topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Bhajiburger

Bhajiburger

med fritter & korianderdressing

Lad os introducere dig til en helt ny måde at servere halloumi på - nemlig i form af en krydret bhaji-burger. Bhaji, også kendt som pakora, er en indisk friturestegt ret, der enten spises som en snack eller gademad. I denne opskrift dypper du halloumi i en velsmagende dej, som du blandt andet smagt til med tikka masala, hvidløg og ingefær, og steger den til en guddommelig vegetarbøf med enestående smag. Placer burgerne mellem ristede brioche-brød sammen med friske grøntsager og en fænomenal korianderdressing. Server med hjemmelavede fritter.

Tags:
Vegetarisk
Allergener:
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Salat

1 stk

Tomat

4 g

Mild Mahal

2 stk

Briocheboller

1 stk

Rødløg

100 g

Halloumi

500 g

Kartofler

1 pose

Koriander

½ pakke

Fraiche

(Indeholder Mælk)

1 stk

Ingefær

1 stk

Lime

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 stk

Æg (trin 3)

5 spsk

Hvedemel (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)632 kcal
Energi (kJ)2643 kJ
Fedt20.89 g
Mættet fedt11.3 g
Kulhydrat81.54 g
Sukker12.1 g
Protein29.15 g
Salt1.5 g

Fremgangsmåde

Lav fritter
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skær kartofler (uskrællet) til fritter. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 25-30 min.

Forbered råvarer
2

Skær rødløg i tynde, halve skiver. Riv ingefær og hvidløg fint. Riv halloumi [1/2 pakke, 2P] groft. Riv limeskal, og skær lime i både.

Bland fars
3

Bland rødløg, halloumi, ingefær, hvidløg, æg* [1 pc I 2 pc], hvedemel* [5 tbsp | 10 tbsp], Mild Mahal og et skvæt limesaft i en stor skål, og krydr med salt* og peber*.

Steg bøffer
4

Hæld olivenolie* i en stegepande, så hele bunden er dækket. Varm op ved middelhøj varme. Form fars til bøffer (2 pr. person), og steg i 10-12 min. TIP: Bøfferne binder bedre, hvis du former og lægger dem direkte på den varme pande.

Bland korianderdressing
5

Hak koriander groft. Pluk hjertesalat. Skær tomat i tynde skiver. Bland koriander, fraiche [1/2 pakke, 2P] og limeskal i en lille skål. Varm boller i ovnen i 3-4 min.

Server
6

Smør boller med korianderdressing. Fyld med bøffer, hjertesalat og tomat. Server med limebåde.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image