HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconPulled Bean Tacos
topBanner
Pulled bean tacos

Pulled bean tacos

med cajunmayo & tomatsalsa

Populær

Taco tirsdag eller taco fredag? Du bestemmer! Vi steger pulled beans, som lynhurtigt får den perfekte tacosmag af at steges med vores Tex-Mex krydderiblanding. Vi laver en fantastisk tomatsalsa, med en karakteristisk smag af koriander. Vi bygger vores tacos med pulled beans, tomatsalsa, coleslaw og en lækker cajunmayo. Og så lidt jalapeño til de modige!

Tags:StærkHurtig
Allergener:ægglutensojasulfittersennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

240 g

Pulled beans

(Indeholderæg, gluten, soja)

8 stk

Tortillabrød

(Indeholdergluten)

75 g

Snittet salat (kål, endivie, gulerod)

5 g

Tex-Mex

2 stk

Tomat

1 stk

Lime, økologisk

1 pose

Koriander

1 stk

Jalapeño

½ stk

Rødløg

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholdersulfitter)

50 g

Mayonnaise

(Indeholderæg, sennep)

1 stk

Gulerod

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)3505.7947 kJ
Kalorier (kcal)837.905 kcal
Fedt35.8068 g
Mættet fedt3.9 g
Kulhydrat83.1305 g
Sukker11.6 g
Protein41.995 g
Salt4.5 g
arrow down iconarrow down icon
Rivejern
Stegepande
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Riv gulerod (uskrællet) groft. Hak tomat fint. Hak rødløg [1/2 stk, 2P] fint. Skær jalapeño i tynde skiver. Hak koriander groft. Skær lime i både.

2

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Tilsæt pulled beans, Tex-Mex, et skvæt vand* og et nip salt* og peber*, og steg i 3-4 min, eller indtil brunet.

3

Bland mayonnaise, Ay Cajun-ba og et skvæt vand* i en lille skål.

4

Bland tomat, rødløg, et stort skvæt limesaft og halvdelen af koriander i en skål, og krydr med et nip salt* og peber*.

5

Bland snittet salat [1/2 pose, 2P], gulerod, et skvæt limesaft og cajunmayo [1 spsk | 2 spsk] i en stor skål. Varm tortillabrød i 10 sek i mikrobølgeovn eller på en tør pande.

6

Smør tortillabrød med cajunmayo. Fyld med coleslaw, pulled beans og tomatsalsa. Top med jalapeño og resterende koriander.