HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconPandestegt Steak Og Cremet Pebersauce
topBanner
Pandestegt steak og cremet pebersauce

Pandestegt steak og cremet pebersauce

med rosmarinkartofler og saftig valnøddesalat

Premium

En rigtig god weekend må gerne starte med en fantastisk fredagsmiddag, og vi har skabt den perfekte opskrift! Vi frister med en vidunderligt mør pandestegt steak, som vi serverer med en cremet pebersauce med hvidløg, sprøde rosmarinkartofler og en saftig valnøddesalat med æble og rødkål.

Allergener:SulfitterNødderMælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid40 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

300 g

Angus Striploin

500 g

Kartofler

½ stk

Rosmarin

75 g

Rødkål, skåret

25 g

Tyttebærsyltetøj

6 ml

Balsamico

(IndeholderSulfitter)

½ stk

Æble

20 g

Valnødder

(IndeholderNødderKan indeholdeSesam, Jordnødder)

2 g

Groftmalet peber

1 stk

Hvidløgsfed

100 g

Brun Sovs

(IndeholderMælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt (trin 1)

¼ tsk

Salt (trin 2)

½ dl

Vand (trin 2)

½ spsk

Olivenolie (trin 5)

2 spsk

Vand (trin 5)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)729 kcal
Energi (kJ)3049 kJ
Fedt36.47 g
Mættet fedt11.9 g
Kulhydrat63.02 g
Sukker16.9 g
Protein41.77 g
Salt3.3 g
arrow down iconarrow down icon
Bageplade
Stegepande
Gryde
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Tag bøffer ud af køleskabet, og krydr med et nip salt. Hak rosmarin [1/2 stk, 2P] fint. Skær (uskrællet) kartofler i 2 cm både. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med rosmarin, salt [½ tsk | 1 tsk] og et nip peber, og vend sammen. Bag i ovnen i 25-30 min, eller indtil gyldne.

2

Bring tyttebærsyltetøj [1/2 pakke, 2P], balsamico [½ pakke, 2P] og salt [¼ tsk | ½ tsk] i kog i en mellemstor gryde på middelhøj varme. Tilsæt rødkål og vand [½ dl | 1 dl], og lad simre på middellav varme i 15 min.

 

3

Skær æble [1/2 stk, 2P] i tynde, halve skiver. Hak valnødder groft. Pres eller hak hvidløg fint. Vend æble i gryden med rødkål.

 

4

Opvarm en smule olivenolie i en stegepande på høj varme, når kartoflerne har 10 min tilbage. Steg bøffer i 1 min på hver side. Skru ned til middelhøj varme, og steg videre i 1-2 min på hver side for medium-rare. Overfør til en foliepakke, og lad hvile indtil servering. TIP: Steg i yderligere 1-2 min for gennemstegt.

5

Opvarm olivenolie [1/2 spsk | 1 spsk] i samme stegepande på middellav varme. Svits groftmalet peber og hvidløg i 20-30 sek. Tilsæt vand [2 spsk | 4 spsk], brun sovs og et nip salt, og lad simre i 1-2 min, eller indtil tyknet. Tilsæt kødsaft fra foliepakken. Skær bøffer i tynde skiver. TIP: Tilsæt et skvæt vand, hvis saucen er for tyk.

 

6

Anret kartofler, rødkål og bøffer på tallerkener. Top med valnødder og pebersauce.