
Lad os introducere dig til en helt ny måde at servere halloumi på - nemlig i form af en krydret bhaji-burger. Bhaji, også kendt som pakora, er en indisk friturestegt ret, der enten spises som en snack eller gademad. I denne opskrift dypper du halloumi i en velsmagende dej, som du blandt andet smagt til med tikka masala, hvidløg og ingefær, og steger den til en guddommelig vegetarbøf med enestående smag. Placer burgerne mellem ristede brioche-brød sammen med friske grøntsager og en fænomenal korianderdressing. Server med hjemmelavede fritter.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
1 stk
Hvidløgsfed
1 stk
Salat
1 stk
Tomat
4 g
Mild Mahal
2 stk
Briocheboller
1 stk
Rødløg
100 g
Halloumi
500 g
Kartofler
1 pose
Koriander
½ pakke
Fraiche
(Indeholder: Mælk)
1 stk
Ingefær
1 stk
Lime
1 stk
Æg (trin 3)
5 spsk
Hvedemel (trin 3)

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skær kartofler (uskrællet) til fritter. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 25-30 min.

Skær rødløg i tynde, halve skiver. Riv ingefær og hvidløg fint. Riv halloumi [1/2 pakke, 2P] groft. Riv limeskal, og skær lime i både.

Bland rødløg, halloumi, ingefær, hvidløg, æg* [1 pc I 2 pc], hvedemel* [5 tbsp | 10 tbsp], Mild Mahal og et skvæt limesaft i en stor skål, og krydr med salt* og peber*.

Hæld olivenolie* i en stegepande, så hele bunden er dækket. Varm op ved middelhøj varme. Form fars til bøffer (2 pr. person), og steg i 10-12 min. TIP: Bøfferne binder bedre, hvis du former og lægger dem direkte på den varme pande.

Hak koriander groft. Pluk hjertesalat. Skær tomat i tynde skiver. Bland koriander, fraiche [1/2 pakke, 2P] og limeskal i en lille skål. Varm boller i ovnen i 3-4 min.

Smør boller med korianderdressing. Fyld med bøffer, hjertesalat og tomat. Server med limebåde.

