Pandestegt grillost
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Pandestegt grillost

Pandestegt grillost

med varm kikærtesalat og mild citrondressing

En virkelig skøn alt-i-en ret, med masser af smag og struktur. Vi koger couscous med gulerod, hvidløg og grøntsagsbouillon. Samtidigt steger vi kikærter med lækre krydderier. Vi blander couscous og kikærter med peberfrugt, agurk, rødløg og persille til en gudesmuk salat. Vi topper med avocado, stegt halloumi og en frisk citronfraiche.

Tags:
Hurtig
Vegetarisk
Allergener:
Gluten
Hvede
Selleri
Sulfitter
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

100 g

Couscous

(Indeholder Gluten, Hvede)

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder Selleri)

1 pakke

Kikærter

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder Sulfitter)

1 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Grillost

(Indeholder Mælk)

1 stk

Avocado

½ stk

Rødløg

1 pose

Bredbladet persille

1 stk

Citron

1 stk

Peberfrugt

1 stk

Agurk

1 stk

Gulerod

75 g

Yoghurt

(Indeholder Mælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2.5 dl

Vand (trin 1)

1 spsk

Olivenolie (trin 1)

1 spsk

Olivenolie (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)1046 kcal
Energi (kJ)4376 kJ
Fedt57 g
Mættet fedt29.3 g
Kulhydrat71.1 g
Sukker20.5 g
Protein44.6 g
Salt4.7 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog couscous
1

Riv gulerod (uskrællet) groft. 

Pres eller hak hvidløg fint.

Opvarm olivenolie [1 spsk | 2 spsk] i en gryde på middelhøj varme.

Steg gulerod og hvidløg i 2-3 min.

Tilsæt vand [2,5 dl | 5 dl] og grøntsagsbouillon, og bring i kog. Tilsæt couscous, og rør godt rundt. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 5 min, eller indtil vandet er absorberet.

Steg kikærter
2

Skyl kikærter under koldt vand i en si. 

Bland kikærter med Ay Cajun-ba og et nip salt i en skål. 

Opvarm en smule olivenolie i en stegepande på middelhøj varme.

Steg kikærter i 4-5 min, og overfør til en stor skål.

Lav kikærtesalat
3

Hak peberfrugt og agurk groft.

Hak rødløg [1/2 stk, 2P] og persille fint. 

Skær avocado over på langs. Grav indmad ud med en ske, og skær i 1 cm tern.

Bland peberfrugt, agurk, rødløg, persille (gem lidt til anretning) og olivenolie [1 spsk | 2 spsk] i skålen med kikærter, og krydr med et nip salt og peber.

Steg grillost
4

Skær citron i både. 

Bland yoghurt, et skvæt citronsaft og et nip salt og peber i en lille skål. 

Skær grillost i tynde skiver. 

Opvarm en smule olivenolie i samme stegepande på middelhøj varme.

Steg grillost i 2 min på hver side, eller indtil gylden.

Tilsæt couscous
5

Tilsæt couscous, et skvæt citronsaft og eventuelt en smule olivenolie til skålen med grøntsager og kikærter, og vend sammen.

Server
6

Anret kikærtesalat i dybe tallerkener. 

Top med avocado og grillost. 

Drys med resterende persille.

Server med citronbåde og citrondressing.