke, 2P], citronsaft [1 spsk | 2 spsk], salt [1/2 tsk | 1 tsk] og et nip peber, og vend sammen indtil spinaten er faldet sammen.

Server
6

Anret perlecouscous og rejer i dybe tallerkener.

Top med solsikkefrø [1/2 pakke, 2P] og resterende basilikum.