topBanner
Vegetarstrimler

Vegetarstrimler

med woksauce, ingefærris og sesammayonnaise

I aften laver vi forførende lækre pulled beans med asiatisk woksauce! Vi steger pulled beans, rødløg, gulerod, forårsløg og peberfrugt, og blander med hvidløg og woksauce. Vi serverer pulled beans og grøntsager med cremede ingefærris, og så topper vi med sesammayonnaise og forårsløg!

Tags:VegetariskHurtig
Allergener:glutensojaægsennepsesamsulfittermælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener.

Forberedelsestid20 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

12.5 ml

Sojasauce

(Indeholdergluten, soja)

150 g

Basmatiris

1 stk

Ingefær

1 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Rødløg

1 stk

Rød peberfrugt

2 stk

Gulerod

50 g

Mayonnaise

(Indeholderæg, sennep)

10 g

Sesamfrø

(Indeholdersesam)

75 g

Asiatisk woksauce

(Indeholdergluten, soja, sesam, sulfitter)

240 g

Pulled beans

(Indeholdergluten, soja, æg)

1 stk

Forårsløg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 spsk

Vand* (trin 4)

¼ tsk

Salt* (trin 1)

Smør* (trin 1) efter behov

(Indeholdermælk)

3 dl

Vand* (trin 1)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)3394 kJ
Kalorier (kcal)811 kcal
Fedt30 g
Mættet fedt3 g
Kulhydrat95 g
Sukker25 g
Protein38 g
Salt5 g
arrow down iconarrow down icon
Rivejern
Gryde
Stegepande
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
1

Riv ingefær fint. Smelt en klat smør* med en smule olivenolie* i en gryde på middel varme. Svits ingefær i 1-2 min. Tilsæt vand* [3 dl | 6 dl], og bring i kog. Tilsæt ris og salt* [1/4 tsk | 1/2 tsk], og kog under låg på lav varme i 10 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min.

2

Pres eller hak hvidløg fint. Skær rødløg i tynde, halve skiver. Skær peberfrugt i 2 cm tern. Skær gulerod (uskrællet) i tynde, halve skiver. Snit forårsløg fint (adskil den grønne del fra den hvide).

3

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg rødløg, gulerod, peberfrugt og det hvide forårsløg i 3-4 min, eller indtil bløde.

4

Tilsæt hvidløg, pulled beans og et nip salt* og peber*, og steg i 3-4 min, eller indtil brunet. Tilsæt asiatisk woksauce og vand* [2 spsk | 4 spsk], og rør indtil gennemvarmet. Tag panden af varmen.

5

Bland mayonnaise, sojasauce [½ pakke, 2P] og sesamfrø i en lille skål.

6

Anret ingefærris i dybe tallerkener. Top med pulled beans og grøntsager. Dryp med sesammayo. Drys med det grønne forårsløg.