Skip to main content
Mexi-kartofler og vegetariske toppings
Mexi-kartofler og vegetariske toppings

Mexi-kartofler og vegetariske toppings

Byg din egen - nyd sammen

Med vores børnevenlige koncept kan børn og forældre frit blande og matche måltidets dele, præcis som de har lyst. Så kan alle nyde deres egne favoritter, og stadig samles om måltidet ved bordet. Lav en mexicansk aftensmads-fiesta med vores byg-selv-mexicanske kartofler! Her bager vi kartoffelbåde med vores egen krydderiblanding, Ay Cajun-ba, og serverer med et væld af farvestrålende toppings! Smag bl.a. på Tex-Mex-krydret plantefars, koriander, stegte majs og avocado, og byg lige den bowl, du har lyst til!

Tags:
Vegetarisk
Børnevenlig
Allergener:
Gluten
Byg
Soja
Mælk
Sulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

180 g

Plantefars

(Indeholder: Gluten, Byg, Soja)

5 g

Tex-Mex

75 ml

Fraiche

(Indeholder: Mælk)

1 stk

Tomat

500 g

Kartofler

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder: Sulfitter)

1 stk

Majs

37.5 g

Tortillachips

(Kan indeholde spor af: Mælk)

½ stk

Løg

½ stk

Citrusfrugt

1 stk

Avocado

1 stk

Koriander

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt til kartofler

Næringsindhold

Energi (kJ)2996 kJ
Kalorier (kcal)716 kcal
Fedt31.1 g
Mættet fedt6.9 g
Kulhydrat79.9 g
Sukker12.4 g
Protein27.8 g
Salt3.8 g

Fremgangsmåde

Bag kartofler
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft). 

Skær kartofler (uskrællet) i 2 cm både. 

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt, Ay Cajun-ba og et nip peber, og vend sammen. 

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre. 

TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.

Steg majs
2

Imens, hæld væde fra majs.

Opvarm en mellemstor stegepande på middelhøj varme. 

Steg majs i 4-5 min, eller indtil gyldne.

Overfør til en lille skål.

Forbered grøntsager
3

Hak tomat groft.

Hak løg og koriander fint.

Anret toppings
4

Halver avocado, og fjern sten. Grav indmad ud med en ske, og skær i tynde skiver.

Skær citrusfrugt i både.

Knus tortillachips groft direkte i posen.

Anret alle toppings og fraiche i små skåle.

Steg plantefars
5

Opvarm en smule olivenolie i en stegepande på middelhøj varme.

Steg plantefars med Tex-Mex i 4-5 min, eller indtil brunet.

Server
6

Anret kartofler i dybe tallerkener, og top med plantefars.

Server med alle toppings, og top kartofler med lige det du har lyst til!